עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי פוטושופ

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מתחיל בפוטושופ, ויש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים שם:

נגיד אני מציד תמונה במסמך, אז איך אני משלב אותה עם הרקע? יש איזה כלי שאפשר איתו לשלב עם הרקע/ עם תמונה אחרת? שנגיד יהיה מעבר מכחול לירוק תוך כמה גוונים, ולא מעבר חד כזה.

מאיפה אני יכול להוריד מברשות, פטנרים, פונטים ועוד כאלה לפוטושופ? וגם כשאני מוריד את זה איפה לשים?

ונכון, ב-IMAGEREADY אפשר לערוך את תמונות ככה שיהיו בתזוזה, מן סרטון כזה. אז אפשר איזה הסבר/מדריך איך עושים את זה?

וגם אם אפשר איזה מדריך טוב לפוטושופ, שמסביר גם איך להכין חתימות...

תודה לעוזרים!

פורסם

נגיד אני מציד תמונה במסמך, אז איך אני משלב אותה עם הרקע? יש איזה כלי שאפשר איתו לשלב עם הרקע/ עם תמונה אחרת? שנגיד יהיה מעבר מכחול לירוק תוך

לא בטוח שהבנתי אבל בכל זאת-

יש אין ספור לשלב תמונה עם רקע(כל רקע) תתחיל לשחק את מאפייני השכבות בחלון השכבות למעלה מצד שמאל

מברשות וכו' אתה יכול להוריד ב http://share.studio.adobe.com/

צריך להרשם קודם

שם גם יש הסברים איפה ואיך להתקין-אבל בדרך כלל זה פשוט להכניס את הקובץ לתוך התקייה הנכונה בפוטושופ מברשות למברשות וכ'

פןנטים מורדים מאתרים פרסמתי פה פוסט עם מלא אתרים לפונטים-תריץ חיפוש

תמונות בתזוזהgif שים בתקייה את כל התמונות שאתה רוצה לעשות מהם אנימציה

כנס IMAGE READY

file

import folder as frames

יפתח לך חלון חדש בו תוכל לסדר איך שבא לך+תיזמונים

פורסם
  • מחבר

לא בטוח שהבנתי אבל בכל זאת-

יש אין ספור לשלב תמונה עם רקע(כל רקע) תתחיל לשחק את מאפייני השכבות בחלון השכבות למעלה מצד שמאל

אני מתכוון פשוט לשלב תמונה עם רקע, ולא הבנתי כל כך מה שהסברת. תגיד למשל מה אתה עושה, איך בדיוק אתה משלב תמונות.

מברשות וכו' אתה יכול להוריד ב http://share.studio.adobe.com/

צריך להרשם קודם

שם גם יש הסברים איפה ואיך להתקין-אבל בדרך כלל זה פשוט להכניס את הקובץ לתוך התקייה הנכונה בפוטושופ מברשות למברשות וכו'

תודה גבר.

פןנטים מורדים מאתרים פרסמתי פה פוסט עם מלא אתרים לפונטים-תריץ חיפוש

תודה אחי מצאתי את זה.

תמונות בתזוזהgif שים בתקייה את כל התמונות שאתה רוצה לעשות מהם אנימציה

כנס IMAGE READY

file

import folder as frames

יפתח לך חלון חדש בו תוכל לסדר איך שבא לך+תיזמונים

תודה אני מקווה שאני יצליח....

ואחי יש לי עוד שאלה- עשיתי חתימה אחת, ששמתי לה כמה תמונות ורקע. ועל זה הוספתי גם שכבה עם הכתב (משהו שכתבתי) אבל הוא ממש בהיר, בקושי רואים אותו, הוא כאילו נבלע בתוך שאר הדברים, אז יש איזה דרך להבליט ממש את הכתב? שיהיה ממש חזק ובולט? (השכבה שלו נמצאת על 100 Opacity)

ותודה אחי על העזרה

פורסם

לשלב תמונות עם רקע...: (תמונה א - תמונה עם האובייקט, תמונה ב - רקע)

מפריד את האובייקט של תמונה א' מהרקע שלו ע'י Magnetic Lasso Tool (מקש L )

מוחק את הרקע המובדל עם Eraser Tool .

ומעביר הכל לרקע הרצוי...

אם יהיו בעיות או שאלות - תשאל!

לגבי הכתב, תשנה צבע לכתב וזהו זה!

:)

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה אחי. הנה ניסיתי חתימה אחת מה אתה אומר:

ggg73on.gif

אבל לגבי הכתב אחי זה לא קשור, ניסיתי להחליף צבע והכל. אבל הוא פשוט חלש מדי כזה, כאילו הוא נבלע בתוך שאר התמונה, ולא משנה איזה צבע אני שם. אי אפשר להבליט אותו איכשהוא?

וגם עוד משהו לפעמים גם כשאני עושה שכבה חדשה שאני רוצה לכתוב בה משהו, אז אני כותב אבל לא רואים את זה בכלל, כאילו זה נכתב (אני רואה על השכבה בצד שזה כתוב) אבל לא רואים את השכבה. למשל פה בחתימה הזו ניסיתי לכתוב אבל לא הצלחתי. מה עושים?

ולגבי IMAGEREADY הנה נכנסתי ועשיתי איזה משהו:

yakir2me.gif

(חח מה אתם צוחקים, זה סתם בתור התחלה....)

אבל איך עושים אפקטים אחרים- כאילו שהאותיות יבואו מאיפהשהוא, כמה פה למשל:

untitled25tp.gif

ותודה אנשים על העזרה!

פורסם

תיצור אנימצית GIF שהאותיות בה לא נמצאות במשטח עבודה.

תשתמש בTWEEN בתפריט האנימציה ליצור את התנועה של האותיות פנימה.

ז"א תיצור פריים אחד שהאות הראשונה בחוץ ואז פריים נוסף שהאות במקום המיועד, תבחר את שני הפריימים ואז TWEEN ותחליט כמה פריימים התנועה תיקח.

לגבי הטקסט, תבחר את כלי הטקסט ותוודא בתפריט למעלה שאתה עובד עם צבע שלא נבלע ברקע. (הרבה אנשים מתבלבלים עם שני הצבעים בתפריט בצד)

אם עדיין לא רואים את הטקסט, תוודא שהוא השכבה העליונה ושהשכבה מוגדרת כNORMAL באפשרויות השילוב שלה.

תמיד אפשר להוסיף STROKE ע"מ להדגיש את הטקסט.

פורסם
  • מחבר

תיצור אנימצית GIF שהאותיות בה לא נמצאות במשטח עבודה.

תשתמש בTWEEN בתפריט האנימציה ליצור את התנועה של האותיות פנימה.

ז"א תיצור פריים אחד שהאות הראשונה בחוץ ואז פריים נוסף שהאות במקום המיועד, תבחר את שני הפריימים ואז TWEEN ותחליט כמה פריימים התנועה תיקח.

לגבי הטקסט, תבחר את כלי הטקסט ותוודא בתפריט למעלה שאתה עובד עם צבע שלא נבלע ברקע. (הרבה אנשים מתבלבלים עם שני הצבעים בתפריט בצד)

אם עדיין לא רואים את הטקסט, תוודא שהוא השכבה העליונה ושהשכבה מוגדרת כNORMAL באפשרויות השילוב שלה.

תמיד אפשר להוסיף STROKE ע"מ להדגיש את הטקסט.

וואלה אחי, לוודא שהשכבה עם הטקסט היא העליונה..... עכשיו התחלתי להזיז שכבות בחלון השכבות ורק עכשיו אני שם לב שאיזה שכבה שמים למעלה היא גם בציור יותר בולטת... לא ידעתי את זה חח :smile1:.... תודה אחי הסתדרתי עם זה. אבל מה זה STROKE?

ואחי לגבי האנימציה, עם אני עושה פריים אחד עם התמונה החוץ ופריים אחד עם התמונה בפנים, אז לא רואים את התמונה זזה שם, היא פשוט נעלמת מהמקום שהייתה ונוצרת במקום האחר, בלי תזוזה. אני מקווה שאתה מבין למה אני מתכוון....

פורסם

תבחר את השכבה המדוברת ותלחץ על add a layer style

זה הכפתור השני משמאל (אייקון עגול עם F בתוכו) בתחתית חלון השכבות.

האפשרות האחרונה שם זה STROKE.

שים עליה 'V' וכבר תראה לבד מה קורה. :xyxthumbs:

האנימציה:

תבחר את הפריימים הראשון והאחרון.

הכפתור השלישי מימין שם זה TWEENS.

תלחץ עליו ותבחר כמה פריימים להוסיף (במשך כמה פריימים התזוזה תימשך) וזה הכל, התוכנה תיצור את התזוזה לבד.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי הבנתי מה זה STROKE.

אבל לגבי התזוזה- זה לא זז, עשיתי כמו שאמרת- בחרתי את שני הפריימים שאני רוצה שהתנועה תבוא מאחד לשני (בעזרת CTRL נכון?) אבל לא היייתה תזוזה, היה כמו קודם- הוא פשוט נעלם ממקום אחד וצץ בשני....

???

פורסם

הרי אמרתי לך:

תבחר את הפריימים הראשון והאחרון.

הכפתור השלישי מימין שם זה TWEENS.

תלחץ עליו ותבחר כמה פריימים להוסיף (במשך כמה פריימים התזוזה תימשך) וזה הכל, התוכנה תיצור את התזוזה לבד.

::)

פורסם
  • מחבר

אחי אני לא כזה סתום, לחצתי על הTWEEN ובחרתי כמה פריימים, וגם ניסיתי לשחק אם כל האפשרויות של הOPACITY EFFECTS וכל אלה אבל לא הצלחתי, תראה מה יצא:

fhfhfh3xt.gif

במקום שה5 יזוז ממיקום A למיקום B, הוא פשוט נעלם ממיקום A ומופיע בB....

ועוד משהו אחי, לא הבנתי איך ליצור אנימציות GIF שהאותיות בה לא נמצאות במשטח עבודה, כמו שאמרת (כאילו כמו הOMER5 הזה שהראיתי)

פורסם

בתפריט של TWEEN יש פרמטרים.

תסמן גם את POSITION.. :s07:

בשביל שהאותיות יכנסו, הדרך הכי פשוטה זה לגרור אותן החוצה בפריים הראשון.

החוצה זה מחוץ למשטח עבודה כך שהן לא יראו עליו.

בפריים הסופי תמקם אותן במקום הרצוי.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סימנתי את זה.....

פורסם

לא יודע מה להגיד לך..

תצרף תמונת מסך של תפריט הTWEEN + משטח העבודה שלך.

פורסם
  • מחבר

אה הנה אחי הצלחתי, אבל את הפריימים הצלחתי ליצור רק בתוך הIMAGEREADY עצמו, ולא בפוטושופ. כשעשיתי שני פריימים בפוטושופ- אחד עם הטקסט בחוץ ואחד בפנים, והעברתי את זה לIMAGEREADY זה לא הלך משום מה....

אבל תראה, לעשות מילה אחת שתזוז עשיתי:

98fb1c3bce.gif

אבל איך עושים שתבוא כל אות בתורה? ניסתי לעשות אבל לא הצלחתי.... אתה יכול להסביר לי בדיוק את הדרך?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים