עבור לתוכן

3dmark06 מזייף או שאני מדמיין

Featured Replies

פורסם

איך זה ש 7800GTX 256 מקבל יותר מ 1800XT למרות שלכולם ברור ש 18XT יותר חזק?

ולמה NV מקבלת יותר נקודות ב SM מATI?

6dm_total2.gif

ה 7800GTX512 יש לו כמו 30 נקודות פחות מ XTX למרות ש XTX יותר חזק ממנו

כנ"ל פה:

6dm_total2.gif

יש ל NV יתרון מסויום ב SM לעומת ה ATI?

• תגובות 73
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הבעיה?

זה 3DMARK :screwy:

אין שום יתרון ואין שום חסרון... ארכיטקטורות שונות :-X

פורסם

כן, 2005 היה ממש לא מובן :S

והוא נטה לטובת סדרת ה X1K של ATI

למרות שלרוב זה היה נכון, לפעמים הוא הוציא הפרשים מוגזמים (X1800XT שחזק מ GTX512, ושאר תקלות)

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה?

זה 3DMARK :screwy:

אין שום יתרון ואין שום חסרון... ארכיטקטורות שונות :-X

אז איך זה של 06 יש נטייה לכרטיסי NV?

סתכל את הפרש בין ה GTX512 לעומת ה XTX הפרש הוא ב 10 נקודות או אפילו פחות ו XTX יותר חזק ממנו

כן, 2005 היה ממש לא מובן :S

והוא נטה לטובת סדרת ה X1K של ATI

למרות שלרוב זה היה נכון, לפעמים הוא הוציא הפרשים מוגזמים (X1800XT שחזק מ GTX512, ושאר תקלות)

אתה יכול לתת לי קישור לבאנץ הזה?

פורסם

זה לא היה בנץ' של אתר, זה היה בפורום

Hardcoreware אם אני זוכר נכון

היו שם קישורים ל ORB

פורסם

זה הבדל של כולה 400 נקודות

אז נכון שב06 זה אולי יותר מאשר ב05, אבל עדיין.

זה לא קצת עלוב? בהתחשב שהXTX זה כרטיס שאמור להיות טוב בהרבה מהGTX512? ולהתחרות ב7900GT\GTX.

פורסם

זה הבדל של כולה 400 נקודות

אז נכון שב06 זה אולי יותר מאשר ב05, אבל עדיין.

זה לא קצת עלוב? בהתחשב שהXTX זה כרטיס שאמור להיות טוב בהרבה מהGTX512? ולהתחרות ב7900GT\GTX.

כן זה כן הוא אמור ביכלל לארות את הטכנולוגיה החדשה ואת "הדרך" החדשה של ATI כמו שאנחנו יכולים לראות זה לא שיפור של ממש נחכה ונראה מG80 יספר לנו על הדרך של NV...

פורסם

כן זה כן הוא אמור ביכלל לארות את הטכנולוגיה החדשה ואת "הדרך" החדשה של ATI כמו שאנחנו יכולים לראות זה לא שיפור של ממש נחכה ונראה מG80 יספר לנו על הדרך של NV...

הדרך החדשה של ATI? הShader ALU? מה כ"כ מיוחד בזה? באמת שאני לא רואה, לדעתי לשים יותר מ16 צינורות עיבוד היה עוזר הרבה יותר.

פורסם

ה X1900XTX ממש לא נועד להתחרות ב 7900GTX

אל תשכחו שמשווים לפי מחיר.

וה GTX512 של Nvidia בינתיים עולה הרבה יותר מה X1900XT (וגם מה XTX) ומפסיד לשניהם.

אם זה יהיה ככה עם ה 7900, ל Nvidia יש מתכון לכישלון

פורסם

הדרייברים האחרונים של ATI סידרו את זה.

3dm06.gif

http://www.firingsquad.com/hardware/ati_radeon_x1900_xt_preview/page6.asp

זה באמת נקרא "סידרו את זה" .

ולמי בידיוק זה ברור שה1800XT יותר מהיר? זה כרטיס דפוק וחסר שוק.

מעניין שתמיד בכרטיסים של איטיאי מוצאים בנצ' חדש, פאטצ' לבנצ' או משחק והוא רץ גרוע את הדרייברים הבאים.

אולי בגלל זה הם מוצאים דרייורים כל שבועיים.

פורסם

הדרך החדשה של ATI? הShader ALU? מה כ"כ מיוחד בזה? באמת שאני לא רואה, לדעתי לשים יותר מ16 צינורות עיבוד היה עוזר הרבה יותר.

לR5XX אין Pixel pipline אחד. decupled TMU's, ALU's, ROP's מערך של יח' נפרדות ואטונומיות, יוצרים ארכיטקטורה מאוד יעילה.

לעבור מ16 shader units ל48 עלה להם 63(הR580 מציג גם Z-Buffers כפול שנכנסו לחישוב הטרנזיסטורים, למרות שאין קשר לshader units) מיל' טרנזיסטורים בלבד, לnV להוסיף 8 עלה 68 מיל'.

פורסם

לR5XX אין Pixel pipline אחד. decupled TMU's, ALU's, ROP's מערך של יח' נפרדות ואטונומיות, יוצרים ארכיטקטורה מאוד יעילה.

לעבור מ16 shader units ל48 עלה להם 63(הR580 מציג גם Z-Buffers כפול שנכנסו לחישוב הטרנזיסטורים, למרות שאין קשר לshader units) מיל' טרנזיסטורים בלבד, לnV להוסיף 8 עלה 68 מיל'.

הייתי בטוח שגם לסדרת ה5XX יש צינורות עיבוד(Pixel Pipline), בכולופן אני לא כ"כ מבין, במה היא יותר יעליה? וכמה יש לNV שיעלה להם כ68מיל' להוסיף 8?

או שאין להם בכלל?

פורסם
  • מחבר

זה באמת נקרא "סידרו את זה" .

ולמי בידיוק זה ברור שה1800XT יותר מהיר? זה כרטיס דפוק וחסר שוק.

מעניין שתמיד בכרטיסים של איטיאי מוצאים בנצ' חדש, פאטצ' לבנצ' או משחק והוא רץ גרוע את הדרייברים הבאים.

אולי בגלל זה הם מוצאים דרייורים כל שבועיים.

אולי כיום אבל בזמנו הוא היה מצוין כנגד 7800GTX הרגיל..

מה רע ש ATI תוציא כל חודש/שבועיים דריבר חדש?

אלוואי שNV הייתה עושה זאת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים