פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים שלום לכולם ברשותי ראוטר linksys wrt54g v.5 בן חודש בערךבכל אופן היום הפעם הראשונה שהפעלתי את מצב ה"אלחוט" שלוונדהמתי לגלות שאני פשוט יכול לגלוש כרצוניהדבר הדאיג אותי מאד (אני סתם חושש ,אבל זה אני)כי אם אני יכולתי להכנס בקלות שכזו לאינטרנט בטח שכנים שלי יכוליםראיתי שהאבטחה לא עוזרת והיא לא קשורה, כי כשאני רואה בניד את ההתקשרויות שלי אני רואה שם 2 חייגניםאחד שהוא בעצם האינטרנט שאני עושה connect והוא מתחבר כרגיל, והשני נעול מסקנתי הייתה שהאחד שמתחבר הוא בעצם האינטרנט(כי זאת עובדה בשטח)והחייגן השני שנעול הוא כאילו כניסה לרשת הפנימית..אם הבנתי נכון,אז איך אני חוסם גישה לחייגן אינרנט לכל משתמשי האלחוט?אני רוצה שכשהם ינסו לחייג תופיע להם סיסמה שהם יאלצו להכניס..תודה מראש לכל העוזרים
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים זה מאוד מוזר מה שאתה אומר. אין לראוטר הבחנה בין רשת פנימית לחיצונית מבחינת גישה אליו, זה כל הקטע. אם אתה מחובר לפנימית, אתה מנותב לחיצונית.אתה בטוח שהתחברת לחיבור שלך? אולי התחברת לראוטר של השכנים או משהו?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר אוקי השם הראשון הוא רק linksysוהשני מופיע לי בראוטר גם, והוא :linksys_SES_64181מחר אני ילך לבדוק עם השכנים שלי ,למרות שלפי דעתי אין להם אחדמה שמוזר הוא ששמתי לב שהקליטה מה Linksys שכנראה לא שלי היא חלשהושאני מסמן את linksys_SES_64181 אז אני רואה שהוא חסום עם ההגנה ששמתי לו והקליטה עד הסוףעוד 2 שאלות:מה זה SES?והמנורה עם הלוגו של הראוטר צריכה להיות כתומה או לבנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.