עבור לתוכן

אותו סוס טוריאני תוקף אותי כל פעם גם לאחר שאני מסיר אותו!!

Featured Replies

פורסם

וזה קרה מאז שנטשתי את ADSL ןעברתי לכבלים.

ויש לי NOD32 וגם STAGTE PRO שתמיד עובדים, אבל תמיד אני מותקף ואז המחשב מושבת ואני צריך לנקות אותו במצב בטוח.

צירפתי את החלק של לוג הרלוונטי של NOD32 של המזיקים הללו.

מה ניתן לעשות??

[attachment deleted by admin]

• תגובות 44
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תריץ סריקות עם התוכנות הבאות :

spybot

ad-aware

xoftspy

(והאנטיוירוס קספרסקי אני ממליץ)

פורסם
  • מחבר

כמובן שאני משתמש בהם

כשהוא תוקף הוא נכנס לפרוסס ואז אני חייב לנקות אותו במצב בטוח...

פורסם

זה לפי דעתי אחד שלא יעזוב אותך, אם כל מה שניסת ועדיין עלו בתוהו כל מה שעשית, תפרמט

זה הכי בטוח

פורסם

תוקף איך מה עושה

פורסם

תריץ חיפוש עם spy sweeper (לא בטוח שככה רושמים את זה...). אם הוא ימצא אותו, הוא יתן לך מיקום מדוייק של הטרויין ברג'יסטרי ובכל מקום שבו הוא נמצא, משם אתה יכול למחוק אותו ידנית, אבל תזהר, כי יש סיכוי שהוא התנחל על משהו חשוב והדרך היחידה להוריד אותו זה ע"י פירמוט, ככה שגם אם תמחק את כל השורות ברג'יסטרי תהייה לך בעייה של חוסר בפקודות מסויימות שחשובות למערכת :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בתוכנה הזו...

ולמרות זה - ממשיך לתקוף

אין לי כח לפירמוטים

בעתם עשיתי GHOST ובטעות עם הסוס הזה..כך שאם אעשה שיחזור - הוא שמור...

פורסם

אם הטרוין לא מפריע לך, אז אל תפרמט, אבל בדרך אחרת כנראה שלא תצליח להיפטר ממנו... אם הנוד והקספרסקי לא מצליחים להוריד אותו, זה צריך להיות אחד ממש עקשן...

פורסם
  • מחבר

אין

זה נורא!!!

כל כמה שעות הוא מופיע ולא נותן לי לפתוח דפי אינטרנט!!

ומאט את המחשב בקצב רצחני

יש לי עשרות תוכנות מעולות ואף אחת לא מונעת, היא רק מסירה לאחר שהוא בא...

למרות שרק לפני שבועיים פירמטתי את המחשב...

פורסם

תקשיב אין כזה דבר שאתה לא מתחיל להוציא אותו ... הדברים האלה אין בעיוה להוריד אותם השאלה היא כמה אתה רוצה...

ותחלס יש כל כך הרבה תוכנות ואני בטוח שאחת מהם תוריד את זה כמו שצריך !...

פורסם

רוב התוכנות עושות רק סריקה, וההסרה זה כבר בתשלום... וההסרה של אלה שלא בתשלום די לא מועילה... לפי הניסיון שלי, הדרך הכי בטוחה להוריד את המנייק זה רק פירמוט...

פורסם
  • מחבר

אמרתי שוב: אני מצליח להסיר אותו

אבל

לאחר 20 שעות חיבור לאינטרנט הוא חוזר שוב, יש איזה קבוצה של מזיקים שחוזרת על עצמה

פורסם

כי כנראה הוא נכנס לרגיסטרי ושיכפל את עצמו כמה עשרות פעמים, ככה שגם אם הקובץ הפעיל נמחק, הוא משוכפל שוב מקובץ גיבוי...

פורסם
  • מחבר

כן - זה מאוד היוני ששיכפל את עצמו

טילפנתי לספקית האינטרנט והם אמרו לי לעשות כל מיני בדיקות והתוצאה: תולעת שרצה לי על המחשב ומאיטה לי הכל כולל את האינטרנט!

אבל שום פרוסס מוזר לא רץ אצלי

ויש לי spysweeper

NOD32

sygate pro

ועוד שלל תוכנות חינמיות...

מה לעשות?? אני נואש... :'(

והנה שוב ההודעה של NOD32

modified trojan IRC/SdBot found in operating memory. NOD32 cannot clean this infiltration. No action can be taken on a memory infiltration.

פורסם

רוב התוכנות נועדו ךמנוע את החדירה של הווירוס, אבל אם הוא התקין את עצמו במערכת הרבה יותר קשה להוריד אותו... בגלל זה כמעט ובלתי אפשרי להימנע מפירמוט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים