עבור לתוכן

מפעל חתימות

Featured Replies

פורסם

תיראו אני שמתי לב שאין פה חתימות יפות אז בואו אני ינסה לעשות לכם חתימות בסגנון כמו שלי פשוט תביאו תמונות

• תגובות 39
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם שהחתימה שלך תיהיה תקינה, אחר כך תחשוב לעשות לאחרים...

פורסם

איך החלק השני של המשפט מתקשר עם החלק הראשון?

חוץ מזה, אם כבר עושים כזו, לא כדאי שהיא תהיה קשורה למי שמשתמש בה?

חוץ מזה (2), גם על החתימות שתעשה לאחרים אתה מתכוון לחתום?

חוץ מזה (3), כבר יש thread כזה. ב- sticky.

פורסם

וחוצמזה החתימות שלך לא משהו :x

סתם בצחוק :hat:

פורסם
  • מחבר

מה אתה רוצהנ להגיד שיש בעיה עם הגודל?

פורסם

כן, החתימה שלך גדולה מדי בשביל הפורום הזה.

פורסם

הנינגה לא קשור לבקגראונד...

הכתב > שום דבר מיוחד... והחתימה שלך.... זה טמטום, אני יכול לקחת כל חתימה באינטרנט ולחתום עליה (אני מדבר על השם שלך למטה), זה לא אומר שאני עשיתי אותה, וזה שאתה חותם לא נותן לך שום קרדיט... כולה חתימה

לדעתי > לא משהו

החתימה של VATOS LOCOS יותר יפה לדעתי, נו אז מה שאין בה UBER אפקטים והוא לא שיחק אם ה BLENDING OPTIONS אבל תראה איך הכתב מתאים לצבע העיניים...

NO OFFENCE אבל לא אהבתי

עריכה: וכן החתימה צריכה לייצג את מי שמשתמש בה, זה נראה כאילו גנבת אותה וחתמת עליה

פורסם

שלא תבין אותי לא נכון, אין לי שום בעיה עם החתימה עצמה, אבל גם הגודל חורג ב50X50 פיקסל, וגם הוא יותר מפי שניים מהכובד (KB) המותר.

פורסם
  • מחבר

הנינגה לא קשור לבקגראונד...

הכתב > שום דבר מיוחד... והחתימה שלך.... זה טמטום, אני יכול לקחת כל חתימה באינטרנט ולחתום עליה (אני מדבר על השם שלך למטה), זה לא אומר שאני עשיתי אותה, וזה שאתה חותם לא נותן לך שום קרדיט... כולה חתימה

לדעתי > לא משהו

החתימה של VATOS LOCOS יותר יפה לדעתי, נו אז מה שאין בה UBER אפקטים והוא לא שיחק אם ה BLENDING OPTIONS אבל תראה איך הכתב מתאים לצבע העיניים...

NO OFFENCE אבל לא אהבתי

עריכה: וכן החתימה צריכה לייצג את מי שמשתמש בה, זה נראה כאילו גנבת אותה וחתמת עליה

תראו מי שמדבר לך בכלל אין חתימה נירא לי גם אתה לא יודע איך להכין אתה רק מעביר ביקורת יא %@#! ורגע תן לי להבין אתה חושב שגנבתי אותה אז לך %&*@! (רואים צינזרתי)

:pissed:

ואני ישנה את הגודל

פורסם

קודם שהחתימה שלך תיהיה תקינה, אחר כך תחשוב לעשות לאחרים...

*יפה

פורסם
  • מחבר

*יפה

WTF? :nixweiss:

פורסם

זה שאני לא משתמש בחתימה זה לא אומר שאין לי...

ואמרתי NO OFFENCE...

קבל

mengk.png

עוד?

mentsig.jpg

רוצה עוד?

sigment.jpg

לא מאמין שזה אני עשיתי תוסיף אותי למסנגר... zipp02@hotmail.com

ולא קיללתי אותך "#@$@#$"

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון החתימות גדולות מדי השנייה זה סתם רקע השלישית ניראת מוזר והראשונה ריקה מדי

אל תקח ללב סתם צחקתי אם אתה רוצה אני יראה לך עוד חתימות שלי אבל אל תחשוב שגנבתי

פורסם

הן לא גדולות מדי, 400X150 זה גודל נורמלי...

1) חתימה מפוצצת זה חתימה מפגרת, עדיף כבר את זאת

sim.jpg

2) לא לקחתי ללב, בשבילי בקורת זה דבר טוב, אני רק אדע במה צריך להשתפר, לא כמו "מישהו" ובמקום להתעצבן ולקלל היית יכול להגיב קצת אחרת, לא שנהלבתי אבל אני לא קיללתי אותך, ועוד אמרתי שאני לא מנסה להעליב.

3) הנה הרנדר של החתימה השלישית... כדי ש"תבין" http://www.clantemplates.com/renders/gallery/data/media/72/killzone1.png

4) ובזה שזה רק "רקע" זה לא אומר שזה מכוער ואני חייייייייב להכניס לשם איזה נינגה או רובוטריק מטורף שמחזיק איזה תותח של טנק שיורה לעבר קבוצה של אבירים שנלחמים בעכברושים ענקיים עם שיניים ירוקות (קיצר נירא לי שתפסת)

עריכה: ולא אני היחיד שאמרתי שהחתימה שלך לא משהו מיוחד, לא שאני אומר שהיא מכוערת או ששלי יותר יפות, פשוט חתימה צריכה להיות עם COLOR SCHEME אחיד, זה יעשה אותה יותר מיוחדת

פורסם

1) חתימה מפוצצת זה חתימה מפגרת, עדיף כבר את זאת

:nono: :nono: :pissed:

פשוט צריך חתימה יפה :xyxthumbs:

ARTYOM, החתיצה ההחרונה שלך יפה מאוד אבל למה כתום ?<

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים