פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים וזה קרה מאז שנטשתי את ADSL ןעברתי לכבלים.ויש לי NOD32 וגם STAGTE PRO שתמיד עובדים, אבל תמיד אני מותקף ואז המחשב מושבת ואני צריך לנקות אותו במצב בטוח.צירפתי את החלק של לוג הרלוונטי של NOD32 של המזיקים הללו.מה ניתן לעשות??[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים תריץ סריקות עם התוכנות הבאות :spybotad-awarexoftspy(והאנטיוירוס קספרסקי אני ממליץ)
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר כמובן שאני משתמש בהםכשהוא תוקף הוא נכנס לפרוסס ואז אני חייב לנקות אותו במצב בטוח...
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים זה לפי דעתי אחד שלא יעזוב אותך, אם כל מה שניסת ועדיין עלו בתוהו כל מה שעשית, תפרמטזה הכי בטוח
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים תריץ חיפוש עם spy sweeper (לא בטוח שככה רושמים את זה...). אם הוא ימצא אותו, הוא יתן לך מיקום מדוייק של הטרויין ברג'יסטרי ובכל מקום שבו הוא נמצא, משם אתה יכול למחוק אותו ידנית, אבל תזהר, כי יש סיכוי שהוא התנחל על משהו חשוב והדרך היחידה להוריד אותו זה ע"י פירמוט, ככה שגם אם תמחק את כל השורות ברג'יסטרי תהייה לך בעייה של חוסר בפקודות מסויימות שחשובות למערכת
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר השתמשתי בתוכנה הזו...ולמרות זה - ממשיך לתקוףאין לי כח לפירמוטיםבעתם עשיתי GHOST ובטעות עם הסוס הזה..כך שאם אעשה שיחזור - הוא שמור...
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אם הטרוין לא מפריע לך, אז אל תפרמט, אבל בדרך אחרת כנראה שלא תצליח להיפטר ממנו... אם הנוד והקספרסקי לא מצליחים להוריד אותו, זה צריך להיות אחד ממש עקשן...
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר איןזה נורא!!!כל כמה שעות הוא מופיע ולא נותן לי לפתוח דפי אינטרנט!!ומאט את המחשב בקצב רצחנייש לי עשרות תוכנות מעולות ואף אחת לא מונעת, היא רק מסירה לאחר שהוא בא...למרות שרק לפני שבועיים פירמטתי את המחשב...
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים תקשיב אין כזה דבר שאתה לא מתחיל להוציא אותו ... הדברים האלה אין בעיוה להוריד אותם השאלה היא כמה אתה רוצה...ותחלס יש כל כך הרבה תוכנות ואני בטוח שאחת מהם תוריד את זה כמו שצריך !...
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים רוב התוכנות עושות רק סריקה, וההסרה זה כבר בתשלום... וההסרה של אלה שלא בתשלום די לא מועילה... לפי הניסיון שלי, הדרך הכי בטוחה להוריד את המנייק זה רק פירמוט...
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר אמרתי שוב: אני מצליח להסיר אותואבללאחר 20 שעות חיבור לאינטרנט הוא חוזר שוב, יש איזה קבוצה של מזיקים שחוזרת על עצמה
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים כי כנראה הוא נכנס לרגיסטרי ושיכפל את עצמו כמה עשרות פעמים, ככה שגם אם הקובץ הפעיל נמחק, הוא משוכפל שוב מקובץ גיבוי...
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים מחבר כן - זה מאוד היוני ששיכפל את עצמוטילפנתי לספקית האינטרנט והם אמרו לי לעשות כל מיני בדיקות והתוצאה: תולעת שרצה לי על המחשב ומאיטה לי הכל כולל את האינטרנט!אבל שום פרוסס מוזר לא רץ אצליויש לי spysweeperNOD32sygate proועוד שלל תוכנות חינמיות...מה לעשות?? אני נואש... :'(והנה שוב ההודעה של NOD32modified trojan IRC/SdBot found in operating memory. NOD32 cannot clean this infiltration. No action can be taken on a memory infiltration.
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים רוב התוכנות נועדו ךמנוע את החדירה של הווירוס, אבל אם הוא התקין את עצמו במערכת הרבה יותר קשה להוריד אותו... בגלל זה כמעט ובלתי אפשרי להימנע מפירמוט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.