פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים לדעתיBittornado היא די קלה, למרות שלא היה לי הרבה ניסיון עם תוכנות הטורנטים השונות.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים התוכנה הכי יעילה שאני עכשיו משתמש בה כרגע היא ביטורנדו... (ועברתי כמעט על כל סוגי הביטורנטים...)
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים הבעיה בביט קומט שהיא לא מכבדת את הפרטיות של טרקרים פרטיים. ממש חוצפה!ואיו מצב של לקחת פחות זיכרון ממיקרו טורנט. תנסה ותראה
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים ביטורנדו זה הגלגול של Shadow, נכון?לא ממש אהבתי אותה אף פעם... השתמשתי בAzerues המעולה (אך הכבדה בצורה מטורפת), עכשיו אני ב uTorrent ולא מתכוון לעזוב
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים ביטורנדו זה הגלגול של Shadow, נכון?לא ממש אהבתי אותה אף פעם... השתמשתי בAzerues המעולה (אך הכבדה בצורה מטורפת), עכשיו אני ב uTorrent ולא מתכוון לעזוביותר מביטלורד?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים ביטלורד זה ספיוור שמבוסס על תוכנה אחרת לא? וכל הזמן שם פרסומותץבכל מקרה עד שלא מנסים לא מאמינים כמה מיקרו טורנט קלהאני מדבר על יותר מפי 10 הבדל מביט קומט.מיקרו טורנט תופסת בין 2-6 מגה אצלי מתוך (500+750 אפשריים)
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים המממ... אני משתמש ב-BITSPIRIT שלוקחת 10 מגה בערך, אבל תופחת בהתאם לטורנטים שמורידים (ראיתי שהיא לוקחת איזה 32מגה בשלב מסויים). אבל אני מאד מרוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.