פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים שלוםיש לי כמה שאלות על האיפוד החדש1)האם ניתן להריץ DIVX עליו ואם כן אז איך2)האם יש דרך להשתמש באיפוד בתור HD נייד3)האם אפשר לעביר קבצים בלי האיטונז (כמו בנגנים אחרים שפשוט לגרור)4)יש עוד כל מני טריקים ושיפורים שאפשר לעשותתודה...
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים 1. אין דבר כזה להריץ DivX, משום שזה מקודד. את כל הסרטים שלך שמקודדים ב-DivX תצתרך להפוך לקובץ שהאייפוד תומך בו בעזרת התוכנה iTunes.2. כן, כשמחברים את ה-iPod בוחרים ב-iTunes באפשרויות של האייפוד ומאפשרים שימוש כדיסק נייד.3. ישנן מספר תוכנות צד שלישי, חלקן חינמיות (Ephpod) וחלקן בתשלום שמאפשרות העברת שירים ללא שימוש ב-iTunes.4. Rockbox שהוא פירמוור בקוד פתוח שמבוסס על לינוקס נמצא בשלבי פיתוח אחרונים לדור החמישי של האייפוד (ווידאו) וישנן מספר גירסות להורדה שעובדות לא רע בכלל. רוקבוקס מאפשר ניגון פורמטים נוספים כמו FLAC וכן Gapless Playing (מיועד לאלה שיש להן הופעות או דיסקים שמיועדים לשמיעה ללא הפסקות בין השירים, כמו Scenes From a Memory של Dreamtheater). בנוסף רוקבוקס מאפשר העלאת שירים לאייפוד בצורת Drag&Drop ז"א ללא צורך ב-iTunes.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר אז זה אומר שיש אפשרות להשתמש בIPOD בלי ITUNES עם הROCKBOX ככה גם אני יכול להוריד קבצים מכל מחשב כמו דיסק און קיי כזה?ואתה חושב אולי התוכנה הזו כן תתמוך בDIVX?תודה
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים אתה לא מבין איזו נקודהDivX זה לא סוג של סרט או משהו בסיגנון הזה - זה סרט שמקודד בפורמט הזה. ה-iPod תומך רק בפורמט מיוחד של אפל, לכן לא משנה איזה סרטים יש לך, DivX MPEG או אני לא יודע מה, אתה תצתרך בצורה מאוד פשוטה להפוך אותם לפורמט שנתמך ע"י האייפוד (בחינם, בעזרת ה-iTunes) ואז להעלות לאייפוד.וכן, עם הרוקבוקס זה כמו Dixk on Key
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים הitunes שזו תוכנה שמגיעה עם האייפוד יכולה להפוך לך כל סרט לסרט שהאייפוד תומך בו.כלומר דרך התוכנה אתה תקודד את הסרט מחדש כדי שיתאים לאייפוד.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים תגיד אתה מוגבל? DIVX זה מקודד, זה לא סוג של קובץ... אולי אתה מדבר על קבצי AVI שדרך הiTunes אי אפשר לקודד...
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר אני יודע מה זה DIVX וכן דיברתי על קבצים עם סיומת AVI ומוגבל לאבא שלך תגיד לא לי
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים אה כן? זה לא נראה ככה (שאתה יודע מה זה DIVX, ואם כן אז היית אומר קובץ AVI, ולא פשוט DIVX...)ואני רק שאלתי אם אתה מוגבל... היית יכול פשוט לאמר לי לא יא בן-זונ*
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר האמת שזה יותר מדוייק להגיד DIVX כי AVI זה לא רק DIVXאז אל תלמד אם אתה לא יודע
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים טוב, מצטער (שולם? ;D) אחי תשמע, כפי שאני יודע, iTunes, לא תומכת בקבצי AVI, WMV ועוד כמה (גם OGG אבל זה כבר קובץ אודיו) אז תשתמש במקודד מ"צד-שלישי" (אני משתמש בImTOO MP4 Video Converter)
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים הם כבר ממזמן עובדים על iPod Port והם כבר הוציאו גירסאות ל-5G, 4G (Color and Grayscale) ו-Nano.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.