פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים אנשים....יש לי פה מחשב פנטיום 4לצערי קניתי את זה בבאג (החנות...)הקיצר... אני מתקין win98הוא לא נכנס לי בכלל ל desktopהוא כותב לי משהו כמוwindows protection errornisdמשהו כזה...מה זה יכול להיות?אני חייב עזרה דחוף
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים את מציעה להתקין WIN 2000 למישהו שלא יודע מה פירוש הודעת השגיאה הזאת, את בסדר?!תתקין XP וזהו. לא תסתבך יותר מדי, אתה ממש לא צריך 2000 - זה לשרתים ולמתעסקים "כבדים" עם תוכנה.
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים מחבר אז זהו אחי זה בדיוק הקטע...אני התקנתי והוא לא מקבל את זהכאילו החנות דפקו לי איזה צ'יפ כי לא קניתי מהם את המקורי או משהו...אין לי מושג מזה זה...הוא פשוט לא מקבל כלוםאנשים... יש לכם מושג מה לעשות?בבקשה תענו מהר כי זה לא מחשב שלימחכים פה אנשיםתודה מראש
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים האם השגיאה מתקבלת על NDIS ? זה אומר שיש לחלונות 98 בעית חומרה עם התקן רשת כלשהו. תנסה באמת כמו שאמרו החברים להתקין XP או 2000. אם הבעיה נמשכת, תנסה להעלות את הווינדוס מהמסך של ה SAFE MODE (לוחצים F8 עם ה STARTUP ) ותבחר Step By Step כל קובץ שהווינדוס מנסה להעלות שמתחיל במילים או באותיות NDIS, תבחר "NO". ותראה אם הווינדוס עולה במצב הזה. אם עולה, זאת בעית תאימות כרטיס (תבדוק את הכתובת של הכרטיס רשת אם הוא על הלוח ותחליף אותה יכולה להיות התנגשות) אם לא עובד תפנה לבאג. אם עדיין לא עובד צור עימי קשר בהודעה פרטית ואולי אני אוכל לעזור לך הלאה בלי שיעלה לך כסף !בהצלחה חבר.
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים ברוב המקרים שאני נתקלתי windows protection error נובע מזיכרון דפוק (למקות שיש עוד אפשרויות).זה המחשב במפרט שלך או שזה מחשב אחר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.