עבור לתוכן

מקבל כל הזמן LOW ID באמיול

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שמאז שהלחפתי את הלוח אם אני כל הזמן מקבל LOW ID ואין לי מושג למה זה...

ואם ציינתי IP לא נכון אז איפה אני אמור להגדיר אותו? בנתב?

כן גם אצלי זה היה ככה, בדיוק כמו מה שאתה מתאר אחרי ה20 שניות וזה... ריסט לראוטר כבר עשיתי מלא פעמים ולא עוזר

פורסם

כשאתה מגדיר אילו פורטים לפתוח ובוחר האם זה TCP, UDP או שניהם, אתה גם רושם ליד זה בשביל איזה IP אתה פותח את הפורטים האלו, נכון? על זה דיברתי.

כנראה כשהחלפת לוח אם, ה-IP של המחשב שלך השתנה, כי כרטיס רשת מובנה נהייה שונה.

תבדוק שבהגדרות של ראוטר אתה במצב DHCP, למרות שזה לא חובה. כך הראוטר מקצה IP למחשב שלך בטווח מסויים באופן אוטומטי. אחרי זה עם Ipconfig תבדוק את ה-IP שלך, תיכנס להגדרות של הראוטר שוב ותבדוק האם הכל מוגדר נכון.

אם זה עדיין לא יעבוד, I will shoot myself :P

פורסם
  • מחבר

כשאתה מגדיר אילו פורטים לפתוח ובוחר האם זה TCP, UDP או שניהם, אתה גם רושם ליד זה בשביל איזה IP אתה פותח את הפורטים האלו, נכון? על זה דיברתי.

לא נכון... :( ברגע שאני מגדיר אילו פורטים לפתוח אין לי אפשרות לרשום לאיזו כתובת IP אני פותח אותם

כנראה כשהחלפת לוח אם, ה-IP של המחשב שלך השתנה, כי כרטיס רשת מובנה נהייה שונה.

תבדוק שבהגדרות של ראוטר אתה במצב DHCP, למרות שזה לא חובה. כך הראוטר מקצה IP למחשב שלך בטווח מסויים באופן אוטומטי. אחרי זה עם Ipconfig תבדוק את ה-IP שלך, תיכנס להגדרות של הראוטר שוב ותבדוק האם הכל מוגדר נכון.

אם זה עדיין לא יעבוד, I will shoot myself :P

תיראה, בכל מה שקשור במושגים של DHCP וכל מה שדומה לזה אני לא מתמצא... איך לעזאזל אני יכול באמת לבדוק בעצמי אם הכל בסדר אם אני לא יודע בכלל

שהכל בסדר? :P

התמונות שנתתי לא עוזרות? מה אני צריך לתת לך בשביל להגיד לי שהכל בסדר?

פורסם

תביא תמונה של העמוד עם הגדרות פתיחת פורטים, ותגיד מהו ה-IP של המחשב בו מותקן EMULE.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה... התמונה הראשונה היא העמוד של איך אני פותח פורט, התמונה השניה היא עמוד שמראה לאיפה הפורטים פתוחים...

אבל הפורט שרשום שם 62.0.156.247 זה לא הכתובת IP שלי... אז יכול להיות שמה שקורה בעצם זה שהפורטים פתוחים בכלל לאיזו כתובת IP לא ידוע?!

אה, הIP של המחשב בו מותקן האמיול (דרך IPCONFIG) הוא 192.168.1.1

[attachment deleted by admin]

פורסם

דבר ראשון, רשמת קודם שה-UDP שמוגדר ב-EMULE הוא 45126, ובתמונה אני רואה 45100, כך שצריך לשנות את זה ל-45126.

okay, תמחק את כל מה שהגדרת עד עכשיו בראוטר, ותעשה בדיוק מה שכתוב במדריך שציינתי קודם. אם לא יעבוד, יש שם גם אופציה להגדיר את המחשב שלך כ-DMZ, מה שאומר שכל הפורטים שלא מוגדרים ספציפית ילכו למחשב שלך. נסה את זה.

כשאתה מגדיר פורטים, יש שם "Select a Computer", בטוח שבחרת את המחשב שלך?

פורסם
  • מחבר

לפני הכל, אני כרגע חיברתי מודם USB קצת ישן שהיה לי ועדיין(!!) אני מקבל LOW ID... אז מה העניין פה? הרי למודם הזה אין פיירוול בכלל

לא זאת הייתה טעות, הפורט הוא באמת מה שבתמונה, אני כתבתי פורט שונה בטעות

אוקיי אני יעשה מה שאמרת לי, אבל לבינתיים יש בעיה אחרת! אני חושב שהתעסקתי עם הכרטיס רשת הפנימי שלי יותר מידי כי הוא כל הזמן במצב של Acquring network address והוא לא מתעורר מזה... וזה נהיה מרגע שנגעתי במאפיני TCP/IP הפכתי אותם מאוטומטי לידני ואין לי מושג עכשיו איך להחזיר את זה, מה אפשר לעשות?

תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה על העזרה שלך עד עכשיו!!! :yelclap:

***עדכון חשוב!***

טוב אין לי מושג איך בדיוק (כניראה בגלל שהרסתי והתעסקתי יותר מידי) אבל אני סוף סוף מקבל HIGH ID כמו שצריך אבל! יש בעיה אחת, אני לא מצליח להתחבר לכל השתרים הגדולים כמו Razorback 2.0 וכל השאר... אני מצליח להתחבר לכל שאר השרתים הקטנים אבל עם HIGH ID... איך אפשר להתחבר לשרתים הגדולים עכשיו?

פורסם

Razorback2 לא קיים יותר, הוא נסגר לפני כמה ימים. Donkeyserver No1 מלא רוב הזמן, כך שאם תנסה להתחבר אליו כמה פעמים, אולי תצליח להיכנס.

בכל מקרה, זה לא ממש משנה לאיזה שרת אתה מחובר, כי התוכנה מחפשת משתמשים באופן אוטומטי גם בשרת אחרים, היא עוברת בהדרגה על הרשימה שלך. כמו כן, קיים דבר שנקרא Source Exchange, מה שאומר שמשתמשים שולחים לך רשימות של מקורות שהם מחוברים אליהם.

שורה תחתונה, אתה יכול גם להתחבר לשרת של 100 אנשים, זה לא ממש משנה, אחרי כמה זמן Emule ימצא את כל המקורות. ואנחנו יודעים כמה זמן צריך להשאיר את האימיול המגעיל הזה פתוח כדי להוריד משהו :)

פורסם
  • מחבר

טוב אז אם ככה ניראה שהבעיה שלי נפתרה, הפיתרון שלה כניראה היה להגדיר בהגדרות ה TCP/IP של הכרטיס רשת שהאייפי יהיה ידני...

תודה רבה לך על העזרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים