עבור לתוכן

אנטישמיות כחול-לבן

Featured Replies

פורסם

אתר ישראלי הכריז על תחרות קריקטורות אנטישמית ישראלית לפני בערך שבוע...

ההכרזה לעיתונות:

acc-logo.gif

תחרות קריקטורות אנטישמיות ישראלית

עיתון דני פרסם קריקטורה שלועגת למוסלמים, ועורר מהומות.

עיתון איראני הגיב בפרסום תחרות קריקטורות שואה.

היום מכריזה קבוצה ישראלית על תחרות קריקטורות אנטישמיות ישראלית!

אמיתי סנדי (29), יוצר קומיקס ומו"ל הוצאת דימונה, תל-אביבי, עקב בהשתאות אחרי פרשת קריקטורת מוחמד שיצאה מכלל שליטה, עד שמצא את הרעיון שייתן מענה הולם לכל הטירוף הזה: היום הוכרז על פתיחתה של תחרות חדשה לקריקטורות אנטישמיות - הפעם פרי עטם של יהודים!

"אנו נראה לעולם שאנחנו יכולים ליצור את הקריקטורות הכי מלאות שנאת יהודים שאי פעם נוצרו!" אמר סנדי "שום איראני לא יביס אותנו במגרש הביתי שלנו!"

התחרות הוכרזה באתר בום-קא (www.boomka.org), והיזמים מקבלים קריקטורות, איורים וקומיקסים קצרים שמביעים שנאת יהודים בצורה העזה ביותר מיוצרים בכל העולם.

סנדי נמצא במגעים עם ארגונים וגופים על הענקת חסות לתחרות, אך בינתיים מבטיח שבין הפרסים היוקרתיים לזוכים יהיו כמובן מצות שנאפו עם דם של ילדים נוצרים.

למידע נוסף וטפסי הרשמה:

אמיתי 054-3164117

מה אתם אומרים?

אין לי ממש הרבה מה להגיד אז פשוט תגידו אתם מה אתם חושבים...

פורסם

מצד אחד זה אדיוטי וגול עצמי אבל מצד שני זה בא להראות שאנחנו מתורבתים שגם יודעים לרדת על עצמנו ואנחנו לא שורפים שגרירויות

פורסם

משהו שקשור שקיבלתי למייל לא מזמן

filibuster.jpg

פורסם

מה אני אגיד, נראה לי אדיוטי.

פורסם

מצד אחד זה אדיוטי וגול עצמי אבל מצד שני זה בא להראות שאנחנו מתורבתים שגם יודעים לרדת על עצמנו ואנחנו לא שורפים שגרירויות

I second that.

פורסם

פורסם

או, כן מתורבתים, בסדר.

אם זאת התרבות...

אתם לא חושבים על יותר משתי שניות קדימה?

מה האנשים הבורים יחשבו על זה בעולם? הם לא יחשבו על "תרבות" ו"חופש ביטוי", הם יגידו "אם הם עושים את זה, אז אולי זה נכון"

פורסם

תהיה בטוח שאנשים כאלה כבר מזמן שונאים אותנו ומאמינים שאנחנו מנסים להשתלט על העולם.

פורסם

אז למה להוסיף עוד אנשים למעגל הזה?

פורסם

מה אני אגיד, נראה לי אדיוטי.

YEP >:(

פורסם

אז למה להוסיף עוד אנשים למעגל הזה?

אתה לא מוסיף אף אחד למעגל הזה

יש מן חוק לא כתוב כזה שרק ליהודים מותר לרדת על יהודים, רק לכושים מותר לקרוא לכושי אחר nigger וכו..

מי שיחשוב בגלל זה שבאמת לא הייתה שואה או שיהודים מנסים להשתלט על העולם, כבר חשב שזה נכון עוד הרבה לפני כן.

פורסם

זה משהו אחר, שלכל עדה/דת/whatever מותר לרדת על עצמה.

יש "ירידה" ויש כבר סוג של תעמולה.

לראות שטן במסווה של יהודי טיפוסי אוכל את העולם זה לא בדיוק ירידה על עצמך...

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול להגיד שזה לא מצחיק:

moses-daniel-higgins-s.jpg

בכל מקרה לדעתי אף אחד לא יהפוך לאנטישמי בגלל זה... ותראו זה די חכם אם תחשבו על זה... מפרסמים קריקטורות של מוחמד והערבים עושים בלאגן בכל העולם... האיראנים עושים תחרות קריקטורות על השואה ובמקום לקבל את הפרובוקציה שהם רצו הם מקבלים הצטרפות אליהבם וכאילו לצחוק איתם ובמקום שהם ישיגו את המטרה שלהם ויגידו שהנה מותר לצחוק על מוחמד אבל לא מרשים לנו לצחוק על יהודים הם מקבלים בדיוק את ההפך...

נ.ב. המארגן של התחרות רואיין באיזה תחנת רדיו באמריקה, אפשר לשמוע את זה כאן

פורסם

להגיד לך את האמת... זה לא מצחיק.

זה לא פוגע או בי או משהו, זה פשוט לא מצחיק...

פורסם

Deddy, אין כאן שום מקום להשוואה בין הקריקטורות. בעוד שהקריקטורה שאתה הצגת צוחקת על סטראוטיפ (ולא על היהודים), הקריקטורות שבתחרות לא מאופיינות בהומור עצמי - כל מטרתן היא להציג את היהודים באור כמה שיותר שלילי, ואני לא חושב שיש מקום ל"תחרות" כזו להתקיים, לא בארץ ולא בכל מקום אחר בעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים