עבור לתוכן

CATALYST 6.1 בעייה עם TVOUT

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

ברשותי RADEON 9600XT, שידרתגי לא מזמן לדריברים 6.1.

ליציאת TV מחוברת TV כמובן.

הגדרתי בHOTKEYS שמעבר בין המסכים יהייה בעזרת לחיצה על שני כפתורים. אני עובד על תדירות במסך של 85HZ.

כאשר אני עובר לTV ומחזיר התדירות נופלת ל60HZ כל פעם. מישהו יודע איך אני מגדיר שזה לא יקרה?

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

כן, גם לי זה קורה....

מעניין אם למישהו יש פתרון לבעייה הזאת.....

פורסם

שלום לכם.

הגדרתי בHOTKEYS שמעבר בין המסכים יהייה בעזרת לחיצה על שני כפתורים. אני עובד על תדירות במסך של 85HZ.

כאשר אני עובר לTV ומחזיר התדירות נופלת ל60HZ כל פעם. מישהו יודע איך אני מגדיר שזה לא יקרה?

תגדיר את מסך המחשב למסך "ראשי" ואת מסך ה TV למסך "משני"

ותראה מה קורה, אם לא הולך

תשים את שתיהם על מסך "ראשי"

ובהגדרות של כל אחד מהם תיכנס ותקבע תדר רענון למחשב 85 ול TV זה כבר 60 קבוע ...

פורסם

ניסיתי את מה שהצעת לא עוזר.....

פורסם
  • מחבר

עשיתי כמה שאמרתה גם בעבר. מהגרדה הזאת נוצרות מס' בעיות:

1. אין גבול לצד השמאלי של המסך.

2. בBSPLAYER לא ניתן לראות כתוביות.

3. עבודה בסגנון הזה צורכת יותר זכרון בגלל שהיא צריכה לתמוך בתצוגה של שני מסכים במקום אחד.

פורסם

שלום לכם.

טוב אז ככה הנה התשובה חבר יקר

תלך ל "Display Options" וכמובן בקטליסט קונטרול סנטר ...

"Display Detection Option" תבחר את השורה השניה !!! ותלחץ על APPLY !!!

תגדיר רזולוציה מה שתרצה ותהפוך תצוגות ולא ישתנה לך כלום :)

בנוסף אם תרצה לראות את הסרט ב TV וגם במחשב יחד תלך ל VIDEO

THEATER MODE ותבחר שם SAME ON ALL

וזהו זה אתה תרצה בשתי המסכים אותו הדבר כמובן אחרי שעשית כבר ב DISPLAYS MANAGER מצב עבודה של CLONE (תצוגה כפולה)

:xyxthumbs:

פורסם

גם זה לא עזר....

אני עשיתי מה שאמרת אבל כאשר אני מחליף בין התצוגות זה הופך את מסך המחשב לתצורה של טלויזיה..... :kopfpatsch:

מה נראה לך?

פורסם

גם זה לא עזר....

אני עשיתי מה שאמרת אבל כאשר אני מחליף בין התצוגות זה הופך את מסך המחשב לתצורה של טלויזיה..... :kopfpatsch:

מה נראה לך?

בקשר לזה שחוזר ל 60 MHZ פעם מסתדר ופעם לא ...

בכל אופן בהגדרות של Display Options

תבחר שם בקטגוריה של 3D...את המספר 85HZ שרציתה...

אז מה אתה רוצה לעשות מסך מחשב לבד ו TV לבד נכון ?

אז אמרתי בתצוגות תבחר קליק ימני על ה TV ושם תבחר CLONE ...

אז יעבדו לך ביחד

חוץ מזה לאמר את האמת הגירסה הישנה טובה יותר בהרבה ויותר נוחה

אני ממליץ לך לחזור לגירסה 5-10_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_27345

כדי שלא תסתבך יותר, עד שהגירסה הזו החדשה תעבור שיפוצים ...

פורסם

תשמע, המחשב שלי מחובר לטלויזיה. עכשיו כאשר אני רוצה לראות סרט אני עובר בין התצוגה של המחשב לטלויזיה (מסך המחשב נכבה אוט - STANDBY').

עד כאן הכול טוב....אבל שאני חוזר לתצוגה של המחשב (עכשיו הטלויזיה נסגרת) התצורה שלו נהיית כמו של הטלויזיה קרי, קצב refresh 60hz

ו 16 bit צבע.

זה פשוט באג מעצבן....בקונטרול פאנל הישן לא הייתה בעייה כזאת...

פורסם

תשמע, המחשב שלי מחובר לטלויזיה. עכשיו כאשר אני רוצה לראות סרט אני עובר בין התצוגה של המחשב לטלויזיה (מסך המחשב נכבה אוט - STANDBY').

עד כאן הכול טוב....אבל שאני חוזר לתצוגה של המחשב (עכשיו הטלויזיה נסגרת) התצורה שלו נהיית כמו של הטלויזיה קרי, קצב refresh 60hz

ו 16 bit צבע.

זה פשוט באג מעצבן....בקונטרול פאנל הישן לא הייתה בעייה כזאת...

כן הישן היה אחלה גם עולה ציק צאק ובלי שום באגים לכן אני אומר תחזור אליו יהיה לך סבבה כי לא משנה לך החדש לכרטיס שלך ...

בכל אופן הצלחתי לעשות שישאר על 32 צבעים

אתה צריך ב TV לשנות הגדרה ל 32 ואז שחוזר למחשב המסך הוא גם ישאר על 32

בכל אופן למה אתה עושה כזה דבר ?

תעשה שתי תצוגות וזהו שלא תצתרך להחליף כל פעם ככה

ולא תסתבך עם הרזולוציה שאתה רוצה שתשאר על 85HZ

לא חשבתה על זה ? :)

בקיצר גם מה שאמרתי פה לא הולך שחוזרים ל TV זה שוב חוזר ל 16 צבעים ובלה בלה בלה :screwy:

אז מצאתי פיתרון אחר וסופי חבר :xyxthumbs:

יש לך למעלה

PROFILES

תיכנס ל" profiles Manager" ותקבע שאתה במצב מחשב עם כל הההגדרות שאתה אוהב "פרופיל 1" ותבחר שם לפני שאתה עושה SAVE ...

למטה שם "All Catalist Control Center SEtting "

ואז תלחץ למעלה SAVE עם הפרופיל ששמרתה ...

ותעשה ככה שוב שאתה במצב TV שהגדרתה שם על 32 צבעים וכו ...

וכל פעם שתרצה יש לך על הסמל של ATI בצד למטה בסרגל הכלים של ה XP

תעשה קליק ימני ותחליף שם למעלה בשורה שניה את הפרופיל וזהו זה מצאתה לעצמך פיתרון מושלם :xyxthumbs:

בנוסף ניסיתי להגדיר HOT KEYS להחליף פרופיל אבל הוא לא נותן שם לבחור מהם

אבל בהגדרות של הפרופיל עצמם ...אם תבחר למעלה את הפרופיל

ואז תלך למטה יש שלוש לשוניות אז באמצעית יש לך לבחור לפרופיל HOTKEY לסמן ב V ולבחור בצד ימין את המקשים

ואחרי זה רק יופיע לך בהגדרת של הוט קיי את הנתונים...

איזה סלט עשו שם ה' ירחםםם :bash:

פורסם

אני אסביר לך למה אני לא עושה אותה תצוגה - הבעייה שכאשר רואים את אותה התצוגה גם במחשב וגם בטלויזיה ואתה מפעיל נגן יחד עם סרט, אז הסרט מנוגן ונראה על המסך רק במחשב. בטלויזיה אני יכול לראות שהנגן מופעל אבל הסרט עצמו לא מנוגן ונראה כמלבן שחור....

אני מקווה שאתה מבין על מה אני מתכוון, אני אנסה את מה שאמרת, אם לא יצליח אז לא נורא ....פשוט נסדר את התצורה כל פעם מחדש...... :nixweiss:

תודה בכל מקרה על העזרה :hi:

פורסם

אני אסביר לך למה אני לא עושה אותה תצוגה - הבעייה שכאשר רואים את אותה התצוגה גם במחשב וגם בטלויזיה ואתה מפעיל נגן יחד עם סרט, אז הסרט מנוגן ונראה על המסך רק במחשב. בטלויזיה אני יכול לראות שהנגן מופעל אבל הסרט עצמו לא מנוגן ונראה כמלבן שחור....

אני מקווה שאתה מבין על מה אני מתכוון, אני אנסה את מה שאמרת, אם לא יצליח אז לא נורא ....פשוט נסדר את התצורה כל פעם מחדש...... :nixweiss:

תודה בכל מקרה על העזרה :hi:

חבר הסברתי לך כבר איך לעשות שתראה בשתי המסכים את הסרט !!! ושלא יהיה מלבן שחור אז אני חוזר שוב...

כנס לקונטרול סנטר, תגדיר מצב TV ל CLONE יחד עם המחשב שתראה בשתי המסכים אותו הדבר !!!

בתפריט בצד שמאל תלחץ על "VIDEO" על ה + ונפתח לך שלוש בחירות אז תבחר את השלישית "Theater Mode"

ואז מופיע לך שם שבמסך אחד רואים תמונה של אשה ורשום "Main Display" ואילו במסך השני יש שחור ורשום "Second Display"

אז מתחת לזה יש לך 3 אפשרויות לבחור ובברירת מחדל זה על "STANDART" אז תשנה את זה ל "Same On All"

ותאשר וזהו זה אתה תראה בשתי המסכים בדיוק אותו הדבר ולא צריך לשנות יותר כלום והכי נוח ככה !!!

ואם תרצה בהגדרות של displays manager לשנות HZ ל 85 אז אתה צריך קודם כל ללכת ל "Monitor Properties"

ולהגדיר לו שם למטה את המקסימום של רזולוציה + HZ שאתה רוצה להרשות !!!

ולאחר מכן אתה יכול חופשי לשנות במסך הראשון את ה HZ ורזולוציה וגם דרך הסמל הקטן למטה בסרגל הכלים של XP ...

ובקשר לפרופיל אין מה לנסות זה עובד !!! אני בדיוק כמוך עובד עם ה TV רק שבשבילך אתמול התקנתי את הגירסה החדשה :)

פורסם

וואלה אתה צודק, אני מצטער שלא שמתי לב שאמרת לי כבר לעשות את זה..... :s05:

בכל אופן זה נראה לי פתרון לא רע, עד ש ATI יחליטו לעשות דברים בדרך פשוטה יותר..... :screwy:

הדרך הישנה הייתה הרבה יותר טובה, פשוט לעבור בין תצוגה של מחשב לתצוגה של טלויזיה!!!

בכל אופן תודה רבה על העזרה וההשקעה :xyxthumbs:

פורסם

וואלה אתה צודק, אני מצטער שלא שמתי לב שאמרת לי כבר לעשות את זה..... :s05:

בכל אופן זה נראה לי פתרון לא רע, עד ש ATI יחליטו לעשות דברים בדרך פשוטה יותר..... :screwy:

הדרך הישנה הייתה הרבה יותר טובה, פשוט לעבור בין תצוגה של מחשב לתצוגה של טלויזיה!!!

בכל אופן תודה רבה על העזרה וההשקעה :xyxthumbs:

בבקשה חבר ...

ואכן היה פשוט יותר

אבל אחרי שאתה תתרגל זה יהיה לך גם פשוט כמו הקודם ;)

חוץ מהקריזה שמעבירים מסכים בלי קשר לפרופיל והשאר ...

שזה ממש על הפנים שהוא חוזר ל 16 צבעים וזה ממש באג רציני אחול שקשוקה ;)

פורסם
  • מחבר

ואללה אחי שיחקתה אותה עם כל ההסבר הזה!!! :xyxthumbs:

תגידו אם אני רוצה שבTV יהייה ניתן לראות רק סרטים(זה לא בעייה להגדיר). איך אני עושה שנגיד אם אני מפעיל את הסרט דרך BSPLAYER יהיו כתוביות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים