עבור לתוכן

מעוניין להריץ משחק מסויים על לינוקס... צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהלינוקס לא ממש תומך ומיועד למשחקים אבל יש משחק כלשהו שאני רוצה מאוד להתקין על הלינוקס. (PES 5 אם זה משנה לכם)

רציתי לדעת איך אני יכול לעשות את זה

תודה לעוזרים

פורסם

אתה יכול לנסות עם Cedega

פורסם
  • מחבר

התקנתי את ה cedega ואני עושה mount לדיסק שאני רוצה אבל זה לא נותן לי ללחוץ על ה install

פורסם

כשאתה לוחץ על install כלום לא קורה? או שהוא מקפיץ איזה חלון?

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול ללחוץ בכלל על ה install. הוא באפור

פורסם

תוציא את הדיסק ותכנס לתוכנה ואז תבדוק אם זה עדיין אפור

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה הבנתי כנראה את הבעיות האמיתיות/אחרות שיש לי :

1. זה דורש ממני שם משתמש וסיסמא ושאני רוצה להירשם באתר (transgaming.com) זה רוצה לגבות ממני כסף . יש דרך אחרת להירשם ?

2. הנה תמונה של הודעה שעולה לי ברגע שאני מפעיל את ה cedega

cedega6lx.jpg

תודה לעוזרים...

פורסם

1) לא, אי אפשר

2) תנסה את הגרסא החינמית שלהם

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על ה timedemo installer ? כי אם כן אז התקנתי אותה אבל זה לא נתן לי להמשיך בלי register אני חושב. הייתה בעיה כלשהי.

אם לא אז תן לינק לגרסא החינמית

פורסם

הגירסא החינמית היא רק זאתי שאתה מוריד דרך ה CVS והיא לא כוללת מספר אפשרויות (Point2play, הממשק הגרפי למשל) , וגם אין תמיכה רשמית מהאתר שלהם

לחלופין: אתה יכול לשלם 5$ ולקנות את התוכנה (וזה גם יעזור למפתחים לעשות עבודה טובה יותר, ולשפר את תחום המשחקים בלינוקס)

או לנסות להשתמש ב wine, שהוא חינמי לחלוטין

פורסם
  • מחבר

1. אפשר לינק ל wine ?

2. דרך ה cedega זה נראה ממש נוח להתקין משחק (אם ה install לא היה לי באפור ) . גם בwine התוכנה ידידותית וקלה?

תודה...

פורסם

1. אפשר לינק ל wine ?

2. דרך ה cedega זה נראה ממש נוח להתקין משחק (אם ה install לא היה לי באפור ) . גם בwine התוכנה ידידותית וקלה?

תודה...

1) דרך מנהל החבילות של ההפצה שלך תתקין (או במידה ואין שמה wine, מה שמאוד לא נראה לי סביר תיגש ל www.winehq.com(

2)זה דווקא ה Point2play , הממשק הגרפי שהם פיתחו - שכן עולה כסף. בגירסא החינמית הוא לא נכלל, ואתה צריך להשתמש ב cedega דרך שורת הפקודה (כמו ב wine)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים