פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים ועוד כמה:כשהגלים מתחזקים, החזקים מתגליםחרבן לאט - הפז"מ דופק.כל הזין בצעירות - פיטר פןסע"ר - ספינת עובדי רס"ררס"ר - רוצח סדרתי רשעעכשיו תצבעו את המדרכה בשלוש צבעים - אדום, לבן, אדום!הזין שאתה חוטף כאן הוא כלום לעומת מה שחברה שלך חוטפת בביתגולני - איך מעץ אחד יצאו כל כך הרבה דיקטים ?בחרות זה כמו הליקופטר - עושות הרבה רוח אבל בסוף מתרוממותבחורות זה כמו פחית קולה - אחד פותח כולם נהניםקצין לא מתברבר - הוא בוחן דרכים חלופיותקצין לא מתעפץ - הוא ממצמץ ארוכותההגיון לא התגייס בגלל חוסר התאמה, התקווה השתחררה מזמן והיאוש חתם קבעא - אוהל, ב - זה בית , ג - זה מה שמבדיל בינהם.מג"ב = מי גמר בית ספר?כשאתה משתין על הצבא הצבא נרטב. כשהצבא משתין עליך, אתה טובע!לכל שבת, יש מוצאי שבת...נ"מ - אם אני לא טס, אף אחד לא טסאלפי זבובים לא טועים הבסיס זה מקום חרא!כשאנשים קטנים, עושים צל גדול, זה סימן שהשמש שוקעתלא רואה את אמא לא רואה את אבא - מה אני מרקו??לוקח 3 שנים להכשיר טייס לוקח 3 שניות להוריד אותוחיל הקשר - אני רוצה להתנתק ...
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים לגבי מרקו זה לא מדוייק: "לא ראיתי את אימא חודשים, והמפקד שלי דומה לקוף, מה אני, מרקו?"
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים סורי הבטחתי לעצמי שאני לא מגיב אם אין לי משפט חוכמה להוסיף אבל היו פה כמה משפטים שהרגווו אותי בעיקר עם נ"מ ומג"ב
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים לגבי מרקו זה לא מדוייק: "לא ראיתי את אימא חודשים, והמפקד שלי דומה לקוף, מה אני, מרקו?""לא ראיתי את אמא חודשים, כל הזמן במסעות, המפקד דומה לקוף - מה אני, מרקו?"הולך ופוחת הדור... ;D
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים שריון- שבת ראשונה יוצאים והשאר נשאריםשריון, תחכום ועצמה - מביאים אותך בתחכום דופקים בעצמה"האדם שבטנק יתלקח"
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים וקצת בשביל הלוחמים שביננו שעשו לבנון..."כוננות עם שחר!, אח...הרומנטיקה..."
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים יש עוד הרבה מאוד משפטים כאלה פה:http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=148288&highlight=%EE%EE%F6%EE%F5+%E0%F8%E5%EB%E5%FA
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים "לא ראיתי את אמא חודשים, כל הזמן במסעות, המפקד דומה לקוף - מה אני, מרקו?"הולך ופוחת הדור... ;Dצודק... שכחתי את המסעות...המשפט הזה העביר לי את כל זמן האיכות בשירותים בפעם הראשונה שקראתי אותו... מה לעשות, המוח עובד לאט יותר בצבא....
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים צנחן טועה -צנחן מת, תותחן טועה -צנחן מת עוד לא כרתו את העץ שממנו יוכן הנייר שעליו תכתב פקודת השחרור שלך רס"ר : :אני רוצה דגל של ישראל ושני דגלים של גולני משני הצדדים, אחד מתנופף ימינה ואחד שמאלה המפקד אינו מזיע-הוא פשוט שותה החוצה
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים דבר שכתבתי על הכת של הנשק ובגללו קיבלתי ריתוק של 3 שבועות "עוד 4 חודש הגפרור הזה מדווח תאילנד"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.