עבור לתוכן

בעיה מוזרה בחלונות 98

Featured Replies

פורסם

התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה במחשב. הפעם, במקום למקם את חלונות 98 במחיצה C שיניתי את חלוקת המחיצות בכונן ל2 גיגה, 5 גיגה, ועוד 5 גיגה.

התקנתי את חלונות 98 למחיצה אחת, תוך שימוש בכונן C לSWAPPING בלבד. אחרי זה, התקנתי את חלונות XP למחיצה הנוספת.

חלונות XP עובד בלי שום בעיות.

לעומת זאת, חלונות 98 עושה בעיות מההתחלה. ההתקנה עברה בלי הרבה בעיות, חוץ מהתקנת כרטיס הקול. כשניסיתי עם דרייברים מעודכנים יותר, הוא הביא לי מסך כחול, אבל הסכים להתקין את הדרייברים המקוריים. (הכרטיס עובד בלי בעיה)

אבל.. כשאני מריץ למשל OUTLOOK EXPRESS, הוא תוקע אותי בלי שום אזהרה ובלי שום אפשרות חוץ מRESET.

מה שעשיתי בהתחלה, היה ליצור את חשבונות האימייל שלי (שלושה חשבונות, אחד מהם בHOTMAIL), ולייבא את הדואר שלי. (בעצם להעתיק את קבצי ההודעות לספריה המתאימה)

בפעם הראשונה הוא נתקע כשניסה להסתנכרן מול שרת ההוטמייל כשהתחברתי.

אחרי זה, ניסיתי להסיר את החשבון באקספרס, כדי להגדיר מחדש, ואז הוא תקע בפעם השניה.

אז ניגשתי לREGISTRY, הסרתי את ההגדרות של כל החשבונות, ואז יכולתי להכנס ולהגדיר מחדש. הדואר עבד בסדר.

אבל אז, התחלתי לגלוש קצת, וזה נתקע שוב. הפעם באינטרנט אקספלורר.

משום מה, יש לי הרגשה שזה קשור לחלוקה החדשה שעשיתי בדיסקים, אבל אין לי שום ביסוס לזה. עשיתי איחוי וזה עבד בלי בעיה.

אז אולי זה כרטיס הקול. אני בודק את זה. אם למישהו/י יש רעיון, אני פתוח לכל הצעה. (כל עוד היא לא כוללת אלימות, סקס, סמים או טל מוסרי)

המפרט שלי הוא כדלקמן:

athlon classic 700mhz

(ABit KA7 (VIA KX133 based

256 MB SDRAM MICRON

Aureal Superquad Digital PCI (VORTEX2 BASED) SOUND CARD

ISA 56K modem

Elsa Erazor III (TNT2 BASED

נקווה שתוכלו לעזור..

אורן.

פורסם
  • מחבר

נראה בינתיים שהצלחתי לפתור את הבעיה..

עשיתי עדכון דרייברים ישירות מהUPDATE DRIVER

וגם התקנתי את הVIA4IN1 מחדש.

הבעיה הייתה ללא ספק בגלל כרטיס הקול..

נקווה שזה יחזיק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים