פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים היייש לי נתב של dynalink rta300wאני מנסה להכנס לתוך הנתב ולשנות הגדרות ולא מצליח(192.168.1.1)השמח לקבל עזרהתודה...
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מהיכן אתה יודע את כתובת הנתב ?עדכון: זו אכן כתובת ברירת המחדל של הנתב.רשמת admin כשם משתמש וסיסמה ?
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים לא לכל נתב יש את אותה הכתובת. כותב ההודעה לא צירף קורות חיים על התמצאותו במחשבים ולכן שאלתי. אם ברור לך שהוא יודע אז אולי גם ברור שהוא לא זקוק לעזרה והוא סתם מטריד אותנו.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים כמובן שלא לכל נתב יש אותה כתובת בתור ברירת מחדל. אבל אם הוא נותן לך את העובדה שהוא יודע את הכתובת, אני לא רואה סיבה לפקפק בו. וזה שהוא יודע את הכתובת, לא בהכרח אומר שהוא יודע לפתור את הבעייה מן הסתם. הקיצר, בוא לא נסטה מהנושא.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר אולי אני יסביר לכם לאט שתוכלו להבין מהר יותראני מצליח לגלוש דרך הנתב סוג הנתב שברשותי הוא.....(askey RTA300W)בעבר הצלחתי להכנס לתוך הנתב ולשנות הגדרות ע"י IP 192.168.1.1קיום אני לא מצליח להכנס.למי שיש כזה נתב או ידע בנושא השמח לקבל תשובה.....
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים Start > Run > cmdותריץ ipconfigה-Default Gateway אמור להיות הנתב שלך.ייתכן פשוט ששינת את כתובת הנתב.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מר ruler_LA, תרגיע את הטון שלך, אף אחד לא חייב לך כאן כלום. ואולי אם היית מנסה טיפה להסביר מה הבייעה, היו יכולים להבין אותך.הנתב לא מגיב? הסיסמה לא עובדת? הכתובת לא נכונה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.