עבור לתוכן

בעיה בקשר למהיריות צריבה...

Featured Replies

פורסם

הצורב שלי הוא מדגם LG-GSA-4167B עם עדכון הקושחה החדש של החברה, וכי בהרבה דיסקים שונים מחברות שונות זה נותן לי רק את שני האופציות של מהירות הצריבה שהם או 8X או 4X, ניסיתי את התוכנה MicroDVD אך גם היא לא עזורת וגם היא מציבה את שני האפשריות שמציעה נרו אקספרס או 4 או 8, ניסיתי גם את אלכוהול 120% וגם שם רק שני אופציות וחשוב לציין שאני ניסיתי ועדיין מנסה דיסיקים שונים מחברות שונות אך זה עדיין רק שני אופציות, כפי שידוע לכם הצורב הוא דגם חדש ולא אמור ליצור בעיה זה רק בעיה הגדרתית ובעיית תוכנה ולא חומרה (לפחות כך זה נראה) , (ד"א אני משתמש במדיות של DVD-R והתמונות נתפסו כשדיסק של LG שמסוגל לצרוב עד 8X היה בפנים)

אני מצרף לתגובה זאת זאת תמונות שמייצגות לכם את המצב כל תמונה מתוכנה אחרת (אם לא צויין אחרת):

לא רואים את הצד השמאלי של התמונה (שזה החלק הכי חשוב שכדאי שתראו) בתמונות ההסבר על תוכנת הנרו אקספרס אז תשמרו את ה ואז תפתחו ותראו...

1. Nero Xpress הגירסה החדשה 7 Ultra Edition

זה בלי מדיה בפנים: (הן בלי קבצים והן עם)

5067374.jpg

וזה עם המדיה:(הן בלי קבצים והן עם)

5067377.jpg

2. Alcohol 120% v1.9.5.3105

זה בלי מדיה:

5067391.jpg

וזה עם מדיה:

5067378.jpg

3. 4.1.2 SilentNight Micro CD DVD ISO Audio Burner

זה בלי מדיה:

5067394.jpg

זה עם מדיה:

5067382.jpg

אשמח אם תוכלו לעזור לי. אחרי הכל השקעתי בזה הרבה, תודה.

• תגובות 34
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה דיקים אתה משתמש? (חברה ) ומה כתוב על הדיסק (המהירות שלו) ?

פורסם

הכל תלוי בדיסקים

ומה כל התמונות האלו אנחנו מאמנים לך

פורסם
  • מחבר

הדיסיקם שאני משתמש הם LG אשר מסוכלים לצרוב עד 8X סוג המדיות הוא DVD-R.

והתמונות כפי שכבר ציינתי הם לעזור לכם לאבחן את הבעיה טוב יותר.

פורסם

האם אלו הדיסקים הכתומים

אצלי בכל אופן יכול ב 2.4 4 6 8

על צורב NEC 3500

ולא תאמין עם מה אני מישתמש

NERO 5

פורסם

האם בעבר הוא עבד מהר יותר ?

האם חברת אותו עם כבל של 80 מוליכים ללוח האם ?

(המחברים בכבל כזה יהיו צבעוניים, כל אחד בצבע שונה).

פורסם
  • מחבר

זה צורב חדש, יודע שמאז שחיברתי אותו (שזה היה לפני שבוע) זה ככה.

ב Alcohol הוא נותן לי לצרוב על 6.1 ו על 4X שזה שונה מהתוצאות שהביאו הנרו והתוכנות האחרות שנתנו רק 4X ו 8X, וזה הדסיקים הורודים לא הכתומים...

וחיברתי אותו (את הצורב) רגיל כבל IDE ואז ללוח וגם עשיתי עדכון קושחה, הוא עובדש מצויין קורא צורב אך בתוכנות אין לי הרבה אפשרויות צריבה.

אלה הדיסקים שאני משתמש איתם: רק שאני משתמש ב - והדיסקים המוצגים כאן הם +

z_XXLGDVDCDRX850.jpg

הדגם של הדיסקים הוא: LG-DVD-CDRX850

פורסם

גם לי יש את אותה בעיה!

יש לי LG (4165B) ובדיוק שראיתי את הת'רד הזה אמרתי בוא נראה מה קורה אצלי

הכנסתי דיסקים של SilverLine DVD-R 4.7GB X8 (הם היו עד עכשיו סגורים)

וזה נותן לי לצרוב על X4 במקום על X8

dvd17kt.jpg

דיסק בחוץ:

dvd2jpg6zy.jpg

נ.ב. לא עדכנתי קושחה...

זה Nero 6.6.0.14.

פורסם
  • מחבר

תכניס דיסק ואז תראה איזה מהיריות הוא יכול לצרוב לא עושים ככה...

פורסם

תכניס דיסק ואז תראה איזה מהיריות הוא יכול לצרוב לא עושים ככה...

ערכתי את ההודעה, תראה..

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני בודק גם על דיסקים של Silver Line וזה גם נותן לי רק 2 אפשריות או 4X או 8X

פורסם

זה מה שמקבלים שקונים מדיות זולות, צורב DVD מגלה מה המהירות שאפשר לצרוב על כל מדיה, זה שכתוב על מדית מסויימת 8X לא אומר שתוכל לצרוב באמת על 8X, אני מבטיח לך, שאם תקח מדיה איכותית כמו verbatim או TY במהירות 8X אתה תראה מהירות 8X.

הצורב שלך בעיקרון חכם, קח את אותה מדיה של LG ושים בצורב מסוג אחר, ורוב הסיכויים שהוא כן יגלה אותה כמהירות 8X, אבל הצריבה תצא זיפט.

על מדיות זולות מומלץ לצרוב במהירות נמוכה.

את הסילברליין הייתי זורק בכלל לפח.

פורסם
  • מחבר

אחי תעבור על האשכול לפני שאתה רושם משהו אני רשמתי שאני משתמש קבוע בדיסקים של LG הורודים שמסוגלים לצרוב עד 8X והם באמת צורבים על 8X הבעיה היא שזה נותן לי רק לבחור או 4 X א ו8X אז השגתי 2 מדיות של סילוור ליין כדיי לבדוק וגם בדיסקים האלה יש לי רק שני אשפשרויות ואחי אתה לא יכול להגיד שLG זה זיפט זה הדיסקים הכי טובים ומאיכות טובה גם מה יותר טוב מדיסקים של LG וצורב של LG?

הבעהי שלי זה בעית תוכנה לא בעיה של דיסקים... או של צורב

פורסם

אז מה הבעיה? למה, אתה רוצה לצרוב על 2X? ומה ייתן לך 6X?

פורסם

אני לא מבין את הבעיה? אתה שם דיסקים של LG שכתוב עליהם X8 ומקבל עד X8, ואתה שם זבל של אינפומדיה והקושחה של ה LG לא מסכימה לצרוב אותם על X8 כי זה יצא זבל אז היא שמה אותם על X4. מה הבעיה?

עריכה: ויש משהו יותר טוב מצורב של LG ודיסקים של LG -----צורב של LG ודיסקים של וורבטים או TY.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים