פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים הייאם גם אתם "לוחמים" או "תומכי לחימה" שמכירים אימרות צבאיות בסיגנון עדיף להיות חמור בטבע מנגד בקבע!חייל יקר חייל חביב,השתן בחור ולא סביב.חרבן בכיף חרבן בנחתכאילו הרס"ר מתחת.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר החלטת להפוך את הפורום לתא שירותים?לא בדיוק...שאנשים יוציאו את תיסכולם
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים סוף סוף ת'ראד במקום, רק לא להתחיל עם בדיחות ה"כל הז*ן ב..." "לא תלמד, תיהיה נגד". די מסכם את מיטב המסקנות שלי על השירות הצבאי. ואפרופו בדיחות "שירותים צבאיים" - "תפסיק לקרוא בדיחות בשירותים, כשהבדיחה היחידה היא מה שאתה כרגע מחזיק ביד ימין..."
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים חושבים שהשרותים בצבא רעים? תבקרו בשירותים של כלא 6 , אנשים ******* על הקירות שם
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים תבקרו בשירותים של כלא 6 , אנשים ******* על הקירות שם Your recommendation has been noted
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים "מה שלא הורג אותך מחשל אותך, ומה שהורג אותך מחשל את אימא שלך""כשהייתי קטן אימא שלי אמרה לי : תאכל,תגדל ותהיה חייל .... למה אכלתי :nixweiss:""כמה כל דבר בצבא גם ______ מתחלק לשלושה חלקים....""מהצבא יוצאים בשתי דרכים : עם ארון או בתוך ארון"
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מה מצחיק בנייר טואלט צבאי? I dont get it...לא יודע, אבל זה מה אני החזקתי ביד ימין בשרותים בצבא... אם היו שואלים על יד שמאל... זה כבר משהו אחר :-X
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים אם היו שואלים על יד שמאל... זה כבר משהו אחר :-Xאישור מהמרפאה על כך שאתה כשיר לעשות תורנות מטבח מלאה, ביחד עם הווזלין?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר לא יודע, אבל זה מה אני החזקתי ביד ימין בשרותים בצבא... אם היו שואלים על יד שמאל... זה כבר משהו אחר :-Xיד שמאל החברה הכי טובה שלך? ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.