עבור לתוכן

איזה צורב איכותי יותר Yamaha או Plextor

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תקשיבו..

אחרי המבחן שביעצעו ל-Plextor החדש ב-cdrlabs התמונה קצת השתנתה מקצה לקצה.

מסתבר שהצורב החדש מוצלח אבל לא כזה להיט.

תמיד התלהבתי מזה שהצורבים של Plextor מקבלים כל CD (כמו שאני מכיר היום ב-12X) אבל מסתבר שהחגיגה נגמרה.

מסתבר שיש להיט אחר ששמו - TDK veloCD 48/24/48. מסתבר גם שמחירו נמוך משמעותית ממחיר ה-Plextor.

אם משקיעים ומקבלים תמורה..OK, אבל מסתבר שלא.

רק מה.. מסתבר שה-CD של TDK לא נמכר בארץ הקודש. עשיתי חיפוש בכל חנויות המחשבים שאני מכיר (on-line כמובן) ולא מצאתי זכר ליבוא של TDK.

מישהו ראה/שמע/יודע האם ואיפה ניתן להשיג את הצורבים הללו?

נ.ב.1. צורבים של Yamaha בכלל לא לדיון.

נ.ב.2 למה לשלם על Yamaha בחו"ל כל כך הרבה.

נ.ב.3.מסתבר שהנושא הפך להיות טופיק מעניין לרבים.

• תגובות 33
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הקישור מביא למסך אימות ססמא.

רוקפורד, אם תקרא בסקירות על הF1 תראה שבמקרים הטובים הוא מביא אותה בקצת פחות מ3 דקות..

שניה, חשבתי שיש לך X40?

פורסם

אכן כן, אבל אין לי מדיות שתואמות את המהירות הזו.. אז אני משתמש בחבילה של 25 מדיות מתוצרת GPT (מה לעשות, אין תקציב... והריח, אויייי הריח!!! הן מריחות כמו חרמש יבוסי שיצא הרגע מהביוב השכונתי) התואמות ל X32.

ואתה יודע שזמן ה Caching לקבצים השונים לפני הצריבה נכנס ל Total Counting, כך שאם יש לך הארדיסק איטי ומחשב לא הכי איכותי במיוחד, אתה מקבל כמה שניות אקסטרה... אצלי בד"כ התהליך לוקח כ10-15 שניות לפני שה Lead In עצמו מתחיל.

פורסם

תקשיבו..

אחרי המבחן שביעצעו ל-Plextor החדש ב-cdrlabs התמונה קצת השתנתה מקצה לקצה.

מסתבר שהצורב החדש מוצלח אבל לא כזה להיט.

תמיד התלהבתי מזה שהצורבים של Plextor מקבלים כל CD (כמו שאני מכיר היום ב-12X) אבל מסתבר שהחגיגה נגמרה.

מסתבר שיש להיט אחר ששמו - TDK veloCD 48/24/48. מסתבר גם שמחירו נמוך משמעותית ממחיר ה-Plextor.

אם משקיעים ומקבלים תמורה..OK, אבל מסתבר שלא.

רק מה.. מסתבר שה-CD של TDK לא נמכר בארץ הקודש. עשיתי חיפוש בכל חנויות המחשבים שאני מכיר (on-line כמובן) ולא מצאתי זכר ליבוא של TDK.

מישהו ראה/שמע/יודע האם ואיפה ניתן להשיג את הצורבים הללו?

נ.ב.1. צורבים של Yamaha בכלל לא לדיון.

נ.ב.2 למה לשלם על Yamaha בחו"ל כל כך הרבה.

נ.ב.3.מסתבר שהנושא הפך להיות טופיק מעניין לרבים.

זה הרי ידוע שאין את TDK בארץ ואם מישהו יבחר ליבא אותם (רמז..) הוא ירוויח הון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים