פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים קניתי לי USB Hub קטן ופשוט (ובחו"ל - אז גם בלי אחריות ) שאמור להגדיל את מספר היציאות ל4! ראיתי האבים שהיה להם חיבור חשמל, לזה אין! מעבר לכך, כתוב שהוא לא צריך דרייברים. חיברתי.... WinXP זיהה.... חיברתי זיכרון USB נייד (מקביל ל Disk On Key) והיה מצויין חיברתי את הסורק ו....המחשב לא מזהה אותו - למרות שלסורק יש ספק כח משלו - הוא לא מקבל אספקת מתח מהUSB. כך גם לגבי עוד התקנים שיש להם דרייברים. הם לא מזוהים ע"י המחשב כשהם מחוברים דרך הHUB. מה עושים ? ? ? ??? ??? ??? דרור :smoke:
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים סליחה על השאלה אבל רק כדי להיות בטוח, כשמחברים את ההתקנים האילו ליציאת USB ישירות בלוח (לא דרך ההאב) הם עובדים ?
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים מחבר לשאלתך...כן, בהחלט. כשהם מחוברים לחיבורי ה USB של הלוח ההתקנים עובדים מעולה... :smoke:
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים מחבר אין עליו שום כפתורורשום עליו - USB HUB .... ???(וכנראה שאני היחיד ממשתמשי הפורום הזה שיש לו משהו כזה.... ;D)דרור :smoke:
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים יש סוגים של מכשירים שלא עובדים דרך האב, אולי בחוסר מזל הסורק שלך לא אוהב את ההאב?
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים מחבר I do not think so........ לא רק הסורק, גם משטח ציור שמחובר דרך ה USB לא עובד דרכו..... אני אובד עצות דרור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.