עבור לתוכן

כמה שאלות על IPOD G5

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי כמה שאלות על האיפוד החדש

1)האם ניתן להריץ DIVX עליו ואם כן אז איך

2)האם יש דרך להשתמש באיפוד בתור HD נייד

3)האם אפשר לעביר קבצים בלי האיטונז (כמו בנגנים אחרים שפשוט לגרור)

4)יש עוד כל מני טריקים ושיפורים שאפשר לעשות

תודה...

פורסם

1. אין דבר כזה להריץ DivX, משום שזה מקודד. את כל הסרטים שלך שמקודדים ב-DivX תצתרך להפוך לקובץ שהאייפוד תומך בו בעזרת התוכנה iTunes.

2. כן, כשמחברים את ה-iPod בוחרים ב-iTunes באפשרויות של האייפוד ומאפשרים שימוש כדיסק נייד.

3. ישנן מספר תוכנות צד שלישי, חלקן חינמיות (Ephpod) וחלקן בתשלום שמאפשרות העברת שירים ללא שימוש ב-iTunes.

4. Rockbox שהוא פירמוור בקוד פתוח שמבוסס על לינוקס נמצא בשלבי פיתוח אחרונים לדור החמישי של האייפוד (ווידאו) וישנן מספר גירסות להורדה שעובדות לא רע בכלל. רוקבוקס מאפשר ניגון פורמטים נוספים כמו FLAC וכן Gapless Playing (מיועד לאלה שיש להן הופעות או דיסקים שמיועדים לשמיעה ללא הפסקות בין השירים, כמו Scenes From a Memory של Dreamtheater). בנוסף רוקבוקס מאפשר העלאת שירים לאייפוד בצורת Drag&Drop ז"א ללא צורך ב-iTunes.

פורסם
  • מחבר

אז זה אומר שיש אפשרות להשתמש בIPOD בלי ITUNES עם הROCKBOX

ככה גם אני יכול להוריד קבצים מכל מחשב כמו דיסק און קיי כזה?

ואתה חושב אולי התוכנה הזו כן תתמוך בDIVX?

תודה

פורסם

אתה לא מבין איזו נקודה

DivX זה לא סוג של סרט או משהו בסיגנון הזה - זה סרט שמקודד בפורמט הזה. ה-iPod תומך רק בפורמט מיוחד של אפל, לכן לא משנה איזה סרטים יש לך, DivX MPEG או אני לא יודע מה, אתה תצתרך בצורה מאוד פשוטה להפוך אותם לפורמט שנתמך ע"י האייפוד (בחינם, בעזרת ה-iTunes) ואז להעלות לאייפוד.

וכן, עם הרוקבוקס זה כמו Dixk on Key

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה הבנתי עכשיו

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בבקשה להסביר לי איך אני הופך DIVX לקובץ שאיפוד מריץ

תודה

פורסם

הitunes שזו תוכנה שמגיעה עם האייפוד יכולה להפוך לך כל סרט לסרט שהאייפוד תומך בו.

כלומר דרך התוכנה אתה תקודד את הסרט מחדש כדי שיתאים לאייפוד.

פורסם
  • מחבר

כן את זה הבנתי אבל אני לא מצליח להפוך DIVX

פורסם

תגיד אתה מוגבל? DIVX זה מקודד, זה לא סוג של קובץ... אולי אתה מדבר על קבצי AVI שדרך הiTunes אי אפשר לקודד...

פורסם
  • מחבר

אני יודע מה זה DIVX וכן דיברתי על קבצים עם סיומת AVI ומוגבל לאבא שלך תגיד לא לי

פורסם

אה כן? זה לא נראה ככה (שאתה יודע מה זה DIVX, ואם כן אז היית אומר קובץ AVI, ולא פשוט DIVX...)

ואני רק שאלתי אם אתה מוגבל... היית יכול פשוט לאמר לי לא יא בן-זונ*

פורסם
  • מחבר

האמת שזה יותר מדוייק להגיד DIVX כי AVI זה לא רק DIVX

אז אל תלמד אם אתה לא יודע

פורסם

טוב, מצטער (שולם? ;D)

אחי תשמע, כפי שאני יודע, iTunes, לא תומכת בקבצי AVI, WMV ועוד כמה (גם OGG אבל זה כבר קובץ אודיו)

אז תשתמש במקודד מ"צד-שלישי" (אני משתמש בImTOO MP4 Video Converter) :xyxthumbs:

פורסם

:lol: :lol:

סתם שאלה קטנה, חשבתי שה-RB מיועדת רק לנגני IRIVER! ???.

פורסם

הם כבר ממזמן עובדים על iPod Port והם כבר הוציאו גירסאות ל-5G, 4G (Color and Grayscale) ו-Nano.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים