עבור לתוכן

7800GT במחיר לא הגיוני

Featured Replies

פורסם

הם סידרו את הבעיה ...

• תגובות 43
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם העלו את המחיר!!!! בטח הכל בגללי! אבל יש צילום!

למי שרוצה יש לי הוכחה ויגיד שעשה הזמנה והם ביטלו לכם!

*****יש גם אישור במייל... שיוווו הם נדפקו!!!

[attachment deleted by admin]

פורסם

יפה יפה :D :D :D :D :D :D :D :D :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch::jump: :jump: :jump: :jump: :lol: :lol:

כמה הצלחת להזמין?

פורסם

11 :-\ איזה באסה רציתי יותר... חחחחחחחחח......

חפיפ.............. לפחות אני מכפיל את הכסף! מה רע????

פורסם

מצטער להיות זה שמאכזב אותך =\ ... אבל הם לא נדפקו

בשביל זה תמיד יש תקנון שמגן עליהם ...

מתוך התקנון

8. החנות תהא רשאית לבטל עיסקה או מכירה כולה או חלקה במקרים הבאים:

8.1 נפלה טעות קולמוס , בין אם במחיר המוצר ובין אם בתיאור המוצר .

8.2 אם יתגלה כי ארעה תקלה בתקשורת ו/או בעיה טכנית אשר מנעה מהגולשים באתר להשתמש באתר באופן תקין .

8.3 במקרה של כוח עליון , פעולת מלחמה , איבה ,טרור ו/או כל דבר אחר אשר ימנע המשך ביצוע מכירה תקין .

8.4 במידה ולא תתקבלנה הצעות לרכישת המוצרים המוצעים באתר.

מקווה שתצליח אבל לא נראה לי =\

פורסם

shtrodel.. בהזמנה שלך שצילמת רשום חיוב על סך 4590 ש"ח,שמת לב לזה?

פורסם

LOL :lol: :lol: :lol::screwy: :screwy: :screwy::s07:

במקרה של כוח עליון
פורסם

shtrodel.. בהזמנה שלך שצילמת רשום חיוב על סך 4590 ש"ח,שמת לב לזה?

כי הוא הזמין 10

פורסם

LOL :lol: :lol: :lol::screwy: :screwy: :screwy::s07:

רעידת אדמה, סופה, וכו'.

מה מצחיק?

פורסם

רעידת אדמה, סופה, וכו'.

מה מצחיק?

אם הם חושבים שזה כוח עליון אז הם עוד יותר ד***** ממה שחשבתי :lol::s07::screwy:

פורסם

הם יכולים להגיד עד מחר!

לפי החוק בישראל המחיר המוצג זה המחיר שאתה אמור לקבל. לדוגמא אם בסופר יש מחיר על מוצר מסיים ובקופה הוא עולה יותר הם יכולים עד מחר להראות תקנון!

חוק במדינת ישראל! בנוסף יש לי אישור במייל זאת אומרת שהם הסכימו לעסקה! בעיה שלהם!

וחוץ מזה מי אמר שהם לא שינו את תקנון אחרי הבעיה???? (חומר למחשבה)

ובדיוק רציתי לעדכן:

בעל החנות התקשר ואמר שהיה בעיה באתר ובמקום דולרים זה הראה בשקלים (כבר הפיל את עצמו כל כל האתר בשקלים)

ואז הוא אמר שהוא ישלח לי פיצוי במייל שכל מוצר שאני אבחר ב-5% פחות... :lol: חוצפן...... :screwy:

אמרתי לו שלא מקובל עליי ואני רוצה את ההזמנה ואם אני לא יקבל אני יפנה לגורמים מתאימים! (הוא התחיל לגמגם ולספר סיפורים: "אבל... אה.... תשמע..... תבין.... אני... אתה... תבין...... חחחחחחחחחח)

קיצר אמרתי לו שוב שאני מעוניין לקבל את ההזמנה וזה מה שיש!

קיצר צילמתי על ידי PRINT SCREEN וגם ע"י מצלמה שלא יגידו שערכתי.... וגם הדפסתי את האישורים שבמייל וגם צילמתי וגם אבא שלי כבר מדבר עם חבר עורך דין שלו.. בכדי שכבר יכין מכתב שבו הוא מבקש שיכבדו את ההזמנה או שנגיע לבית משפט.... :lol:

פורסם

הם יכולים להגיד עד מחר!

לפי החוק בישראל המחיר המוצג זה המחיר שאתה אמור לקבל. לדוגמא אם בסופר יש מחיר על מוצר מסיים ובקופה הוא עולה יותר הם יכולים עד מחר להראות תקנון!

חוק במדינת ישראל! בנוסף יש לי אישור במייל זאת אומרת שהם הסכימו לעסקה! בעיה שלהם!

ובדיוק רציתי לעדכן:

בעל החנות התקשר ואמר שהיה בעיה באתר ובמקום דולרים זה הראה בשקלים (כבר הפיל את עצמו כל כל האתר בשקלים)

ואז הוא אמר שהוא ישלח לי פיצוי במייל שכל מוצר שאני אבחר ב-5% פחות... :lol: חוצפן...... :screwy:

אמרתי לו שלא מקובל עליי ואני רוצה את ההזמנה ואם אני לא יקבל אני יפנה לגורמים מתאימים! (הוא התחיל לגמגם ולספר סיפורים: "אבל... אה.... תשמע..... תבין.... אני... אתה... תבין...... חחחחחחחחחח)

קיצר צילמתי על ידי PRINT SCREEN וגם ע"י מצלמה שלא יגידו שערכתי.... וגם הדפסתי את האישורים שבמייל וגם צילמתי וגם אבא שלי כבר מדבר עם חבר עורך דין שלו.. בכדי שכבר יכין מכתב שבו הוא מבקש שיכבדו את ההזמנה או שנגיע לבית משפט.... :lol:

איזה סיפור עשית להם

פורסם

כמה אתה רוצה על אחד? :smile1:

שמע תגיע איתם להסכם כלשהו,כי 10 כרטיסיפ במחיר כזה הם לא יתנו לך וילכו איתך עם זה עד הסוף.

תסתדרו על פיצוי נחמד וסגור את הסיפור הזה. :xyxthumbs:

פורסם

מקווה שתצליח אבל לא נראה לי =\

מקווה שלא תצליח :pissed:

פשוט גועל נפש.

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

פורסם

הם יכולים להגיד עד מחר!

ובדיוק רציתי לעדכן:

תפסיק

את זה !!!

אתה ידוע שאתה ממש מניאק

איך היית מרגיש אם הייתה פותח חנות מחשבים ועל ההתחלה היית צריך לשלם כמה אלפי שקלים בגלל תקלה

עזוב את זה !

אם אתה ממשיך עם העניין אני מאוד מקווה

שישרף לך כל המחשב וכולו יהיה מפוחם כך שלא תיהיה לך אחריות !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים