עבור לתוכן

בזק השתגעו לגמרי?

Featured Replies

פורסם

התקשרתי היום לבזק לעדכן את חבילת האינטרנט שלי (כרגע 1.5 מגה),והנציגה אמרה לי שכל החבילות היום מותנות בהתחייבות לשנה!!! WTF??

למה? באף חברה סלולרית או יס או הוט לא מבקשים התחייבות לשנה! מישהו אמר פה מונפול???

בכל אופן אני מחפש אלטרנטיבות.(או שפיות) יש לכם עצות?

לי לפחות לא נראה הגיוני להתחייב לשנה לבזק !

פורסם

למה לא.

תגיד יתרון אחד ל - HOT חוץ ממחיר.

פורסם

עוד 4k של Upload בחבילת 1.5M.

פורסם
  • מחבר

עזבו אותי מהשוואות , אני לא בא לעשות השוואות אני פשוט חושב שזה לא הגיוני ורציתי להתרעם קצת על הנושא וגם לשאול אם ישנם עוד חברים בפורום שמתחבטים באותה דילמה כמו שלי...

אז בבקשה בלי השוואות: זה יותר טוב מזה....

אני שואל האם זה ככה בכל ספקי השירות לאינטרנט? ואם לא אשמח לקבל אלטרנטיבה טובה יותר!

נועם

פורסם

אתה רוצה בלי התחייבות? תשלם יותר.

גם בהוט רוצים התחייבות ולי לא אכפת ממילא להתחייב כי אין לי הוט... :P

פורסם

השוק הזה לא הולך לשום מקום, פשוט בזיון לשמו.

פורסם

התקשרתי היום לבזק לעדכן את חבילת האינטרנט שלי (כרגע 1.5 מגה),והנציגה אמרה לי שכל החבילות היום מותנות בהתחייבות לשנה!!! WTF??

למה? באף חברה סלולרית או יס או הוט לא מבקשים התחייבות לשנה! מישהו אמר פה מונפול???

בכל אופן אני מחפש אלטרנטיבות.(או שפיות) יש לכם עצות?

לי לפחות לא נראה הגיוני להתחייב לשנה לבזק !

תריב איתם..

תגיד להם אני עובר ל 012 או ל HOT הם מביאים לי חצי שנה בלי התחייבות ב 40 ש"ח וכאלה דברים

לי זה פועל

פורסם
  • מחבר

אמרתי לנציגה של בזק שאני שוקל לעבור ל-HOT ובכלל לא היה אכפת לה.

פורסם

אני לא יודע אם זה ככה גם באינטרנט אבל אני יודע שבטלוויזיה הוט ויס שניהם נכנסו רק לצרות מכל העניין הזה שאם אתה מאיים מביאים לכם יותר... הם רק מפסידים מזה ועכשיו אתה בקושי תצליח להשיג משהו מהוט בטלוויזיה גם אם תקבע כבר תאריך לביצוע ניתוק... אני מנחש שהם התחילו לעבוד ככה גם באינטרנט....

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאתם אומרים אין מה לעשות? פשוט לזרום עם הזרם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים