עבור לתוכן

show your tattoos

Featured Replies

פורסם

שלי לא ממש גמור, רק הקוי מתאר, גם איכות צילום גרועה. עשיתי ב"טרייבל טאטו" בדיזינגוף סנטר אבל אלך לעשות את המילוי בקינג ג'ורג' אצל בחור שמומחה ל-OLD SCHOOL וגם יעשה לי מחיר מחירון. את הציור עיצבתי לבד. טוב, זה באמת לא נראה מי יודע מה עכשיו כי אין הצללה אפילו עדיין.

byrds2.jpg

יפה מאוד, באמת מקורי. אבל למה skinhead?

• תגובות 73
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דריה בת עם בייצים.

כי היא skinhead, תכלס בחיים לא הייתי מקעקע את המילה הזאת על עצמי. בחיים לא יהיה לי אומץ להתבטא ככה בחברה הישראלית, ועוד במקום שקשה להסתיר(לפחות לבנות ;D), וגם למרות שאני mini skin head אני לא יודע אם אני אשאר ככה לתמיד. את לא חושבת שבעוד 10 שנים אולי תרגישי אחרת?

בכל מקרה על הקעקוע הסנוניות מדהימות והמיקום אחלה :P:cool2::yelclap:

פורסם

תודה תודה, אבל דווקא בישראל אף אחד לא מציק לי עם זה. בגרמניה איזה היפי אחד שלא היה לו אומץ להתעמת איתי כמו גבר, זרק לעברי "You nazi bitch" (כנראה בגלל שרוכים לבנים בנעליים, אנשים מסיקים את המסקנות הכי משונות...) אז זרקתי חזרה "Your gramma was a nazi bitch. My grampa was a Russian soldier. ...And your gramma still tells you how big his dick was!". אני יודעת, זה מרושע ביותר אבל שווה את המבט על הפרצוף שלו. :lol:

בכל מקרה, קעקוע זאת התחייבות. אני בסצינה כבר למעלה מ-5 שנים ובד"כ מי שנשאר יותר מלתקופה של שנה-שנתיים בקטע של אופנה/קטע ישאר להרבה זמן. יש לי מכרים שהיו ונשארו, חלקם עוד מ-85 ולפני. אני לא עשיתי שום דבר שאני אוכל להתבייש בו בעוד 10 שנים, אז גם אם אני אתלה את ה-BOOTS אז אני לא אצטער על הקעקוע. זה קאלט, זה להיות צעיר ולא לשים זין ועדיין לשמור כבוד למי שצרייך (נשמע כמו ערסים, לא?). רוב האנשים שאני מכירה שהיו בסצינה עוד כשאני ואתה לא היינו בתכנון עדיין אומרים שזאת היתה התקופה הכי מרגשת בחייהם.

פורסם

דריה בת עם בייצים.

כי היא skinhead, תכלס בחיים לא הייתי מקעקע את המילה הזאת על עצמי. בחיים לא יהיה לי אומץ להתבטא ככה בחברה הישראלית, ועוד במקום שקשה להסתיר(לפחות לבנות ;D), וגם למרות שאני mini skin head אני לא יודע אם אני אשאר ככה לתמיד. את לא חושבת שבעוד 10 שנים אולי תרגישי אחרת?

בכל מקרה על הקעקוע הסנוניות מדהימות והמיקום אחלה :P:cool2::yelclap:

אני לא סגור על המיקום עוד.

זה החזה?

פורסם

שלי לא ממש גמור, רק הקוי מתאר, גם איכות צילום גרועה. עשיתי ב"טרייבל טאטו" בדיזינגוף סנטר אבל אלך לעשות את המילוי בקינג ג'ורג' אצל בחור שמומחה ל-OLD SCHOOL וגם יעשה לי מחיר מחירון. את הציור עיצבתי לבד. טוב, זה באמת לא נראה מי יודע מה עכשיו כי אין הצללה אפילו עדיין.

byrds2.jpg

אני מנסה להבין איפה זה ממוקם בגוף, החריץ ( :P) מרמז שזה בגב התחתון, אז זה אומר שהקעקוע הפוך לא?

[עריכה] NVIDIA הקדמת אותי ;D

פורסם

זה גב עליון ::)

SKIN HEAD זו הלהקה שתמיד היית מפרסמת את הציורים שלהם? :smile1:

או ראש מגולח?

פורסם

בחזה סמכו עליי :o

פורסם

אני מהמר על גב תחתון וקעקוע הפוך, אם זה גב עליון אז המצב קשה :-X

בכל מקרה הנה שלי .. יש לי רק אחד , biohazzard הפוך:

mytatoo2et.jpg

פורסם

זה גב עליון ::)

אז למה יש בצד חזיה?

פורסם

כי זה על הכתפיים ועובר במשולשים האלה של הגב העליון ::)

בקיצור, אל תסתבכו, חכו לה ונראה מה היא תגיד.

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

כל כך קשה להבחים בטבור בחלק העליון של התמונה ? :s05:

דריה קעקוע נחמד אבל לא מפריע לך המסר ההפוך שאת מקבלת ממנו ?

פורסם

יש לי אחד של סופרמן לפני הכתף

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הת'רד הזה מת מוקדם מדי לטעמי

אף אחד לא רוצה לשתף יותר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים