פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים אני לא מבין למה לומדים אותה בבית הספר... דווקא אני מצליח טוב מאוד בערבית... הכי טוב בכיתה אבל אני לא מבין מה המטרה... (מת על הכתב הערבי...)
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים חוץ מ-"כוסאמק" "כוסאמאשלך" אני לא נוגע בערבית, שונא את השפה הזאתמעדיף לקלל באנגלית\צרפתית\רוסית\גרמנית
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים אני חושב שה- ח' , ע' , כ' וה- ק' הגרוניות של הערבית משווים לשפה הזו צליל של אלימותתמיד כשאני שומע מישהו מדבר ערבית אני חושב שהוא כועס , ונראה לי כמו אחד שרק עכשיו ירד מהעצים.וחבל שגם החולגנים של ש"ס מדברים ככה.אם לא היית פעם במסגד , לא הרחת בחיים שלך סירחון כזה...וכדי לאזן את דבריי עבור כל המזרחיים שנפגעו ממני אני גם לא מת על ההשפעה של הסלנג האמריקאי של השיחה העכשווית כמו הפוסטמה מיכל אמדורסקי עם ה- "ביג טיים" שלה , זה מחליא אותי, בא לי להקיא על אנשים שמדברים ככה.
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים למרות שנפלט לי לפעמים FUCK, גם אני הייתי מעדיף כמה שפחות השפעה אמריקקית על העברית, אבל זה לעיתים בלתי נמנע.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אני חושב שה- ח' , ע' , כ' וה- ק' הגרוניות של הערבית משווים לשפה הזו צליל של אלימותתמיד כשאני שומע מישהו מדבר ערבית אני חושב שהוא כועס , ונראה לי כמו אחד שרק עכשיו ירד מהעצים.אפרופו כועס, שמעת יפנית?לדעתי, האיטלקית היא השפה הכי יפה, והאמריקאית (אני בכוונה כותב אמריקאית ולא אנגלית, כדי להבדיל מהאנגלית של הבריטים) היא השפה הכי פרקטית.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אפרופו כועס, שמעת יפנית?לדעתי, האיטלקית היא השפה הכי יפה, והאמריקאית (אני בכוונה כותב אמריקאית ולא אנגלית, כדי להבדיל מהאנגלית של הבריטים) היא השפה הכי פרקטית.אתה יודע שחוץ מזה שהם עיוותו והרסו את המילים וההגייה אין הבדל אמיתי, נכון?
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים למה אתה מתכוון, להבדל בין האנגלית של הבריטית לאנגלית של האמריקאים? : האנגלית של הבריטים נשמעת מוזרה משהו וקצת סנובית, בעוד שהאנגלית של האמריקאים נשמעת פרקטית ומוכרת (אולי כי אני רגיל לצפות בסדרות וסרטים אמריקאים). יש הבדל באיות של כמה מלים, כמו למשל color ו-colour. דרך אגב, האמריקאים לא הרסו את האנגלית. הם שיפרו אותה.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים האנגלית של הבריטים נשמעת לך מוזר כי אתה לא רגיל לאנגלית הזאת, באותה מידה אנגלי שבה לארה"ב יגיד שהאנגלית שם משונה.האמריקאים לא שיפרו את האנגלית, הם שינו חלקים ממנה לנוחיותם.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אנגלי שמגיע לארה"ב עשוי לומר שהאנגלית שלהם נשמעת לו "ברברית".אני לא אוהב את האנגלית של הבריטים, אבל אני אוהב את הבריטיות, או יותר נכון את חוסר העכבות שלהן המסתתר מאחורי צניעות מדומה.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אני מעריץ את הבריטים בזכות ההישגים שלהם והתרומה שלהם לאנושותמונטי פייטוןיגוארהמלון של פולטיאסטון מרטיןביטלסמיני (נו טוב עכשיו עברה לידי הגרמנים)חיל האוויר של הוד מלכותהרולס רויסבנטלי
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים למה אתה מתכוון, להבדל בין האנגלית של הבריטית לאנגלית של האמריקאים? : האנגלית של הבריטים נשמעת מוזרה משהו וקצת סנובית, בעוד שהאנגלית של האמריקאים נשמעת פרקטית ומוכרת (אולי כי אני רגיל לצפות בסדרות וסרטים אמריקאים). יש הבדל באיות של כמה מלים, כמו למשל color ו-colour. דרך אגב, האמריקאים לא הרסו את האנגלית. הם שיפרו אותה. האנגלית של הבריטים נשמעת מעולה, האמריקקים זה סלנג זול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.