עבור לתוכן

בחירת לוח לp4 2g , האם intel or asus?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ושנה טובה

צריך עזרה קלה בבחירת לוח לp4 2g עם זכרונות ddr266 .. והלוח שיהיה עם lan onboard

קשה ההחלטה בין intel ל asus

ואם asus אז איזה asus ? אני מוקצב למחירים של עד 150$ גג

לאינטל חשבתי על ה billings2 + snd + lan שאני משיג ב110$

מבחינת הasus יש לי את כל המבחר אצל הספק ... העניין זה המחיר...

ראיתי שהוצע פה ברוב ההצעות p4b533-e אבל המחיר הוא פשוט רצח ... 196$

אפשרות שניה שחשבתי היא הasus p4s333 שבא עם snd and with land במחיר של 80$

שזה זול עד כדי חשד

מה אתם אומרים?

דרך אגב גם msi וgigabyte באים בחשבון

תודה מראש

P.S

המחשב יגיע עם gf2mx למשחקים בסיסיים בלבד .. החשיבות שלי היא מהירות לתוכנות

** עריכה **

בדקתי השוואות ל845 .. ירדתי מהbg2 של intel

עכשיו על הקו p4b266SE + snd במחיר של 119$ או p5s533 ?

פורסם

אז בשביל מה פנטיום 4?

אם אתה רוצה מחשב לצרכים משרדיים לך על סלרון או AMD.

פורסם
  • מחבר

חבר קרוב .. עוסק גם בעריכת סרטים קלה דרך מצלמה ביתית

celeron וamd לא באים בחשבון .. הבעיה היא לא כל כך כספית ..פשוט רוצה לוח אמין וטוב ושלא יעלה מעל ה650 ש"ח לערך

פורסם

::)

..אין שום רע במעבדים של AMD, הם אף עוברים ביכולת שלהם את מעבדי הפנטיום 4 שבאותה מהירות שעון.

אבל אם אתה סגור רק על מגה-הרצים שלא שווים כלום, ולא מתכנן אוברקלוק - Asus P4S533 בהחלט יעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

::)

..אין שום רע במעבדים של AMD, הם אף עוברים ביכולת שלהם את מעבדי הפנטיום 4 שבאותה מהירות שעון.

אבל אם אתה סגור רק על מגה-הרצים שלא שווים כלום, ולא מתכנן אוברקלוק - Asus P4S533 בהחלט יעשה את העבודה.

אני עצמי חולה amd ולא אחליף אותם .. לפחות לא כרגע .. אך יש אנשים אתה יודע .. מורעלי אינטל שאימרתם הנפוצה ביותר היא .. "אני הולך על בטוח" וזה בדיוק מה שאני שמעתי

העניין כרגע התחלף לp4 2.26 533 .. 512k ובכל זאת intel billings2 אבל אני יבדוק את המחיר של הasus מחר ממש לפני ההזמנה

בין הasus לאינטל .. מה דעתכם?

וסליחה על הטעות bio.. הthread מחולק לשניים .. מפרטון קטון לקניה ועניין קטן על הלוחות הנ"ל אז הלכתי על בטוח :-*

פורסם

אני אישית הייתי הולך על האסוס מבחינת עלות תועלת. מעבדים תקנה מחברה שיודעת לעשות מעבדים ולוחות תקנה מחברה שיודעת לעשות לוחות ובמקרה הזה אני לא מאמין שמישהו מתנגד לעובדה שאסוס יודעים מה הם עושים.

מבחינת הלוחות שציינת הלוח של ה 190$ בערך עולה ככה בגלל שיש לו על הלוח RAID, FIREWIRE, SCSI ועוד כמה פיצ'רים נחמדים - לא נראה לי שאתה צריך אותם.

ההבדל היחיד בין ה P4S333 וה P4S533 הוא בחריצי ההרחבה PCI, לראשון יש 3 ולשני יש 5 וזה כל ההבדל במחיר. שניהם באים עם כרטיסי רשת וקול מובנים של חברת SIS שעובדים לא רע ומזוהים אוטומטית ב XP. שניהם אמינים, וכו! שניהם זולים ומהוים קניה כדאית.

נ.ב.: לא תאמין איזה סטארט אפ מהיר (15 שניות ואותה ב XP) יש ללוחות האלה .

פורסם
  • מחבר

אני אישית הייתי הולך על האסוס מבחינת עלות תועלת. מעבדים תקנה מחברה שיודעת לעשות מעבדים ולוחות תקנה מחברה שיודעת לעשות לוחות ובמקרה הזה אני לא מאמין שמישהו מתנגד לעובדה שאסוס יודעים מה הם עושים.

מבחינת הלוחות שציינת הלוח של ה 190$ בערך עולה ככה בגלל שיש לו על הלוח RAID, FIREWIRE, SCSI ועוד כמה פיצ'רים נחמדים - לא נראה לי שאתה צריך אותם.

ההבדל היחיד בין ה P4S333 וה P4S533 הוא בחריצי ההרחבה PCI, לראשון יש 3 ולשני יש 5 וזה כל ההבדל במחיר. שניהם באים עם כרטיסי רשת וקול מובנים של חברת SIS שעובדים לא רע ומזוהים אוטומטית ב XP. שניהם אמינים, וכו! שניהם זולים ומהוים קניה כדאית.

נ.ב.: לא תאמין איזה סטארט אפ מהיר (15 שניות ואותה ב XP) יש ללוחות האלה .

יפה אמרת בעניין יצור המעבדים והלוחות ואני מסכים אתך ה100% :smoke:

ההבדל בין הp4s333 והp4s533 שלp4s533 יש fsb של 533 שאני הולך לנצל בעזרת הp4 2.26g

פורסם

בשביל ה-2ghz של אינטל תיקח את ה-ASUS P4S333M, לוח פשוט מצויין ומחיר עוד יותר מצויין.

דוד שלי לא מזמן קנה את המעבד והלוח האלו וזה שילוב נהדר. יש ללוח הזה כל מה שצריכים.

תקנה אותו אתה תהנה מכל רגע, וגם הכיס שלך!!!

ואולי עם הכסף שנשאר לך תקנה גם עוד איזה 128מב של זיכרון.

פורסם

חבר קרוב .. עוסק גם בעריכת סרטים קלה דרך מצלמה ביתית

celeron וamd לא באים בחשבון .. הבעיה היא לא כל כך כספית ..פשוט רוצה לוח אמין וטוב ושלא יעלה מעל ה650 ש"ח לערך

קצת עריכת סרטים קלה? AMD מספיק. סמוך עלי. תחשוב, לP4 אין יתרון בעריכת סרטים. למה? כי בכסף שאתה מוסיף עליו אתה קונה כרטיס עריכה.

AMD Athlon XP 1800, בכסף שאתה חוסך תחכה עוד כמה שניות. (ואני בספק אם אתה מגיע לרינדור בכלל, בלי להעליב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים