עבור לתוכן

פרסמו דרישות המערכת לUT 2007

Featured Replies

פורסם

מעניין כמה יעלו כרטיסי אגיה הללו אני שומע עליהם רק דברים טובים אני מת לראות מבחנים שלהם...

ואם הם נמצאים ברשימה אז זה אומר שהם בטוח יצאו בקרוב

• תגובות 62
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש תמונות באתר שלהם של מה הדבר הזה יספק

וזה מסמן מגמה מעיקה של רכיב מערכת נוסף שצריך לקנות

מה יקרה כשיצאו כרטיסי פיסקה חדשים? נאלץ לרוץ לשדר ג גם אותם כדי לשחק בUT2153.20?

פורסם

הלכת קצת רחוק, טעי, הטירוף יחל עוד לפני UT 2009.

פורסם

חח בהתחלה באמת רשמתי 2009, אבל נראה לי תחזית קצת מוגזמת אז הלכתי על משהו אקראי

פורסם

אני מקווה שהמערכת שלי תספיק... אבל עוד לא סחטתי ממנה את המיץ (OC כמובן) ככה שאני חושב שיהיה בסדר...

ראיתי איזה חדשה באתר Theinquer או משהו כזה מלפני 4-5 חודשים, והיה רשום שם שכנראה המחיר יהיה בסביבות 250$... מה שאומר 1800+- שקל בארץ =\

פורסם

מה יקרה כשיצאו כרטיסי פיסקה חדשים? נאלץ לרוץ לשדר ג גם אותם כדי לשחק בUT2153.20?

לדעתי קודם כדאי לראות מה מסוגלת לעשות מערכת שלמה של 64ביט עם מעבדי 64 ביט טהורים, אולי בכלל לא נצטרך עוד כרטיס אלא יהיה לנו מספיק כוח עיבוד במעבדים בשביל זה.

פורסם

אתה שוכח שבהתחלה כרטיסי מסך הגיעו בנפרד ממאיצי תלת מימד הראשונים, ורק יותר מאוחר הם התאחדו לכרטיס מסך אחד. אם המעבד הפיזיקלי הזה יצליח, אני בטוח שאותו דבר יקרה גם במקרה הזה.

פורסם

ויהפוך את כרטיסי המסך למפלצות ענק עוד יותר גדולות, יקרות ומחממות?

אני פשוט לא רואה איך זה כיוון טוב

פורסם

ויהפוך את כרטיסי המסך למפלצות ענק עוד יותר גדולות, יקרות ומחממות?

אני פשוט לא רואה איך זה כיוון טוב

בעתיד, או שיקטינו את הטרנזיסטורים או שימציאו טכנולוגיה חדשה. שכחת שזה עולם המחשבים!

למשל, המחשב קיום בהשוואה למחשב הראשון, תמיד יש פריצות דרך, ואני מאמין שיצליחו לפתור את המגבלה הזאת.

פורסם

אתה לא מבין, זה לא מגבלה, זה רצון לסחוט עוד כסף

למרות שהCPU כל הזמן מתחזק, ובפועל יש עליו פחות ופחות עבודה (כי כרטיסי המסך והקול עושים כמעט הכל לבד) דוחפים לנו זן חדש של מעבדים

פורסם

אתה צריך להרחיב את התפיסה שלך. לפי מה שאתה אומר, המצב עכשיו מושלם, וכל שיפור נוסף (כגון המעבד הפיזיקלי) רק נועד כדי לסחוט עוד ועוד כסף. אבל אי אפשר לדעת מה יהיה, ואי אפשר לדעת מה יהפוך להיות הסטנדרט. אולי כמו שאמרו יפתחו טכנולוגיה חדשה שתסיים את עידן הטרנזיסטורים, ואולי יגלו שהמעבד הפיזיקלי הזה לא מצדיק את ההשקעה בו. מי יודע.

בכל מקרה, כל שיפור הוא לטובה.

פורסם

אבל זה נדרש, כרטיסי המסך, המעבדים, והזכרונות לא יוכלו לעמוד בעצמם מול העומס של המשחקים שיגיעו בשנים הקרובות, על אף התפתחותם הרבה.

עריכה:

אתה צריך להרחיב את התפיסה שלך. לפי מה שאתה אומר, המצב עכשיו מושלם, וכל שיפור נוסף (כגון המעבד הפיזיקלי) רק נועד כדי לסחוט עוד ועוד כסף. אבל אי אפשר לדעת מה יהיה, ואי אפשר לדעת מה יהפוך להיות הסטנדרט. אולי כמו שאמרו יפתחו טכנולוגיה חדשה שתסיים את עידן הטרנזיסטורים, ואולי יגלו שהמעבד הפיזיקלי הזה לא מצדיק את ההשקעה בו. מי יודע.

בכל מקרה, כל שיפור הוא לטובה.

:xyxthumbs:

פורסם

מה שאני רואה זו מגמה מדאיגה, כשבמקום לחשוב על תוכנה יעילה יותר (שלוקח יותר משאבים וזמן לפתח) מעדיפים לשחרר חומרה חזקה יותר(עוד מעבדים, כרטיסים יעודיים וכד)השלב הבא יהיה מעבד לAI ומה אחריו? מעבדי מזג אויר?

פורסם

אתה יודע כמה חישובים צריך לעשות בשביל להגיע לרמת גרפיקה כזאת בזמן אמת?

ואתה יודע שהרבה יותר קל להשתמש בחומרה חזקה מאשר לנסות לייעל עוד טיפה את האלגוריתם (שעולה הרבה יותר בשבילם), מה עוד שזה לא יעזור באופן היסטרי.

פורסם

כמו שאמרו ATI והנוידה חושבות לנצל את כרטיסי המסך גם לחישוב פיזיקה

וחוץ מיזה גם תמעבד המרכזי העתידי-כפולי ליבה ורב ליבה אפשר לנצל ליבה אחת שלו לצורכי פיזיקה

ככה שאני לא חושב שיהיה באמת עוד רכיב בגדר חובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים