עבור לתוכן

7800GT במחיר לא הגיוני

Featured Replies

פורסם

שטרודל אתה ילד קטן ,לך תחפש לדפוק אנשים אחרים.

• תגובות 43
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אשכרה רד מזה גם ככה יש לך מחשב מעולה.רד ממנם זאת טעות אנוש.

חשבת שהם יפטרו אולי את מי שכתב את זה בגללך?

אם זאת הייתה איזה רשת גדולה אז מילא...אבל זה נראה לי בסך הכל בן אדם פרטי...

קיצר תגיע איתם לפיצוי קטן שכולם יצאו מרוצים. :

פורסם

תפסיק

את זה !!!

אתה ידוע שאתה ממש מניאק

איך היית מרגיש אם הייתה פותח חנות מחשבים ועל ההתחלה היית צריך לשלם כמה אלפי שקלים בגלל תקלה

עזוב את זה !

בסדר הוא הרביח בעיה של החנות....מקווה שתצליח ותיקח את כל הכרטיסים+תקבל את הכסף עך העורך דין ועוד...

פורסם

בסדר הוא הרביח בעיה של החנות....מקווה שתצליח ותיקח את כל הכרטיסים+תקבל את הכסף עך העורך דין ועוד...

תרגע גם אתה.תקרא מה שכתבו ותפנים.
פורסם

10 כרטיסים זה מוגזפם

תגיע להסכם רק כרטיס אחד במחיר הזה

פורסם

מה קרה בגלל שלא הספקתם אתם אוכלים את הלב מקנא? כשאני יקבל אז יזכור למי למכור ובכמה..... :smile1:

פורסם

תרגע גם אתה.תקרא מה שכתבו ותפנים.

להפנים מה? רחמים?

הוא צודק ב100%!!!

מה קרה בגלל שלא הספקתם אתם אוכלים את הלב מקנא? כשאני יקבל אז יזכור למי למכור ובכמה.....
פורסם

הם יכולים להגיד עד מחר!

לפי החוק בישראל המחיר המוצג זה המחיר שאתה אמור לקבל. לדוגמא אם בסופר יש מחיר על מוצר מסיים ובקופה הוא עולה יותר הם יכולים עד מחר להראות תקנון!

חוק במדינת ישראל! בנוסף יש לי אישור במייל זאת אומרת שהם הסכימו לעסקה! בעיה שלהם!

וחוץ מזה מי אמר שהם לא שינו את תקנון אחרי הבעיה???? (חומר למחשבה)

ובדיוק רציתי לעדכן:

בעל החנות התקשר ואמר שהיה בעיה באתר ובמקום דולרים זה הראה בשקלים (כבר הפיל את עצמו כל כל האתר בשקלים)

ואז הוא אמר שהוא ישלח לי פיצוי במייל שכל מוצר שאני אבחר ב-5% פחות... :lol: חוצפן...... :screwy:

אמרתי לו שלא מקובל עליי ואני רוצה את ההזמנה ואם אני לא יקבל אני יפנה לגורמים מתאימים! (הוא התחיל לגמגם ולספר סיפורים: "אבל... אה.... תשמע..... תבין.... אני... אתה... תבין...... חחחחחחחחחח)

קיצר אמרתי לו שוב שאני מעוניין לקבל את ההזמנה וזה מה שיש!

קיצר צילמתי על ידי PRINT SCREEN וגם ע"י מצלמה שלא יגידו שערכתי.... וגם הדפסתי את האישורים שבמייל וגם צילמתי וגם אבא שלי כבר מדבר עם חבר עורך דין שלו.. בכדי שכבר יכין מכתב שבו הוא מבקש שיכבדו את ההזמנה או שנגיע לבית משפט.... :lol:

אחי באמת לא יפה, תראה אם אתה תתעקש אתה באמת תשיג את מה שאתה רוצה אבל תחשוב על ההפסד שבעל החנות הוא בטוח קונה את הכרטיס הזה במינימום 1400 ש"ח וזה בסדר גמור לטעות אנשים לפעמים טועים זה בסדר הוא לא הראשון שזה קורה לו וזה לא שקיבלת כבר את המוצר והם קפצו אלא כולה הזמנת אותו וקיבלת אישור הזמנה

פורסם

אשכרה רד מזה גם ככה יש לך מחשב מעולה.רד ממנם זאת טעות אנוש.

חשבת שהם יפטרו אולי את מי שכתב את זה בגללך?

אם זאת הייתה איזה רשת גדולה אז מילא...אבל זה נראה לי בסך הכל בן אדם פרטי...

קיצר תגיע איתם לפיצוי קטן שכולם יצאו מרוצים. :

לא רק יפתרו

יפתרו ויתבעו אותו על ההפרש !

faceman - כדאי שתפסיק עם ההערות של גיל 6

אתה יודע שיש עוד אנשים בעולם

ואם אתה מרוויח ותתוך כדי כך דופק אחרים אז אל תתפלא שהם נדפקו

פורסם

ניצול מחפיר של טעות. אני לא בטוח שזה יעמוד במבחן בית משפט, במיוחד לאור העובדה שהיית מודע לטעות. שופטים לא מטומטמים. אני מקווה שתחטוף תביעה נגדית על איזשהוא סעיף שעורך הדין של החנות ישמח לאלתר.

עריכה: וכל הכבוד לאבא שלך, על שיתוף הפעולה, והחינוך הנפלא שהוא מעניק לך.

פורסם

מה קרה בגלל שלא הספקתם אתם אוכלים את הלב מקנא? כשאני יקבל אז יזכור למי למכור ובכמה..... :smile1:

אחי זה בסך הכל חלקים למחשב....זה הדבר האחרון שאפשר לקנאות בו.

להפנים מה? רחמים?

הוא צודק ב100%!!!

תינוק מגודל.
פורסם

לא יתבעו אף אחד על ההפרש כי מבחינת החוק הם לא יכולים!

ומה קרה?

אני אישית ב-13 שנה הארונים נדפקתי בלי סוף בחנויות מחשבים והיום כ-דילר אני רואה איך הם דופקים את כל מי שלא מבין!

ופה אני אומר... החיים הם גלגל..... יום אתה למעלה ויום אתה למטה... יום דופק ויום נדפק!

להיות טוב לב ולוותר? הוא עוד מתקשר ואומר שיתן לי פיצוי של 5%??? :screwy: אוייש נו באמת! אני בטוח שכל מי שהגיב נגד היה מזמין אחד אם הוא היה יכול... נכון??? אז הזמנתי בשביל כולם :smile1:

לא נראה לכם? זה מה שיש.... את ההערות כמו "גואל נפש" וכו'... תשמרו לעצמכם... אני בנתיים "הלא בסדר" אבל לא מנבל את הפה... אז מי פה ה"XXXX"..

קיצר אני הולך על זה וזהו!

זה מה יש.......

פורסם

שמור לי אחד אה? ;)

פורסם

shtrodel,

א. אתה פשוט ילד קטן שעוד לא התבגר. לא יאמן שאתה בן 28.

ב. התקנון שלהם מגן עליהם ב-100% מבחינה משפטית, סתם שתדע. ולכן, אם תתבע אותם, רוב הסיכויים שסתם תואשם בביזיון בית המשפט ובניסיון הונאה.

ג. אני אישית אדאג ליידע את החנות במעשה המרמה שלך, ע"י קישור לת'רד הזה, שאני כמובן נועל עכשיו על מנת שלא תוכל למחוק ממנו את הודעותיך.

יום טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים