עבור לתוכן

פתיחת סרבר לקאונטר!

Featured Replies

פורסם

שלום...ברצוני לפתוח סרבר "על" המחשב של קונדישן זירו או 1.6...ושאכול להזמין חברים לשחק איתי...אם מישהו יודע לעשות זאת שיכתוב..אני יודה לו מאוד!! :2gunsfiring: :please:

עריכה:ושחברים שאין להם משתמש יוכלו להיכנס גם!

פורסם

בעצם אתה רוצה להקים סרבר פרוץ בחינם, שהחברים שלך שלא טרחו לקנות את המשחק יוכלו לשחק בו נכון?

טרחת לקרוא את כללי הפורום?

פורסם

דבר ראשון מנהלים צריך להיתעורר יש אנשים שרוצים !! אזהרה !!

דבר שני עם אתה רוצה ליפתוח סרבר חוקי תיקנה את המישחק המקורי !!

פורסם
  • מחבר

מה אתה רוצה?אתה הפוך על כל הראש האא? :bash:

חבר שלי פתח סרבר של 5 אנשים והוא לא רצה להגיד לי איך..אז פניתי לפה..אתה יכול להגיד בצורה יפה זה לא חוקי... :itschy:

פורסם

איזה ווארז בראש שלכם לא לקחתם כדורים היום?

הוא מתכוון לזה שנכנסים למשחק המקורי ולוחצים על create server שהיום בחיבורים שבארץ אפשר להחזיק עד 5אנשים(כולל השחקן) על המחשב

פשוט תלחץ create server ואז תקבע מספר שחקנים ותחכה שיכנסו או שתביא איי פי לחברים

ואם אתה רוצה לשנות את השם של הסרבר שיפתח זה משהו בקובץ ששכחתי את השם שלו וגם כואבת לי הבטן אז אני לא מצליח להיזכר

פורסם
  • מחבר

סוף סוף איש שפוי שדעתו בפורום הזה...ההוא מתלהב שקרא את החוקים חחח.. :kopfpatsch:

איפה זה נמצא אחי?ואיך אני ממשיך משם?..אם זה מסובך להסביר פה תוכל להשיג אותי ב-icq-310593351..תודה מראש Rיה

פורסם

שאתה נכנס ל1.6

בתפריט הראשי יש

create server

join game

options

תלחץ על create server

זה יפתח חלון

בחלון יש מספר שחקנים תכתוב 5

יש שם גם הגדרות כמו אם לאפשר פנס וכמה זמן סיבוב ופצצה וכל זה

ואז תלחץ על create וזה חושב והופה הסרבר מופיע

ותיתן לחברים שלך את האיי פי והם יוכלו להצטרף

ובקשר לדבר השני זה אי אפשר לעשות הם חייבים חשבונות(אלא אם יש לך פרוקציות מגייב השמן)

אם לא יש אלטרנטיבה לenemy territory אבל הנשקים שם קצת מעפנים נו טוב מלחמת העולם השנייה בעע

פורסם
  • מחבר

ברגש שאני לוחץ start זה יוצא לי מזה....אתה מתכוון ל-1.6 או להלף-לייף?

פורסם

1.6

למה זה יוצא לך מזה? המשחק דרך סטים או אחד מהפרוצים של אמפוריו?

פורסם
  • מחבר

אממ...לא דרך הסטים :cool2: אני חושש שזה הפרוץ :jump:

פורסם

איזה ווארז בראש שלכם לא לקחתם כדורים היום?

הוא מתכוון לזה שנכנסים למשחק המקורי ולוחצים על create server שהיום בחיבורים שבארץ אפשר להחזיק עד 5אנשים(כולל השחקן) על המחשב

פשוט תלחץ create server ואז תקבע מספר שחקנים ותחכה שיכנסו או שתביא איי פי לחברים

ואם אתה רוצה לשנות את השם של הסרבר שיפתח זה משהו בקובץ ששכחתי את השם שלו וגם כואבת לי הבטן אז אני לא מצליח להיזכר

הוא ערך, בהתחלה איך אפשר היה לפתוח שרת למי שלא קנה את המשחק, ושמי שלא קנה את המשחק יוכל להכנס אליו.

פורסם

אז פותח הדיון

אין ברירה תביים תאונה עם גייב ניואל ואז בכאילו תציל אותו ואולי הוא יתן לך ולחברים שלך חשבונות חינם או לקנות חשבונות בסטים

פורסם

אני לא מבין, ידעת שזה פרוץ, ידעת שתצטרך משהו לא חוקי בשביל להריץ שרת, וידעת שאסור וארז פה

ובכל זה החלטת לפתוח את הת'רד הזה, ועוד להתמם כששאלו אותך אם זה חוקי?

נוספה לך אזהרה שניה מתוך שלוש בשלישית תורחק

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים