עבור לתוכן

האתר של גוש שלום מעצבן אותי :\

Featured Replies

פורסם

אוי תעשה לי טובה, להרביץ עם מקל מסכן זה הרבה פחות נורא מלתקוע לך כדור גומי מרובה מטווח אפס, בסדר?

כן ממש מקל מיסכן,קיבלתי מחבר שלי אחת כזאת ברגל,שבוע וחצי צלעתי כמו איזה נכה צהל [וזה עוד היה חלש].

• תגובות 36
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוצה לקבל לבנה בפרצוף?

אההה זה מותר

איך כולם פה באתר שינו את עורם תוך שנה בערך...מאנשים מתונים לימנים קיצוניים אטומים

אבל למה אתה משנה את הנושא ומתחמק ממתן תשובה לשאלה שלי ?

אה, זה לא אתה..

Funky-Monk, אני עדיין מחכה לתשובה.

פורסם

אני היחיד שראה את קטע הוידאו בו מוצג אחד השמאלנים יפי הנפש מסובב קלע(כמו של דוד מול גולית :smile1:) וזורק איתו אבנים על החיילים?

יש לי גם עוד שאלה לילד שחטף כביכול כדור גומי בעין

לטענתו, הוא ראה את החייל דורך את הנשק, מכוון אליו ויורה.

בעצם זאת שאלה לכל המין האנושי

כשאתם רואים מישהו דורך נשק, מכוון עליכם לפרצוף, מה אתם עושים?

ממשיכים לעמוד במקום?

אני אישית הייתי ישר מסתובב באופן אינסטנקטיבי ושם את הידיים על הפנים.

כל הסיפור הזה קצת תמוה...

פורסם

אוי תעשה לי טובה, להרביץ עם מקל מסכן זה הרבה פחות נורא מלתקוע לך כדור גומי מרובה מטווח אפס, בסדר?

http://media.a7.org/inntv/06/feb/amona-alimut.wmv?MSWMExt=.asf

פורסם

חבל שהבוגד הצעיר חטף כדור רק בעין, היו צריכים לרסק לו את האשכים, לא יביא לעולם עוד זבלים כמוהו.

פורסם

חמודי, יש הבדל עצום בין פינוי התנחלות לבין פינוי הפגנה.

כאשר הפגנה היא דבר חוקי ולגיטימי, והתנחלות וסירוב לפינוי זה דבר אסור על פי חוק.

ותאמין לי, אני לא כמוך, אני לא ברברי חסר תקנה שרוצה להשמיד את אחד הצדדים (שלא תבין לא נכון - גם שמאלני שרוצה להרוג כל ימיני זה משהו שאני לא סובל), האידיוט שמרביץ למתנחלים ראוי למאסר עולם (מבחינתי גזר דין מוות... אבל ישראל כמו בישראל..), בדיוק כמו האידיוט שירה על המפגינים.

מבחינתי אין קשר האם האדם הוא ימני/שמאלני/ערבי/יהודי/דוס/מתנחל וכו', הוא קודם כל בן אדם - ולאנשים לא מרביצים ולא יורים עליהם כדורי גומי.

אבל מצד שני, נוער הזוועות שהולך וחוסם כבישים, מצית צמיגים, שופך על חיילים חומצה וכו' - ראוי למאסר עולם בדיוק כמו החייל המפגר, בלי שום קשר להיותם קטינים.

במקום צריך להכניס אותם למאסר.

וצריך למנוע מהם לעשות בגרויות - כן.

אין מה לעשות, שלא כמוך, אני לא אדם חסר כל כיוון והגיון, אצלי אין העדפה לצדיים מבחינת חוק - הם אנשים כולם, אותו דבר, אותו חוק.

גם אם שמאלני היה חוסם כבישים ושופך חומצה על חיילים הייתי מגנה את זה.

אני לא מבין את המוח המעוות של אנשים כמוך - אתה ימני, אז להרביץ לשמאלני זה בסדר אבל לימני לא?

האנשים שהראת בסרטון שלך לא היו צריכים לקבל מכות ככה מהשוטרים, זה באמת נוראי.

אתה יודע מה היה צריך לעשות להם?

להכניס אותם פשוט לכלא.

אחד אחד, לכלא. גם ילדים בני 14.

כן.

את כולם, כל מי שמוצג שם בסרטון.

אבל לא להרביץ להם - לא סתם יש חוקים במדינה המושחתת הזו, להכניס לכלא - לא להכות אותם.

פורסם

רק בשביל לשבור את המיתוס של "ימני שונא רק שמאלנים", לפי דעתי צריך לשבור תעצמות גם לאלה בעמונה(שהרביצו לשוטרים וזרקו בלוקים) וגם לאלה שהשתתפו בהפגנה(שגם זרקו אבנים על שוטרים בעזרת קלע)

פורסם

לא כל הפגנה היא לגיטימית (צריך לתאם עם השלטונות)

פינוי עמונה נעשה מתוך כוונה פוליטית טהורה, וכנראה שהיתה יד מכוון לדבר (לכאורה)

כמו כן, לא נמצא במעבדות המז"פ שום שאריות חומצה וסודה כאוסטית (גם, לכאורה, הטחת אשמה שמאחוריה מסתתרת פוליטיקה)

פורסם

חמודי, יש הבדל עצום בין פינוי התנחלות לבין פינוי הפגנה.

כאשר הפגנה היא דבר חוקי ולגיטימי, והתנחלות וסירוב לפינוי זה דבר אסור על פי חוק.

חמודי (לא דיברת אלי, אבל אני לא אוהב טון מתנשא), הפגנה לא חוקית כנגד גדר ההפרדה היא דבר לא חוקי ולא לגיטימי, בעוד שסירוב לפינוי זה אולי דבר אסור עפ"י החוק, אבל זה דבר לגיטימי בהחלט.

פורסם
ב- 4 לנובמבר 2005, יום הזכרון העשירי לרצח רבין, בילו במשטרה בהתנחלות גבעת זאב,

דובר גוש שלום אדם קלר יחד עם אמנון קרן, לייזר פלס וברק מאירי מאנרכיסטים נגד הגדר.

fu*ing hippies צריך להוציא אותם מחוץ לחוק!

שותלים עצים כדי לחסום את שדה הראייה של החיילים והורסים את הגדר שמגנה על התחת הצפונבוני מהפיגוע הבא! אם הם לא היו יותר קיצוניים מהערבים עצמם הם מזמן היו שוחטים אותם! וזה מה שמגיע להם.

אגב, קדימה מאחורה, אהבתי את ההודעה האחרונה שלך ;D

פורסם

התחת הצפונבוני

היי היי....

מה רע בתחת צפונבוני? >:(

פורסם

עצם ההגדרה ::)

פורסם

שמאלנים מטומטמים... :lol:

יום אחד זהבה גלאון תחליט לעשות טיול בעזה בשביל לראות כמה המסכנים סובלים, והם יעשו לה לינץ'.. מעניין איך היא תגיב אם במקרה היא תצא מזה בחיים..

"אני לוקחת אחריות מלאה, מעצם היותי בעלת אזרחות ישראלית - המדינה שמפעילה עליהם שלטון כיבוש ודיכוי במשך שנים! זה מגיע לי ואני מבינה לליבם לגמרי! יש להם את כל הסיבות בעולם לכעוס עליי בהיותי ישראלית!"

פורסם

"אני לוקחת אחריות מלאה, מעצם היותי בעלת אזרחות ישראלית - המדינה שמפעילה עליהם שלטון כיבוש ודיכוי במשך שנים! זה מגיע לי ואני מבינה לליבם לגמרי! יש להם את כל הסיבות בעולם לכעוס עליי בהיותי ישראלית!"

:lol::screwy::kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים