פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מעניין כמה יעלו כרטיסי אגיה הללו אני שומע עליהם רק דברים טובים אני מת לראות מבחנים שלהם...ואם הם נמצאים ברשימה אז זה אומר שהם בטוח יצאו בקרוב
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים יש תמונות באתר שלהם של מה הדבר הזה יספקוזה מסמן מגמה מעיקה של רכיב מערכת נוסף שצריך לקנותמה יקרה כשיצאו כרטיסי פיסקה חדשים? נאלץ לרוץ לשדר ג גם אותם כדי לשחק בUT2153.20?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים חח בהתחלה באמת רשמתי 2009, אבל נראה לי תחזית קצת מוגזמת אז הלכתי על משהו אקראי
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים אני מקווה שהמערכת שלי תספיק... אבל עוד לא סחטתי ממנה את המיץ (OC כמובן) ככה שאני חושב שיהיה בסדר...ראיתי איזה חדשה באתר Theinquer או משהו כזה מלפני 4-5 חודשים, והיה רשום שם שכנראה המחיר יהיה בסביבות 250$... מה שאומר 1800+- שקל בארץ =\
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים יש תמונות באתר שלהם של מה הדבר הזה יספקוזה מסמן מגמה מעיקה של רכיב מערכת נוסף שצריך לקנותמה יקרה כשיצאו כרטיסי פיסקה חדשים? נאלץ לרוץ לשדר ג גם אותם כדי לשחק בUT2153.20?לדעתי קודם כדאי לראות מה מסוגלת לעשות מערכת שלמה של 64ביט עם מעבדי 64 ביט טהורים, אולי בכלל לא נצטרך עוד כרטיס אלא יהיה לנו מספיק כוח עיבוד במעבדים בשביל זה.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים יש תמונות באתר שלהם של מה הדבר הזה יספקוזה מסמן מגמה מעיקה של רכיב מערכת נוסף שצריך לקנותמה יקרה כשיצאו כרטיסי פיסקה חדשים? נאלץ לרוץ לשדר ג גם אותם כדי לשחק בUT2153.20?אתה שוכח שבהתחלה כרטיסי מסך הגיעו בנפרד ממאיצי תלת מימד הראשונים, ורק יותר מאוחר הם התאחדו לכרטיס מסך אחד. אם המעבד הפיזיקלי הזה יצליח, אני בטוח שאותו דבר יקרה גם במקרה הזה.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים ויהפוך את כרטיסי המסך למפלצות ענק עוד יותר גדולות, יקרות ומחממות?אני פשוט לא רואה איך זה כיוון טוב
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים ויהפוך את כרטיסי המסך למפלצות ענק עוד יותר גדולות, יקרות ומחממות?אני פשוט לא רואה איך זה כיוון טובבעתיד, או שיקטינו את הטרנזיסטורים או שימציאו טכנולוגיה חדשה. שכחת שזה עולם המחשבים! למשל, המחשב קיום בהשוואה למחשב הראשון, תמיד יש פריצות דרך, ואני מאמין שיצליחו לפתור את המגבלה הזאת.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים אתה לא מבין, זה לא מגבלה, זה רצון לסחוט עוד כסףלמרות שהCPU כל הזמן מתחזק, ובפועל יש עליו פחות ופחות עבודה (כי כרטיסי המסך והקול עושים כמעט הכל לבד) דוחפים לנו זן חדש של מעבדים
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים אתה צריך להרחיב את התפיסה שלך. לפי מה שאתה אומר, המצב עכשיו מושלם, וכל שיפור נוסף (כגון המעבד הפיזיקלי) רק נועד כדי לסחוט עוד ועוד כסף. אבל אי אפשר לדעת מה יהיה, ואי אפשר לדעת מה יהפוך להיות הסטנדרט. אולי כמו שאמרו יפתחו טכנולוגיה חדשה שתסיים את עידן הטרנזיסטורים, ואולי יגלו שהמעבד הפיזיקלי הזה לא מצדיק את ההשקעה בו. מי יודע. בכל מקרה, כל שיפור הוא לטובה.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים אבל זה נדרש, כרטיסי המסך, המעבדים, והזכרונות לא יוכלו לעמוד בעצמם מול העומס של המשחקים שיגיעו בשנים הקרובות, על אף התפתחותם הרבה. עריכה: אתה צריך להרחיב את התפיסה שלך. לפי מה שאתה אומר, המצב עכשיו מושלם, וכל שיפור נוסף (כגון המעבד הפיזיקלי) רק נועד כדי לסחוט עוד ועוד כסף. אבל אי אפשר לדעת מה יהיה, ואי אפשר לדעת מה יהפוך להיות הסטנדרט. אולי כמו שאמרו יפתחו טכנולוגיה חדשה שתסיים את עידן הטרנזיסטורים, ואולי יגלו שהמעבד הפיזיקלי הזה לא מצדיק את ההשקעה בו. מי יודע. בכל מקרה, כל שיפור הוא לטובה.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מה שאני רואה זו מגמה מדאיגה, כשבמקום לחשוב על תוכנה יעילה יותר (שלוקח יותר משאבים וזמן לפתח) מעדיפים לשחרר חומרה חזקה יותר(עוד מעבדים, כרטיסים יעודיים וכד)השלב הבא יהיה מעבד לAI ומה אחריו? מעבדי מזג אויר?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים אתה יודע כמה חישובים צריך לעשות בשביל להגיע לרמת גרפיקה כזאת בזמן אמת?ואתה יודע שהרבה יותר קל להשתמש בחומרה חזקה מאשר לנסות לייעל עוד טיפה את האלגוריתם (שעולה הרבה יותר בשבילם), מה עוד שזה לא יעזור באופן היסטרי.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים כמו שאמרו ATI והנוידה חושבות לנצל את כרטיסי המסך גם לחישוב פיזיקהוחוץ מיזה גם תמעבד המרכזי העתידי-כפולי ליבה ורב ליבה אפשר לנצל ליבה אחת שלו לצורכי פיזיקהככה שאני לא חושב שיהיה באמת עוד רכיב בגדר חובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.