פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים שלוםיש לדודה שלי בית דפוסיש לה שם מחשבים, 1 נייד, ו-2 מכונות דיגיטליות שמתחברות לרשתכמובן שהייתי רוצה לסדר שהכל יהיה מחובר לאינטרנט תמידורציתי המלצה על ראוטר חוטי שהמחיר שלו לא בשמייםוקל לתפעל אותו וכמובן שלא עושה בעיותיש למישהו המלצה ?תודה לעוזריםבן
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים לא הבנתי בדיוק כמה מחשבים מתחברים (מה זה מכונות דיגיטליות שמתחברות לרשת ???), יש לך את LINKSYS ו3COM בצד האיכותי והיותר יקר, ואת EDIMAX ןD-LINK בצד היותר זול והפחות איכותי.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר זה יוצא 5 מחשבים מחוברים לרשת אם תחשיב את המכונות של הדפוס כמחשב כי גם הם צריכות להתחבר דרך הרשתיש לך המלצה על ראוטר מסויים של edimax שאתה יודע שהוא אחלה ואם אתה יודע מחיר זה יהיה גם אחלה תודה
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר עכשיו בדקתי את הראוטר שאמרת לי עליו אני רואה שיש לו רק 4 כניסות אני צריך לפחות 6 ורצוי אפילו 8אתה מכיר משהו כזה של edimax במחיר סביר ?
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר אוקיי יש לי האב אחד כבראת הנתב אני צריך לקנותאז פשוט לחבר את האב לנתב ואז הכל להעביר דרך ההאב?איך זה עובד בדיוק ?סליחה על הבורות
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אתה צריך לחבר כבל מוצלב בין הנתב להאב והכל יעבוד כמו שצריך.ממש ממש לא! מה הקשר כבל מוצלב, בשביל מה יש האב ונתב? כבלים ישרים בין כל החלקים. בין המודם לנתב, בין הנתב להאב, ובין ההאב לכל המחשבים. שים לב שאם לנתב יש 4 יציאות, אתה תצטרך האב של לפחות 5 בשביל לחבר 8 דברים.לגבי המכונות האלה שאמרת, שעדיין לא ברור לי בדיוק מה זה, אני לא בטוח בקונפיגורציה שצריכה להיות.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים 1-liiight,למה אתה דווקא ממליץ לקנות האב,פשוט מיותר ולא חסכוני.היום מומלץ לקנות מתג(switch) כולל תמיכה במנגנון auto mdi/mdix בשביל שנוכל לעבוד אם כל סוג כבל רשת שנרצה(עלות מתג שכזה בסביבות 100 ש"ח).2-יש לך טעות,אם הנתב והאב/מתג לא תומכים במנגון auto mdi/mdix ואין לך נקודת uplink בהאב/מתג,אמורים לחבר אותם בעזרת כבל רשת מוצלב!אם יש תמיכה במנגנון auto mdi/mdix בנתב או בהאב/מתג או לחילופין יש נקודת uplink,אתה מחבר אותם כמו שאמרת,בעזרת כבל רשת ישר.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים רק כדי לבהיר את מה שנאמר כאן - אוקיי יש לי האב אחד כבראת הנתב אני צריך לקנותאז פשוט לחבר את האב לנתב ואז הכל להעביר דרך ההאב?לחבר את ההאב\ סוויץ' (בימינו קונים סוויצ'ים ולא האבים. סוויץ' של 8 פורטים עולה בסביבות 100 ש"ח) לראוטר ואז אפשר לחבר את המכשירים לפורטים של הסוויץ' ושל הראוטר.הכניסות שתוכל להשתמש בהן יהיו שלושת הכניסות הפנויות של הראוטר + הכניסות של הסוויץ'.מאחר שלנתבים (ראוטרים) של ימינו יש אופציה של mdi/mdix אפשר לחבר כבל ישר או כבל מוצלב בין הנתב לסוויץ'.לדעתי נתב של EDIMAX יספיק לך.
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר ודרך הראוטר אני אוכל להגדיר שהחיבור ישאר קבוע בכל המחשבים נכון ?זאת לא צריכה להיות בעיה בטח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.