פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים אוקיי אז אני חייב להודות שבאמת היתרשמתי מהקהילה הגדולה והמשכילה שיש פה עכשיו אני צריך את עזרתכם אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית ואינרנט בכבלים המחשב שלי ( שאליו מחובר המודם ) ועוד מחשב שאליו מחובר כבל רשת אל המחשב שלי ( לכרטיס רשת נוסף ) לא הגדרתי רשת ביתית כי זה עושה לי בעיות באינטרנט אז פשוט ניכנסתי למאפיינים של ההתקשרות לאינטרנט והגדרתי אותו כשיתופי ופשוט מאוד במחשב השני יש אינטרנט השאלה שלי היא כזאת .. איך אני יכול מהמחשב שלי ( הראשי ) יכול להישטלת על המחשב המשני ממש כמו classnet ( שיש בבתי ספר רובכם ודאי מכירים ) תודה, טל שמש
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים בוא נתחיל בזה שרשת ביתית, שיתוף קבצים ומדפסות לא אמור להוות שום בעיה עם האינטרנט, עדיף לבדוק את העניין הזה מראש.דבר שני, אין לי מושג מה זה classnet אם תוכל להביא סקרין שוט או הסבר יותר נורמלי זה יהיה נחמד, יש לך המון תוכנות כמו remote admin לשליטה על מחשב מרחוק, אתה יכול לעבוד איתה כמובן גם דרך הרשת הביתית...
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר בוא נתחיל בזה שרשת ביתית, שיתוף קבצים ומדפסות לא אמור להוות שום בעיה עם האינטרנט, עדיף לבדוק את העניין הזה מראש.דבר שני, אין לי מושג מה זה classnet אם תוכל להביא סקרין שוט או הסבר יותר נורמלי זה יהיה נחמד, יש לך המון תוכנות כמו remote admin לשליטה על מחשב מרחוק, אתה יכול לעבוד איתה כמובן גם דרך הרשת הביתית...ניסיתי את התוכנה הזאת וגם את readminולא הצלחתי להיתחבראבל אני חייב להודות הדבר היחיד שהתוכנות האלה עשו זה שיפרצו לי למחשב איך שהוושהייתי חייב לפרמט אחריי שעתייםוקלאסנטזה מכשיר שמחובר לכמה מחשביםשאתה יכול לבחור דרך המחשב מחשב אחד או כולםולבחור אם לשלוט על המחשב עצמו או לשנות לו את המסך לפי המחשב הראשי או לפי מחשב אחר ..וכו' ..
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים תתקין פיירוואל ותאפשר בפורט של ה REMOTE ADMIN רק את הטווח רשת הפנימי (לדוגמא 192.168.0)
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים יש כמה תוכנות Remote Dekstop - של ווינדוס Remote Admin VNCכמובן שבשביל שהם יעבדו צריך לפתוח את הפורטים שלהם בפיירוול
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר אפשר בבקשה קישור לראדמין ? לתוכנה שאני מתקין אצלי ולסרבר למחשב השני תודה
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר אין אין הוא רושם לא לא יכול להיתחבר לסרבראיך אני פותח פורטים בנורטון ?
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אהלן..טוב, יש אתר בשם LogMeIn (חפש בגוגל), הם נותנים לך בחינם אפשרות לגשת למחשבים שלך ע"ג האינטרנט, כלומר, אתה מתקין תוכנה קטנה בכל אחד מהמחשבים שלך, והתוכנה הזו פותחת את הפורט לאתר של logmein, ואתה נכנס לאתר, מזין שם את הסיסמא שלך ורואה את המחשבים שלך. כל מה שנשאר לך לעשות זה לבחור לאיזה מחששב אתה רוצה להתחבר.חשוב!! : קח בחשבון שזוהי "פירצה" באבטחת המחשב שלך, כי אתה מאפשר גישה למי שידע את הסיסמא שלך לאתר+סיסמא למחשב שלך.you'll do the math!!! :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.