פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים בזמן האחרון יש השקעות מפוצצות בקבוצות כדורגל בארץ וקבלו עוד משהו http://sports.walla.co.il/?w=/7/862545 עוד בסוף הליגה הישראלית תיהיה טובה מה קורה פה לעזזל ???
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים הכדורגל הישראלי איבד את הנשמה, פעם היו יריבויות, ליגה מעניינת מועדונים שאולי לא היו מועדוני פאר, אבל הזדהו עם העםעכשיו סתם נהיה מגעיל, כמו הליגה בכדורסל (שמה לפחות יש הישגים באירופה)
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר זה גם מה שאני חושב שיקרהליגה טובה מיבחינת מיקצועיות אבל שרוב השחקנים הטובים בליגה יהיו זריםלפחות אולי לא נפשל באירופה כמו היום
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים יש הבדלהליגה הכי טובה בעולם בכדורגל היא ליגת האלופותבכדורסל זה ה-NBAאלוף אירופה בכדורסל זה ממש לא כמו להיות אלוף אירופה בכדורגלשלא יהיו אשליות בעניין
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר יש הבדל הליגה הכי טובה בעולם בכדורגל היא ליגת האלופות בכדורסל זה ה-NBA אלוף אירופה בכדורסל זה ממש לא כמו להיות אלוף אירופה בכדורגל שלא יהיו אשליות בעניין אין לי אשליות אבל בקצב הזה יקנו גם את רונלדיניו \חוררה וכו :lol:
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים הבעיה בכדורגל בארץ שגם שיש כסף הוא לא מושקע כמו שצריך ראו ערך מכבי תל אביב השנה, ראו ערך ברק יצחקי שחתם על חוזה בבית"ר היום והשתכר ב300 אלף דולר+.פשוט בושה שכזה שחקן מקבל כאלה סכומים הקבוצה היחידה שבה הכסף מושקע כמו שצריך היא מכבי חיפה תסתכלו על השכר של השחקנים ברק יצחקי מרוויח כמו קולאוטי איפה ההגיון?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים יש הבדלהליגה הכי טובה בעולם בכדורגל היא ליגת האלופותבכדורסל זה ה-NBAאלוף אירופה בכדורסל זה ממש לא כמו להיות אלוף אירופה בכדורגלשלא יהיו אשליות בענייןאני מוכרח להביא פה תיקון קטן...איך שאני רואה את זה הליגת כדורסל הטובה בעולם היא הליגה האירופאיתלעומת זאתהליגה עם הכשרון הכי טוב בעולם היא ה NBA - כי בינינו (its all in the game ) זה 80 אחוז SHOW ו 20 אחוז הגנה...ולדעתי זה לא כדורסל אמיתי - על אף שזה מגניב וכיף וסבבה...
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים שטויותמה שטויות?תגיד אתה לא מסכים, תסביר, אבל שטויות?מה זו התשובה הלקונית הזו?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מה יש להסביר?קבוצות ב-NBA יותר טובות מקבוצות באירופה.אין בכלל מה להתווכח?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מה יש להסביר?קבוצות ב-NBA יותר טובות מקבוצות באירופה.אין בכלל מה להתווכח?זה מה שאמרתי ,אבל אצלהם זה יותר שואו , מה זה לא נכון אחי?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מה שטויות?תגיד אתה לא מסכים, תסביר, אבל שטויות?מה זו התשובה הלקונית הזו?אני לא מסכים.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מה קשור שואו לא שואו?קח קבוצה מה-NBA מול קבוצה מהצמרת באירופה ותגיד לי מי יותר טובה
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים בארטון צודק מהסיבה הפשוטה שליגה נמדדת באיכות של הקבוצות שמשחקות בה ומה לעשות שכל קבוצת NBA ממוצעת ומטה מנצחת את הקבוצה האירופאית הכי טובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.