פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים חחח חשבתי על נוד והוא אמר לי שוקולד חלב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :kopfpatsch: ואיי תותח חשבתי על חבר והוא ניחש נכון
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים יש לי את זה בבית,מעין מכשיר אלקטרוני בצורת ביצה עם מסך LCD הובא אלי מחול מחברים שלנו.תכף אני יעלה תמונותוזה נקרא 20Q
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים חשבתי על טיל ובשאלה ה-26 הוא ניחש נכוןחשבתי על גיטרה ובשאלה ה-17 הוא אמר לי גיטרה באסלא רע
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים פש.... בשאלה ה- 20 חשב שזה שעון יד...איזה שולט.חשבתי על פוקימון והוא לא ידע.הוספתי את זה לרשימה שלו.
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים ואו זה ממש נחמד!! רק חבל שהדבר הזה חופררררררררר! אני לא יכול לשמוע כבר את הזיוני שכל שלו...
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים cool!בתשובה 35 הוא כבר הציג לי כמה חלקי מחשב שמשם הייתי אמור לבחור, לא ממש חוכמה.כ.מסך ד"א.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחח אני מכיר את המכשיר הזה יש לי אותו :DD:D:D:D:D:D: :lol: :lol:
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים זה קיים שנים רבות הדבר הזה המקורי יושב ב http://20q.net/ אני רואה שהם שינו אותו קצת, כנראה בשביל לשווק את ה"צעצוע" , עד לפני שנה-שנתיים לא היה כזה צעצוע, רק האתר... בכל מקרה, זה האתר הרשמי של 20Q עכשיו חשבתי על חלק מאוד מאוד מסויים בגוף של מישהי מאוד מאוד מסויימת אבל אחרי כל התשובות לכל השאלות שלו, הוא רשם לי שאסור לו לנחש כאלה דברים, ושאני מקלקל אותו... (למרות שזה חלק שלאו דווקא קשור לסקס..)
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים המקורי הרבה יותר טוב, חשבתי על כוס,הוא כתב לי שזה משהו שקשור לסקס (עברו 29 שאלות..)...תנסו לחשוב על אייפוד או משהו כזה שהוא לא ימצא..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.