פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים שלוםיש לי webcam מלפני כמה שנים והיא פעלה מצויין על win98, עכשיו מאז החלפתי מערכות הפעלה וכרגע אני על win2k pro, הבעיה היא שהחברה המפגרת של המצלמה לא מכינה יותר דרייברים והגרסא למערכת הפעלה הכי חדשה היא לwin98....(החברה: kensington)האם יש דרך כלשהי להפעיל את הדרייברים על win2kpro ?או שגורלה של המצלמה נחרץ?תודה מראש. ושנה טובה.
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים לא הכל אבוד תנסה לחפש בGOOGLE את השם המלא של המצלמה ותבדוק באתרים הרלוונטים אם יש אפשרות להוריד דרייברים שתומכים ב WIN 2K PRO.אם אתה לא מוצא אז יש לך אפשרות להתקין מערכת הפעלה נוספת ב DUAL BOOT(או פשוט להחליף מערכת הפעלה...אם המצלמה כל-כך חשובה לך).
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים מחבר זה הקטע, שהמצלמה לא כל כך חשובה לי, המערכת הפעלה יותר חשובה, בגלל זה חשבתי אם יש איזהשהו פיתרון בלי להחליף מערכת הפעלה
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים מחבר אז אני מבין שלא מצאת דרייברים בGOOGLE...ואתה לא מעוניין לעשות DUAL BOOTאכן
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים ב www.driversguide.com יש דרייברים של החברה ל w2k אבל אני לא בטוח שזה לסורק כי הם מייצרים הרבה דברים ויש רק מספר סידורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.