פורסם 2006 במרץ 2219 שנים א. אתה בטח הולך לקבל באן על שימוש מוגזם במילת ה"F" ( ) ב. אין לך עדיין זכות הצבעה. ג. שכחת אותי כמועמד למפלגה א. הסקר לא מייצג מיעוט קטן כמו שאתה חושב ב. רוב המצביעים הם כן מעל לגיל ההצבעה המותר ואך אתה יודע בדיוק את זה? -והוא כן כמה גולשים הצביעו לאומת לכמה יש זכות הצבעה?
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים מה? ברוורמן הוא אחד הכלכלנים היותר מעורכים בארץ ובעולם... מה יש לך נגדו, ככלכלן הוא מצויין...מהיכרות עם פרופסורים שעובדים איתו, לא ממש.(עכשיו בטח תקפוץ ותגיד "למה אתה יותר טוב?!")
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים שהבן אדם לא פירסם שום מאמר רציני אבל תמיד דאג לצרף את השם שלו על כל מיני מאמרים של אחרים.הם אמרו שהדבר היחיד שהוא טוב בו זה לשנורר כסף למחקרים שלא יוצא מהם כלום.בקיצור סוג של פרזיט.
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים ברוורמן הוא כלכלן מצויין, תגיד מה שתגיד, הוא מהמובילים בכלכלני הארץ. "עם פרופ' שעובדים איתו" זאת לא דוגמא טובה, למה יש שם אינטריגות מטורפות שאתה לא מתאר לעצמך בכלל.
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים אז אם זה פרופסורים של עובדים איתו הם אמרו את זה מתוך קינאה ואם זה פרופסורים שלא עובדים איתו, הם פשוט לא מכירים אותו נכון? הבנתי אותך? טוב בעצם אני לא מבין למה אני טורח לענות.... מצד אחד יש לי את המילה של פרופסורים מבן גוריון שאומרים דבר אחד ומצד שני יש לי את המילה שלך :
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים Org-E, אתה בסה"כ בן 15. עוד אין לך זכות הצבעה, ואתה רוצה לרוץ לכנסת? דרך אגב, במידה וחו"ח קדימה תנצח בבחירות, אז ככל הנראה לא תצביע גם בבחירות הבאות. אהה... ואני נגד סמים!
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים כן... בתורבאמת קטע מוזר... ציפיתי שאצלנו הם יזכו... אבל איכשהו העבודה לקחה... כנראה בגלל שכולם אוהבים את משדל הזקנות ושודד האנשים עם רגל אחת בקבר- ברוורמן...מעולה...
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים זה הקטע, שזה לא המילה שלי, אלא מילה של כלכלנים בכירים, מנהלי בנקים וכדומה.אל תהיה תמיםתהיה בטוח שחלקם מדברים ככה רק בגלל שהם חושבים שהוא יהיה שר האוצר או שר בכיר אחר
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים מה יש לכם :s05:הבנאדם הוציא מליונים מזקנים שיש להם, אבל האוניברסיטה די מעפנה (מבחינת תקינות ציוד ונהלים...).אז כסף יש, יופי, אבל זה לא הדבר היחיד, והיו מספיק סיכסוכים שלא נפתרו בצורה הוגנת שיעידו עד כמה הוא לא מוצלח.לגבי המקצועיות שלו ככלכלן אין לי מושג, אבל אני מניח שהוא יודע משהו... בכול זאת פרופסור... (למרות שיצא לי לפגוש פרופסורים שלא בדיוק סגורים על עצמם...)
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים גם אתה אל תיהיה תמים, אתה לא יודע מה האינטרסים של אותם פרופ'.הכלכלנים, אולי יש להם עוד אינטרסים, אבל השם שלו עלה, והוערך מאוד בארץ ובעולם עוד הרבה לפני שהוא בכלל החליט לרוץ לפוליטיקה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.