פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים שלום בטעות פתחתי את פורט 4899 הצלחתי לסגור אותו זמנית דרך תוכנה לסגירת פורטים אבל אחרי ריסט הוא נפתח שוב הפורט מאפשר פריצה למחשב שבו הוא פתוח אני לא מעוניין להתקין בגלל זה תוכנה פייר וואל מה שכן אני לא זוכר איך מפעילים רק תפיירוואל שבא אםxp וכמו כן אני זוכר שיש תוכנה שסוגרת את הפורט הנ"ל לתמיד אני לא מצליח כבר שעות למצוא פתרון ממשי לבעיה ולסגור תפורט הזה לתמיד אודה מאוד לעוזרים!. יום טוב.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים תעשה ככה ואחר כך תבדוק אם זה סגר את זהתגיע למאפיינים של Local Area Connetionתכנס למאפיינים של ה TCP/IPתלחץ על Advnaced-> optionsתסמו שם TCP/IP Filtering (היחיד כנראה)כנס למאפיינים שלוושם תחסום את הפורט
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים אם התקנתה את המשחק לפתיחת הפורטתעשה חיפוש בווינדוס לקובץ icq.exeיש לקובץ איקון של מחשב, ופשוט תמחק תקובץ.זה יפטור תבעיה.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים אם התקנתה את המשחק לפתיחת הפורטתעשה חיפוש בווינדוס לקובץ icq.exeיש לקובץ איקון של מחשב, ופשוט תמחק תקובץ.זה יפטור תבעיה.על מה אתה מדבר בכלל?
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים אל תיתיחס זה לפותח התרד לא בשבילך.מה אתה אומר. הכוונה שלי הייתה מה לעזאזל קשור הקובץ של ICQ לבעייה של פותח הת'ראד? ועל איזה משחק אתה מדבר?
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים מה אתה אומר. הכוונה שלי הייתה מה לעזאזל קשור הקובץ של ICQ לבעייה של פותח הת'ראד? ועל איזה משחק אתה מדבר? יש משחק שמתקינים והוא פותח את הפורט 4899לפריצה עם eliserver ,והמשחק הזה מתקין קובץ בשם icq.exe (בלי קשר ל-icq)שפותח את הפורט 4899 הקובץ הזה מותקן ב-system32אפשר לראות בידיוק עם התוכנה Antiyportsלדוגמא:local port-4899 שם הקובץ-processכתבתי במפורש רק אם פורט נפתח על ידי התקנת המשחק!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.