פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים בדיוק, אתה מדבר רק על בסיסי ג'ובניקים במרכז הארץ, זה לא כל הצבא.חוץ מזה אם אני לא טועה גם ברוסיה אפשר לעקוף את השירות הקרבי אם הולכים ללמוד.נכון.וגם על כל דבר קטן שיש לך בבריאות לא מגייסים אותך בכלל.יש אנשים בקרבי עם פריצות דיסק בגב ומינוס בעיניים.ברוסיה לא תראה דברים כאלה, אתה צריך להיות 100% בריא בשביללהתגייס.חוץ מזה ברוסיה הבסיס הוא אלפי קילומטרים מהבית, זה יהיה פשוט לא ריאלילצאת הביתה כל יום או פעם בשבוע או אפילו פעם בחודש.בישראל זה יותר פרקטי, המדינה הזו לכל אורכה לא מגיעה ל-1000 ק"מ.זה לא עניין של "קל" או "לא קל" הנסיבות פשוט שונות.יודע מה.... כןולדעתי הצבא הישראלי הכי קל.... תראו כל חייל שני מסתובב על אזרחי/בא עם נעליים אזרחיות לבסיס...עריכה: ואני לא מדבר על קרבי שיש להם חוגר אדום...עובדי מנהלה יש גם בצבא הרוסי.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים אם אתה כותב כזה דבר סימן שאתה לא יודע מה זה ריתוקריתוק בהגדרה זה שהוא לא חוזר הביתה ותקוע בבסיסאף אחד לא אמר שהוא קשור באזיקים למיטה שלו ולא יכול לזוז ממנה
פורסם 2006 במרץ 619 שנים אם אתה גובניק ויוצא כל יום הביתה אז רתיוק נגיד ל-21 יום זה לא הכי כיף...זה אומר ש-21 יום אתה תקוע שם עם כל הבגדים המלוכלכים שלךבדרך כלל ריתוק מלווה גם בכל מיני עבודות מגעילות בבסיס
פורסם 2006 במרץ 619 שנים קודם תתגייס ואז תדבר... 3D, תקרא את כל הת'ראד אם אתה רוצה להבין על מה מדברים...
פורסם 2006 במרץ 619 שנים קראתי אותו 1000 פעם... קודם תתגייס ואז תדבר... ;D אבל בכל זאת נראה לי שהעונש קל יחסית. 3dgod, בסדר... מה הבעיה שלך?
פורסם 2006 במרץ 619 שנים אין בעיה... עונש קל עלק... (תלוי איפה אתה משרת) עריכה: יודעים מה אני אחזיר את החלק הזה, (IG גם בשבילך ) (ואיך לעזאזל הגעת תוך פחות מ3 חודשים ליותר מ3000 הודעות, )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.