עבור לתוכן

show your tattoos

Featured Replies

פורסם

4 בבוקר

לפני שעה בערך החלטתי מה אני רוצה שיהיה הקעקוע השני שלי

מחר בבוקר אני קם ונוסע לוויקטור בגן האם לעשות אותו.

בינתיים, חשבתי שאולי אלה מכם שמקועקעים ירצו להראות את שלהם

מקווה שאין פוסט כזה כבר.. לפחות לא מצאתי בחיפוש

אני אתחיל בוותיק שלי : (מחר אוסיף בערב את הצעיר, ואולי אמצא תמונה טובה יותר של הוותיק)

th_15141502149315041492005.jpg

זה על יד שמאל, על האמה, מתחת למרפק, בצד ה"פנימי" של היד.

וכן אני יודע שזה בול סמל של הסוהו (מסעדה יפנית איפושהו במרכז)

אבל אני הייתי קודם!

אני אשמח אם תוסיפו את שלכם

רק בקשה אחת - בלי להכנס לויכוחים על "למה לעשות בכלל קעקועים" או דברים דומים

ובלי יותר מדי ספאם...

יאללה, עכשיו אתם

• תגובות 73
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

dsc00007resize9yt.jpg

כתף שמאלית , נעשה ביאקוזה בכפר סבא לפני איזה כמה שנים , ודיי הוכיח את מה שהוא אומר .

פורסם
  • מחבר

ואוו, עד עכשיו תיארתי לעצמי 8 דפים בת'רד הזה...

אז או שהוא נפל מהר מדי למטה

או שאין לכם

או שלא בראש שלכם להעלות תמנונה..

בכל מקרה, הנה החדש שלי, כמו שאמרתי, מהיום, עדיין נפוח

cropedtool.jpg

כתף שמאל, למיעלה, מקדימה (פונה לחזית, ולא בצד של הכתף)

הוא ממש לא כזה גדול כמו שנראה בתמונה ממבט ראשון

הוא אפילו בקושי חצי גודל מהקעקוע הראשון שלי.

-מצטער על האיכות, חרא מצלמת פלאפון.

(נראה מוכר מאיפשהו ?)

פורסם

שלי לא ממש גמור, רק הקוי מתאר, גם איכות צילום גרועה. עשיתי ב"טרייבל טאטו" בדיזינגוף סנטר אבל אלך לעשות את המילוי בקינג ג'ורג' אצל בחור שמומחה ל-OLD SCHOOL וגם יעשה לי מחיר מחירון. את הציור עיצבתי לבד. טוב, זה באמת לא נראה מי יודע מה עכשיו כי אין הצללה אפילו עדיין.

byrds2.jpg

פורסם

אמא לא מרשה לי :'(

פורסם

byrds2.jpg

חולני ביותר.

תתחדשי.

אני בחיים לא יבין את העניין שבזה כנראה, אומנות באיכות נמוכה שנשארת על הגוף כל החיים וב90% מהמקרים היא מפגרת: אותיות בסינית, כמה עמוק... בטח כתוב שם איזה משפט איסיקיו מפגר כמו "החיים הם חפלה ואנחנו וופלה", או מילה עם המון משמעות כמו ..."אש" \"מים"\חיים"...ואו כולי צמרמורות עכשיו...

הכי יפה זה הציורים המקוריים מאוד, דולפין ציפורים חד קרן ופייות....כל פעם שאני רואה 3 אנשים באותו יום עם אותו ציור אני שואל את עצמי מאיפה כל היצירתיות שלהם מגיעה :nixweiss:

מעניין מה הם יגידו בעוד 20 שנה כשישאלו אותם מי הביא להם מכות והשאיר כתמים כחולים על הגוף שלהם, או מאיפה הכוויות האלה?

מצטער עם העלבתי מישהו, זאת רק דעתי.

פורסם

הנה שלי, יש לי עוד אחד בזרוע השנייה, גם מיידן

[attachment deleted by admin]

פורסם

את הראשון של הבחורה עשיתי על הרגל

את השני על הכתף הימנית

ועוד אחד בדרך

פורסם

הקעקוע השני :kopfpatsch:

פורסם

byrds2.jpg

חולני ביותר.

תתחדשי.

אני בחיים לא יבין את העניין שבזה כנראה, אומנות באיכות נמוכה שנשארת על הגוף כל החיים וב90% מהמקרים היא מפגרת: אותיות בסינית, כמה עמוק... בטח כתוב שם איזה משפט איסיקיו מפגר כמו "החיים הם חפלה ואנחנו וופלה", או מילה עם המון משמעות כמו ..."אש" \"מים"\חיים"...ואו כולי צמרמורות עכשיו...

הכי יפה זה הציורים המקוריים מאוד, דולפין ציפורים חד קרן ופייות....כל פעם שאני רואה 3 אנשים באותו יום עם אותו ציור אני שואל את עצמי מאיפה כל היצירתיות שלהם מגיעה :nixweiss:

מעניין מה הם יגידו בעוד 20 שנה כשישאלו אותם מי הביא להם מכות והשאיר כתמים כחולים על הגוף שלהם, או מאיפה הכוויות האלה?

האמת , ישבתי באחד הלילות , והיה לי משעמם , וזה היה לפני מספר שנים , ונכנס לי לראש שאני בן אלמוות ...

תרגום זריז ברשת , התקנת פונטים בסינית , ונגמר הסיפור . למחרת זה היה על הכתף .

בסופו של דבר הסתבר שכתוב לי על הכתף , לא נרקב , שבסינית עממית באמת הכוונה היא לאלמוות .

קיצר , אני לא נרקב 8) .

פורסם

אני בטוח שהתולעים שיאכלו אותך כשתמות יתפקעו מצחוק.

פורסם

byrds2.jpg

חולני ביותר.

תתחדשי.

לא נעלבתי, להיפך, אני מסכימה עם מה שאתה אומר. אין דבר דפוק יותר מאנשים שיוצאים כולם עם אותו ציור כמו ביצים עם חותמת של "תנובה". גם כל ה"טרייבל" למיניהם. לכן הלכתי על ציור שעשיתי בעצמי. הסגנון לא מקורי, OLDSCHOOL, אם זה אומר לכם משהו ואני רציתי קעקוע קלאסי של סנוניות ועיצבתי אותו בעצמי בתנוחה שאני רוצה. עכשיו זה באמת לא נראה משהו בגלל שאין לזה עוד הצללה וצבע ובגלל שזה צולם עם מצלמת אינטרנט מעפנה אבל יש פה דוגמה של סנונית בסגנון שאני רוצה אלא שאני אבחר אח"כ את הצבעים שאני רוצה:

tiffswallowtat.jpg

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

זהו ?

פורסם

זה עם הציפורים נראה כמו תחת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים