עבור לתוכן

שאלה לגבי יצירה של לוגו

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה, (יותר נכון כמה)

אני עיצבתי לוגו ופתחתי מסמך חדש בגודל 300X600 ורזולוציה 300 והתחלתי לעצב דרך אגב 8 ביט לא יודע אם זה ממש משנה

בכל מקרה הלוגו יצא איכותי בהדפסות של מפעלים וכו..? כלומר לא מפסוקל מובן וברור וכו..

יהיה איפשר להגדיל אותו והוא ישמור על איכות?

דרך אגב לא היה ניתן לשמור אותו כ JPEG אז שמרתי כPNG זה אומר משהו?

פורסם

זה תלוי מאוד על איזה גודל אתה הולך להדפיס אותו.

לוגו בכלל עדיף לעשות וקטורית, אבל אם אתה הולך על raster, תכפיל את גודל התמונה הרצוי (באינטשים) ברזולוציה ותקבל את מימדי התמונה.

אלא אם אתה הולך על מספר מאוד מצומצם של צבעים (בלי gradients) עדיף שתעבוד ב- 24-bit צבע או 256 גווני אפור, (אולי אפילו CMYK, אבל נראה לי שזה מיותר כאן)

לא אמרת על איזו תוכנה אתה מדבר, אבל זה נשמע לי כמו ImageReady, שמיועד כמעט רק ל- Web.

הוא לא נותן לך Jpeg כי Jpeg הוא בהכרח 24-bit צבע או 256 גווני אפור.

פורסם
  • מחבר

לא, עשיתי בפוטושופ..

זאת התמונה..

http://img410.imageshack.us/img410/9153/untitled7copy1wj.png

אז השתמשתי פה בצורה מסויימת והגדול מצויין למעלה מה אני צריך לעשות להשתמש ב24 BIT.? כי כן השתמשתי בGARDIENTS

דרך אגב אין לי 32 הכי גבוהה זה 16 ולא רק אצלי יש עוד שזה ככה אצלם עכשיו לא הבנתי למה אתה מתכוון.. בלהכפיל את האינג'ים ברזולוציה

נגיד אינג אחד על 2 אינג והרזולוציה הכי 300 אז הגודלה של התמונה או הגודל המקסימאלי שלה יכול להיות 300 אינג' על 600 אינג'??

ותודה על העזרה

פורסם

בגלל שזה bitmap אתה מוגבל במשחק עם הגודל כלפי מעלה

רזולוציה סטנדרטית וטובה ולהדפסה היא 300dpi אתה יכול למשוך גם לכיוון ה 200 ולהגדיל בהתאם(תראה בפוטושופ)

בגלל זה שזה לא וקטורי אתה תהיה די מוגבל בגדלים ובאיכות

פורסם

קביעת עומק הצבע קצת השתנה בגרסאות האחרונות של פוטושופ, אז אני לא זוכר בדיוק איפה זה נמצא, אבל זה תחת תפריט Image.

דרך אגב אין לי 32 הכי גבוהה זה 16 ולא רק אצלי יש עוד שזה ככה אצלם עכשיו לא הבנתי למה אתה מתכוון.

אתה מדבר על ביט לערוץ, אני התכוונתי ביט לפיקסל. 8 ביטים לערוץ, כפול 3 ערוצים (RGB) או 4 ערוצים (CMYK) נותנים לך 24 או 32 ביט לפיקסל (ונראה לי ש- 24 ביט לפיקסל מספיק בשבילך, בכל אופן אתה לא צריך 16 ביט לערוץ).

נגיד אינג אחד על 2 אינג והרזולוציה הכי 300 אז הגודלה של התמונה או הגודל המקסימאלי שלה יכול להיות 300 אינג' על 600 אינג'??

אם הצלחתי להבין למה התכוונת, אז זה הגודל המינימלי שאתה צריך לתמונה, לא המקסימלי (את העריכה אתה עושה על רזולוציה לפחות כמו איכות ההדפסה).

קח בחשבון גם שיכול להיות שתרצה להשתמש בלוגו לגדלים יותר גדולים.

פורסם
  • מחבר

מה קורה עם משתמשים ב16 BIT במה זה משנה?

פורסם

סליחה על השאלה הלא קשורה, אבל איזה פונט זה?

פורסם
  • מחבר

לפונט הספציפי קוראים BATAVIA ולהפוך שלו קוראים MICRODOT

פורסם
  • מחבר

דרך אגב עשיתי עוד אחד והשתמשתי ב16 BIT וברזולוציה 300 הגודל היה 1 אינג' על 2 אינג'

הגודל של הקובץ עצמו נשאר זהה..

יש הבדל בשימוש ב16 BIT?

http://img202.imageshack.us/img202/6856/untitled3copy3kd.png

פורסם

אם אתה רוצה להגדיל את הגודל של הלוגו בצורה הטובה ביותר הייתי ממליץ לך לבנות אותו מחדש בתוכנה ווקטורית כמו illustrator (גם פלאש יספיק לפרוייקטים לא יותר מדי מורכבים ויהיה יותר פשוט לשימוש)

במידה ואינך מעוניין לבנות את הקובץ מחדש , שיטת ההגדלה שתשמור לך על האיכות בצורה הכי מספקת היא הגדלה בשיטת spline

ניתן למצוא מספר תוכנות המשתמשות באלגוריתם הזה - לדוגמת PhotoZoomPro

פורסם
  • מחבר

חחחח שהם ישברו את הראש לבד כשיגדילו את זה רק רציתי לדעת אם זה ישמור על איכות

את השאר יעשו להם במפעל..

פורסם

מה קורה עם משתמשים ב16 BIT במה זה משנה?

16-bit לערוץ משתמשים עד כמה שאני יודע אך ורק לעריכה כאשר עושים הרבה מניפולציות עדינות על הצבעים, ולא רוצים לאבד אינפורמציה של הצבע.

ב- windows, אלא אם אתה משתמש בכרטיס מסך ומסך מקצועיים שתומכים בזה, התצוגה היא לכל היותר ב- 24-bit לפיקסל, כלומר 8 ביט לערוץ.

בהדפסה יש אולי שיפור קל (המיפוי ל- CMYK יכול להיות יותר מדויק), אבל אני לא יודע אם אפשר לשים לב לזה בעין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים