עבור לתוכן

בעיה ב - GTA3 : תקיעות כל כמה שניות

Featured Replies

פורסם

אז ככה, חבר שלי קנה לא מזמן מחשב חדש, המפרט: p4 2.0A, Intel Maryville, 256MB RDRAM,PALIT Geforce2MX400

הבעיה היא שב GTA3, יש תקיעות כל כמה שניות, ומה שאני יודע זה שהבעיה היא לא בדרייברים(ניסינו 14.11 (מה שבא עם הכרטיס), 30.82, ו 23.11) , וחוצמזה, יש את הבעיה הזאת רק ב GTA3 ומשחקים אחרים(Project IGI, Max Payne, SOF2) פועלים בסדר גמור(עד כמה שהכרטיס מסך המסכן מאפשר :( )

PLEASE HELP , תודה מראש...

נ.ב. : למנהלים, סליחה אם שמתי את זה בפורום הלא נכון

פורסם

תנסה להוריד את הרזולוציה ורמת פריאוט השטח זה אמור לעזור 8)

פורסם

מה היא מערכת ההפעלה שמותקנת????

פורסם
  • מחבר

מערכת ההפעלה היא WIN98 , והתקיעות מופיעות גם ב LOW DETAIL וברזולוציה הכי נמוכה. ועוד דבר שצריך לציין הוא שאפילו אצלי (ראו מפרט) לא היו תקיעות מהסוג הזה(מה שכן, קצב הפריימים היה נמוך להחריד, מן הסתם :( ) ב WIN98 והוא התקין את המשחק מאותו CDכמוני

עוד רעיונות?

פורסם

הכרטיס מסך שלך חלש מאוד gta 3 דורש כרטיס מסך חזק יותר לפחות geoforce 3 ti200 או ti500 .

פורסם

הכרטיס מסך שלך חלש מאוד gta 3 דורש כרטיס מסך חזק יותר לפחות geoforce 3 ti200 או ti500 .

זלזול בGF2 הוא עבד לי מצויין עם אותו מפרט חוץ ממעבד ששלי הוא 1700

פורסם
  • מחבר

ל AUDIGY : אני לא מתלונן על FRAME RATE נמוך (והוא גם לא כזה נמוך דרך אגב), אלא על תקיעות כל כמה שניות, ותאמין חי, שאם במחשב שלי לא היתה ת'בעיה הזאת, אז הכרטיס מסך בטוח לא אשם בזה

פורסם

התקנתה את הדרייבר של הלוח אם?? INTEL

פורסם

זו תופעה די ידועה במשחק...

פורסם

ממש לא לי אין התופעה הזו יש לי geoforce 3 ti500 של אסוס.

פורסם

זה בהגלל כרטיס המסך החלש שיש לו!

פורסם

לי יש בדיוק אותה בעיה עם כרטיס מסך GF2 MX 200 גם של פאליט

בהתחלה עם הדרייברים הראשונים שקיבלתי עם המחשב GTA3 עבד טוב (עד כמה שאפשר לצפות)

אחרי שהתקנתי את הדרייברים של NVIDIA , ולא משנה איזו גירסא ניסיתי - היתה את אותה בעיה - גם רק ב GTA3 .

זה נראה לי קצת מוזר אבל אולי זה משהו שקשור לזה שהכרטיס הוא של חברה כזאת דפוקה?

לחבר שלי יש בדיוק את אותו הכרטיס כמו שלי ואותה גירסת דרייברים רק לא של פאליט, ואפילו עם מחשב חלש יותר ו GTA3 עובד לו מצוין (יחסית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים