פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים אהלן חבר'ה,שאלה:איך מכינים פופקורן ביתי? בסיר? כמה שמן לשים לערבב?תודה לעונים....
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים הולכים לחנות, קונים פופקורן למיקרו ב-5 שקל, שמים אותו 5 דקות במיקרו, וזהו.
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים WTF ?@?!? אני הייתי רציני, נראה שזה חשוב לו בכל מיקרה: http://ask.metafilter.com/mefi/22875
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים הולכים לחנות, קונים פופקורן למיקרו ב-5 שקל, שמים אותו 5 דקות במיקרו, וזהו.ב 5 דקות הפופקורן הופך לפחם.
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים תלוי במיקרוגל שלך.... במיקרוגל שלי אני שם על 4 דקות וזה יוצא מצוין (מוזר מאוד אבל עד לפני בערך חצי שנה הייתי שם על שלוש וחצי דקות... נראה לי שהמיקרוגל שלי כבר על סף המוות...) אבל אצל ידידה שלי אם היא לא שמה על 6 דקות זה לא יוצא טוב... ואצל עוד חבר שלי הוא שם על 3 דקות....
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים לך תדע איך הוא אוהב את זה.. או שסתם יש לו מיקרו חרא.. שמחמם לאט.. תלוי גם על איזה מצב אתה מחמם את זה, אולי הוא מחמם על מצב " הפשרה" ? :[
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים WTF ?@?!? אני הייתי רציני, נראה שזה חשוב לו בכל מיקרה: http://ask.metafilter.com/mefi/22875 גם לי נראה שזה היה בציניות, אבל אם אתה אומר שהיית רציני אז אנחנו מאמינים לך. לפחות אני. אני בעד להסיר לו את האזהרה!. בקשר לדיון. הנה בחורצ'יק: פופקורן מחבר/ת : C~ כבר מזמן עברתי לשיטת המיקרו, אבל מדי פעם מוצאת את עצמי בכל זאת מכינה בשיטה הישנה. לפופקורן אחיד בלי סגורים או שרופים עוד לפני שמדליקים את האש יוצקים שכבה דקה של שמן לכיסוי תחתית הסיר, על זה שכבה אחת של פופקורן ומוסיפים את כמות המלח הרצויה. מערבבים היטב עד שכל הפופקורן מצופה בשמן ומלח ורק אז מתחילים לחמם. לקוח מפה: http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/14079886.doc קובץ doc שיש בו המון מתכונים. תהנה.
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים ^^^ :-*תודה, חשבתי שהוא רוצה להכין את זה עכשיו.בכל מיקרה במקום לעשות שיעורים בJAVA מצאתי עוד אתר :http://www.popcorn.org/frames.cfm?main=/nutrition/index.cfm&usernav=flash
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים בשביל מוגבלים.. תיקחו 3-4 כפות שמן תלוי בגודל הסיר ושימו בסיר.. תדאגו שלסיר יהיה מכסה תואם כמובן. שימו את גרגרי התירס(גרגרי תירס יש בכל מיני סוגים אז פשוט תבחרו את הבינוניים מבחינת המחיר.. כי הזולים פשוט גרועים ברמות.) ושימו כפית מלח או אפילו פחות תלוי כמה אתם רוצים(תמיד אפשר להוסיף אחרכך) תתחילו לחמם על אש גבוהה כדי לחמם את הסיר ומתי שהגרגרים מתחילים להתפוצץ תורידו מעט את החום על מנת לשמור על חום יציב ואתם תראו כבר איך הם מתפוצצים למעל המכסה של הסיר חחח
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים יש לי שאלה דיי רצינית מישהו יודע למה הפסיקו למכור בחניות את החטיף הפופקורן בחניות שבא בטעמים שונים כמו דבש,חמאה ועוד כמה?הורידו את זה לפני כמה שנים מהמדפים מוזר...היה דווקה מאוד טעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.