פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים בשירותים של צנחנים (מוצב הדס) : "עדיף אחות זונה מאח בגולני" :lol: :lol: חחחחחחחחחחחחח חזק, אני עשיתי את הטירונות שלי בפלס (לא הייתי לוחם בגולני)*, זה היה מזמן ולכן זה מצחיק אותי כל כך . הינה עוד אחד ישן שלא ראיתי אותו פה... "יום יבוא השמש תזרח וגם אני אהיה אזרח, ובנתיים השמש לא זורחת והרס"ר קורע לי תתחת" יש עוד כמה מצחיקים שאני לא זוכר, אבל אני זוכר את השירים של גולני על הצנחנים :lol:
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים אתמול קיבלתי מייל עם איזה 300 כאלה... אולי אני אדפיס את זה היום ואביא... המייל הכי חזק שקיבלתי היה מכתב שרשרת שרץ משנת 2003 מה שאומר שיש לו יותר פזם מלי
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים בהמשך ל"הקצין לא...": הקצין לא מפליץ - הוא מבצע חילוף חומרים. וכמובן, איך אפשר לשכוח: www.rasabshimon.com
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים הנה כמה שאני זוכר מהשירות שלי10 מיליון זבובים לא טועים ביסל"ש חרא של מקום.מג"ח- (סוג של טנק ששירתתי עליו) מוביל גופות חרוכות.הנדסה- כומתה כסופה, לב זהב, גפיים מפלטינה.צנחנים -קודם חושבים ואח"כ מסתעריםגולני-קודם מסתערים ואח"כ חושביםגבעתי-חושבים שהם מסתעריםוהנח"ל -הנח"ל היא אחלה להקה!!!
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים בח"א-בסיס חאפלות ואירועים.ואף אחד לא הזכיר את ה"יש לך פילים בקנה", אם מפקד אומר לי את זה אני נשפך מצחוק.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים יש עוד משפטים מפגרים של מפקדים: המפקד שואל את הטירונים במצב 2 : מה זה פה סרט כחול, הטירונים לא המפקד, אז למה אתם גונחים לי פה כמו כוסיות."אין לא יכול, יש לא רוצה".
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים אם צלף צולב אותך אל תרוץ כי תמות עייףאל תצעק חובש כי תמות צרודעוד כמה על גולני... (תושיבו חבר מגולני וחבר מצנחנים אחד מול השני... ויש לך מופע בידור איכותי למהדרין)אדם וחווה היו צריכים עלה אחד כדי להסתיר את הבושה שלהם , גולני צריכים עץ שלם !!!גם גולני וגם צנחנים אוכלים חרא בטירונות אך לגולני הוא נשאר על הכתף
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים אדם וחווה היו צריכים עלה אחד כדי להסתיר את הבושה שלהם , גולני צריכים עץ שלם !!!אבל לא בגלל הבושה... בגלל הגודל
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים אבל לא בגלל הבושה... בגלל הגודלחחח שכחתי מה הגלונצ'יק ענה לצנחן כשהוא אמר לו את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.