עבור לתוכן

מה עדיף? 1GB בדואל צ'אנל או 1.5GB בסינגל

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח NF7-S

שתומך בדואל צ'אנל בשני סטיקים, כרגע יש לי שניים של 512MB שביחד עובדים ב- 400Mhz דואל צ'אנל.

שמתי לב המחשב עובר את ה-80% שימוש בזיכרון... המחשב פועל 24/7.

האם להוסיף עוד סטיק של 512MB. ולהוריד את המהירות ל- 333Mhz (נראה לי שחייבים לעשות את זה) ולהוריד את התמיכה בדואל צא'נל.

זה יהיה שווה את התוספת זיכרון?

או שלהישאר עם 1GB....?

פורסם

למה שתהיה חייב לרדת במהירות?? אם סטיק שלישי הוא 400, אין שום סיבה לכך...

בגדול, אם שלושתם יעבדו במהירות 400, אז לא תרגיש שום הבדל אם תבטל את הדואל

(אלא אם יש לך קיט DC עצבני עם CL1.5) וגם יהיה לך יותר זכרון...

פורסם
  • מחבר

לא יודע, כתוב בספר שהוא תומך

בשלושה סטיקים במהירות של 200/266/333 מקס 3GB

בשני סטיקים במהירות של 400. מקס 2GB

אז ככה זה עובד...

פורסם

צודק.

לי יש Winchester ואם משתמשים ביותר מ-2 סטיקים של זיכרון אז הוא לא תומך ב-400MHz אלא רק ב-333.

ב-Venice כבר סידרו את זה.

פורסם

עדיף 1.5 ג'יגה.

כיוון שיש לך מעבד Athlon XP, במילא המערכת תהיה מהירה יותר כאשר תדר הזכרון והבאס מסונכרנים.

אם אין לך Athlon XP 3200+ או עשית אוברקלוק הבאס של המעבד שלך הוא כנראה 333.

גם אם תשים את הסטיק השלישי תוכל לעשות אוברקלוק אומנם מוגבל יותר.

בנוסף, לדואל צ'אנל השפעה זניחה במערכות מבוססות Athlon XP.

פורסם

לא נכון..

אתה בטוח? כי אני חושב שאתה טועה ושאחד היתרונות המשמעותיים של ה-venice הוא שהוא בעל בקר זיכרון טוב יותר המאפשר לחבר 4 סטיקים של זכרונות ועדיין לעבוד על 400MHz, לעומת ה-whinchester שיוריד את המהירות שלהם ל-333Mhz.

כבר קראתי פה בעבר בפורום תגובות כמו זו: - בקשר להוספת סטיקים של זיכרון

"רק משהו ששכחו לציין פה במידה ותקנה את הזיכרון - הזיכרונות יירדו מ 1T ל 2T (במקום מחזור המתנה אחד, יהיו לך 2), מה שככל הנראה יביא לירידה מסויימת בביצועים, בגלל שככה בקר הזיכרון בנוי (אני מניח שהמעבד שלך הוא וניס, כי בגירסאות הקודמות, כאשר משתמשים ב 4 מודולי זיכרון, מהירות הזיכרון יורדת בכלל ל 333MHz)."

זו התגובה של smalul מכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=154387.msg1302283#msg1302283

פורסם

אל תשכח שאנחנו מדברים פה על לוחות NF2 שבקר הזיכרון שלהם שונה, ומובנה בלוח ולא במעבד כמו בNF4.

אם תסתכל בValidation שלי, תראה שהם פועלים בDC.

אין לו מעבד 64 ביט - ככה שליבות וינצ'סטר/ויניס, לא קשורות לThread הזה.... :nono:

פורסם

אל תשכח שאנחנו מדברים פה על לוחות NF2 שבקר הזיכרון שלהם שונה, ומובנה בלוח ולא במעבד כמו בNF4.

אם תסתכל בValidation שלי, תראה שהם פועלים בDC.

אין לו מעבד 64 ביט - ככה שליבות וינצ'סטר/ויניס, לא קשורות לThread הזה.... :nono:

אופס... - טעות שלי. לא שמתי לב.

פורסם
  • מחבר

בלבלתם אותי לגמרי....

אז מה עדיף?

פורסם

אין תשובה חד משמעית כאן

זה תלוי מאוד בשימושים שלך

בניצול שלך

פורסם

אם המערכת משתמשת ביותר מג'יגה מן הסתם עדיף יותר זיכרון (אם אתה מפעיל תוכנות "זוללות" זיכרון, משחקים כבדים מאוד וכו').

אם בשום מקרה זה לא קורה עדיף ה DC.

לדעתי- 1.5GB עדיפים.

פורסם

עדיף 1.5 GB כי הלוח עדיין יכול לנצל את הדואל.

פורסם

א. התדר יירד

ב. לא יהיה DualChannel

פורסם

עריכה:

מה אני רושם שטויות.

עדיין הייתי מעדיף את הדואל, כל עוד אתה לא מוציא את הרוח מהמחשב שלך (beat the shit out of it)

אתה יכול לוותר על 0.5 זיכרון נוספים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים