עבור לתוכן

בעיה בקשר למהיריות צריבה...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Santa, יש רק סוג אחד של כבל IDE זה הרגיל והידוע של ה 80 מוליכים החוטים הצבעוניים אם אתה יודע שיש רק אחד אז למה שאלת אם איזה כבל IDE חיברתי, הכבל הרגיל הסטנדרטי שמחברים ללוח ובדקתי במלא אתרים והתייעצתי עם מומחים והם אומרים לי: "הבן אדם הזה מדבר שטיות..."

זה כבל IDE אם אתה לא יודע:

idecable.jpg

וזה: HTPC_ide_cable.jpg

אז אם ידעת שיש רק אחד למה שאלת איך חיברתי זה ידוע שיש רק אחד שזה עם 80 מוליכים וחוטים צבעוניים זה ברור שאיתו חיברתי למה רק אתה שאלת את זה?!?!?

• תגובות 34
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידו לי, נולדתם אתמול ?

ושלא כמוכם אני יודעבהדיוק מה ולמה שאלתי את מה ששאלתי,

ועדיין לא קבלתי תשובה מלאה ונכונה מה מותקן לך פיזית במחשב.

תהיו לי בריאים וחזקים.

אני פורש מהשרשור הזה.

Pictured here are the two cables, the 80-wire and the older 40-wire ATA IDE cables. As you can see, the one on the left, the newer 80-wire cable has very small wires running from connector to connector, conversely, the 40-wire cable has larger wires. There is a reason for this. The newer standard requires the addition and separation of the wires for better signals to achieve the faster speeds

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

היום כמעט ולא קיימים הישנים האלה של ה40 חוטים הם ממש ישנים, הרגילים כיום זה ה 80 כמו אלה שהבאתי בשניי התמונות.

פורסם

אני חושב שמהירות הממשק המירבית של הצורב LG הזה היא Ultra DMA Mode 2 = > 33MB/s

כבל 40 גידים תומך במהירות הזאת לכן זה לא משנה עם איזה כבל מחברים את הצורב ללוח.

ואפילו אם אני טועה והצורב מאפשר ממשק של Ultra DMA Mode 4 = > 66MB/s אז הצורב לא יכול לצרוב במהירות x16 בלבד כאשר יחובר באמצעות כבל 40 גידים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חיברתי אותו ב 80 גידים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים