עבור לתוכן

CATALYST 6.1 בעייה עם TVOUT

Featured Replies

פורסם

ואללה אחי שיחקתה אותה עם כל ההסבר הזה!!! :xyxthumbs:

תגידו אם אני רוצה שבTV יהייה ניתן לראות רק סרטים(זה לא בעייה להגדיר). איך אני עושה שנגיד אם אני מפעיל את הסרט דרך BSPLAYER יהיו כתוביות.

פשוט מאוד חבר יקר

תוריד את התוכנה הזו

Download Direct Vob Sub (VSFilter) 2.37

תתקין אותה

וכל פעם שתפעיל סרט יופיע לך דרכה התרגום (תדאג שהשם של הסרט והתרגום יהיו אותו הדבר)

ושתפעיל עם BS פלייר יופיעו לך במחשב שתי תרגומים ובמסך של TV תרגום אחד בלבד דרך התוכנה הזאת

וכדי לשנות את הגופן של הכתב שלה מופיע לך סמל ירוק עם חץ בצד של השעון ...תלחץ עליו פעמיים ושם יש לך כל ההגדרות שלה

וכדי לבטל את התרגום שלה אתה עושה קליק ימני על הסמל ולאחר מכן אתה לוחץ על HIDE SUBTITLES וכדי להחזיר למעלה על SHOW ...

שיהיה בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

התוכנה הזאת היא רק DLL קטן והיא לא הוסיפה לי שום אפשרות בBSP.

פורסם

התוכנה הזאת היא רק DLL קטן והיא לא הוסיפה לי שום אפשרות בBSP.

מה אתה מתכוון DLL קטן ?

ומי אמר שהיא תוסיף לך אפשרות ב BSP ?

תקרא שוב את ההודעה למעלה ותעשה בדיוק מה שרשום !!!

פורסם
  • מחבר

חחח

אני מפעיל את הBS ומשתגע לא מופיע כלום. כתוביות יש במסך בTV אין. שובר את הראש ולוחץ בטעות לחיצה כפולה על הסרט. נפתח מדיה פלייר ומופיעות כתוביות גם בTV ובSYS TRAY ישנו חץ ירוק. :lol:

אבל יותר כיף לראות סרטים בBS ולא במדיה פליי או בPOWER DVD. כי בBS הכתוביות מופיעות בחלק השחור ולא על הסרט עצמו.

פורסם

חחח

אני מפעיל את הBS ומשתגע לא מופיע כלום. כתוביות יש במסך בTV אין. שובר את הראש ולוחץ בטעות לחיצה כפולה על הסרט. נפתח מדיה פלייר ומופיעות כתוביות גם בTV ובSYS TRAY ישנו חץ ירוק. :lol:

אבל יותר כיף לראות סרטים בBS ולא במדיה פליי או בPOWER DVD. כי בBS הכתוביות מופיעות בחלק השחור ולא על הסרט עצמו.

לי גם עם BS עבד ...

זו אחלה תוכנה

ומדיה פלייר מציג צלילים הרבה יותר טובים (לפחות לי שיש אודיגו 2 ZS)

ואם תדע להשתמש בתוכנה בהגדרות שלה יש הכל שם להזיז את התרגום לאיפה שתרצה ולשנות הכל צבע ומה שלא תרצה ...

פורסם
  • מחבר

כן כן הצלחתי עם כל התוכנות. גיליתי עכשיו שיש לי כבר משהו דומה שמגיע עם KLITE.

תודה לך על הכל!!! :xyxthumbs:

פורסם

כן כן הצלחתי עם כל התוכנות. גיליתי עכשיו שיש לי כבר משהו דומה שמגיע עם KLITE.

תודה לך על הכל!!! :xyxthumbs:

אכן התוכנה כבר מגיע עם KLITE

שמח לשמוע ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים