עבור לתוכן

מקבל כל הזמן LOW ID באמיול

Featured Replies

פורסם

כן כן אני יודע שכבר טחנו פה את הנושא הזה, אבל חקרתי בפורום ובגוגל ופשוט אין לי מושג למה אבל אני כל הזמן מקבל איידי נמוך!!

עד לפני שבועיים הכל היה בסדר כשהייתי עם לוח של אייביט, עכשיו עברתי לאסוס (לא משנה למה) והייתי בד"כ משתמש בכרטיס רשת המובנה ופיתאום אני לא מצליח לקבל HIGH ID אפילו שאני מבטל את הפיירוול בנתב... מה יכולה להיות הסיבה? מה לנסות לעשות?

:please:

נ.ב. אני לא משתמש בשום פיירוול, לא של הנתב ולא של ווינדווס ביטלתי את שניהם לגמרי ואני משתמש באמיול פלוס

פורסם

אתה פשוט צריך לפתוח את הפורטים בנתב. בטח השתנה לך הIP אם הנתב שלך היה מוגדר על DHCP. תבדוק מה הIP שלך ותפתח פורטים לIP הנכון בנתב.

פורסם
  • מחבר

מז"א "אם הנתב שלך היה מוגדר על DHCP. תבדוק מה הIP שלך ותפתח פורטים לIP הנכון בנתב"? איפה אני בודק את הדברים האלה ואיך אני פותח אותם?

אני משתמש בנתב של חברת 2WIRE דגם , 1800HG יש הוראות איפשהו לדבר הזה או שאולי אתה מכיר שיוכלו לעזור לי כי אני מאמין באמת שזה יפתור לי את הבעיה רק אני לא ידע איך עושים את זה

:(

פורסם

דרך cmd תריץ ipconfig ותעלה לפה

פורסם
  • מחבר

אוקיי זה מה שעלה ה IPCONFIG

IP ADDRESS............192.168.1.67

SUBNET MASK..........255.255.255.0

DEFAULT GATEWAY...........192.168.1.254

מה אני עושה עם זה?

פורסם

תנסה לרשום בשורת כתובת 192.168.1.67 זה אמור להכניס אותך לממשק של הראוטר :)

פורסם
  • מחבר

להיכנס לממשק של הראוטר אני יודע אבל מה אני עושה בפנים? לאיפה אני אמור לגשת? משהו שאמור להשמע כמו מה?

פורסם

תראה את התפריטים שלו ונוכל לעזור יותר טוב.

פורסם

בשביל התחלה תגדיר כתובת IP קבועה בהגדרות TCP/IP של כרטיס הרשת שלך... ואחרי זה תראה תפריטים של הנתב

פורסם
  • מחבר

תראה את התפריטים שלו ונוכל לעזור יותר טוב.

זה אני יעשה כשאני יהיה בבית...

בשביל התחלה תגדיר כתובת IP קבועה בהגדרות TCP/IP של כרטיס הרשת שלך... ואחרי זה תראה תפריטים של הנתב

איך אני עושה את זה בדיוק?

פורסם

בתפריט הגדרות של ראוטר אמור להיות משהו שנקרא "port forwarding". תכנס לשם, תכתוב את ה-IP של המחשב בו מותקן Emule, ואת הפורט שהגדרת ב-Emule. תעשה Add או איך שזה נקרא אצלך, Apply, וזהו, אתה אמור לקבל High ID.

פורסם
  • מחבר

יש לזה קשר לפיירוול? ז"א זה משהו שאמור להופיע בהגדרות של הפיירוול של הנתב?

***עריכה***

צירפךתי 2 תמונות שניראה לי קשורות למה שאני אמור לשנות, אם כן בבקשה רק איפה ומה אני אמור לשנות? ואם זה לא זה אז מה עוד אני אמור לחפש?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה כבר... לא עוזר >:(

העניין הוא שגם כשהפורטים פתוחים אני עדיין מקבל LOW ID וגם אם אני פותח את כל הפורטים אצלי בנתב אני עדיין מקבל את ה LOW ID באמיול

באיזה פורטים אני אמור להשתמש בדיוק לEMULE PLUS? יש פורטים שהם מומלצים או שב TCP המספר יהיה גבוהה יותר או קטן יותר? אני כרגע משתמש בפורטים:

TCP-45123

UDP-45126

אלה בסדר?

פורסם

אלה בסדר גמור, הפורטים מעל 1024 מומלצים לשימוש בתוכנות שונות, כמו אימיול.

מוזר, יתכן שכשהגדרת פורטים, ציינת IP לא נכון? אמור להיות שם IP של המחשב בו מותקן Emule. תבדוק שוב עם ipconfig.

קניתי ראוטר Edimax 6104K לפני יומיים,פתחתי פורטים, ואחרי 20 שניות הכל עבד מצויין - emule, bt, DC.

תנסה לעשות reset לראוטר - חלקם דורשים את זה אחרי הגדרת port forwarding.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים