פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים אל תשכח אותו אחרי שמיקי יעשה תעבודה אני יתן לבוגימן לשים להם תולעים בחור של הת...
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים לא עדיף לענות אותם בעצמכם?אישית, הייתי מענה אותם לאט לאט, עד צאת הנשמהואני מאמין שאת הקטע של צאת הנשמה אפשר לדחות בכמהימים, עד שאני אחליט שמספיק ונמאס לי (או שהם יאבדו את שפיותם, ואז זה מפסיק להיות כיף)
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים לא עדיף לענות אותם בעצמכם?אישית, הייתי מענה אותם לאט לאט, עד צאת הנשמהואני מאמין שאת הקטע של צאת הנשמה אפשר לדחות בכמהימים, עד שאני אחליט שמספיק ונמאס לי (או שהם יאבדו את שפיותם, ואז זה מפסיק להיות כיף)יש אנשים יותר מיקצועים בתחוםהקברן וקין יעשו עבודה יותר טובה מימני בלישבור להם כל עצם ועצם בגוףואת מה שמיקי יעשה אחרי זה אני לא מוכן לעשות וגם לא את מה שבוגימן יעשה
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים אני מסכים שמה שהם עשו זה מזעזע, אבל אם זה סתם הולך להיות עכשיו ת'רד בן עשרות עמודים של קללות ו"צריך להרוג אותם", הוא לא יימשך.
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים אמאלה מי זה המשוגע הזה עם התולעים?!תיבדוק פה http://www.wwe.com/ועומרי מה אתה מצפה שנגיד?זה כמו בדיון על הפרוות ואני לא חושב שאפשר להגיד על זה דברים חכמים
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים לא פחות ממאסר של כמה שנים טובות.הייתי נותן להם עונש מוות בהתעללות, אם כמה שזה לא אנושי מגיע להם, ואולי מהעובדה שהם חרדים גם.אה כן, יכול להיות להם שימוש טוב! כמו סילוק מוקשים. הם צרכים ללכת בשדה מוקשים ואז הם מתפוצצים מהמוקשוהרי לנו פחות מוקש בשדה!ככה באופן הקיף אפשר להגיד שהם שירתו בצה"ל...
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים אני אומרת לעשות מהם מזון חתולים ולהאכיל את כל הגורים המסכנים והרעבים בצער בעלי חיים. כן, חרדים עושים את זה ועוד איך, לפני כמה שנים אני הגשתי תלונה במשטרה על מקרה זהה בבית כנסת ליד הבית שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.