עבור לתוכן

לכל החיילים פה - באיזה בסיס אתה משרת?

Featured Replies

פורסם

נתחיל איתי

אני משרת כרגע בבה"ד 13 (כן, לכל מי שמבין משהו זה אומר רק דבר אחד.... אני מניאק :lol: כלומר שוטר צבאי) בקורס מצ"ח

בה"ד 13 = ליד נתניה

פורסם

אתה לא שוטר אתה "האמא" של השוטרים..

ואני בכלא קציעות=שוואה...

פורסם

אני מחוץ לקריה במבנה אזרחי - רחוק מכל הרע שבעולם הצבא. :yelclap:

פורסם

נתחיל איתי

אני משרת כרגע ב*** (כן, לכל מי שמבין משהו זה אומר רק דבר אחד.... אני מניאק :lol: כלומר שוטר צבאי) בקורס מצ"ח

אחחחחחחחח צעירים.

על בטחון שדה שמעת ?

פורסם

חשבתי שמאבטחים זה אחרי המסגרת הצבאית , או שאני טועה ???

פורסם
  • מחבר

אחחחחחחחח צעירים.

על בטחון שדה שמעת ?

איזה ביטחון שדה? מה כל כך מסווג במקום השרות שלך?

פורסם

בסיסים צבאיים זה דבר מסווג.

(סיווג שמור לפחות, למיטב ידיעתי).

לפני עשרים שנה היו יכולים להכניס אותך לכלא על דבר כזה.

אם רצית לומר למישהו באיזה בסיס אתה משרת, היית אומר את כתובת הד.צ שלך.

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה זה ד.צ ?

פורסם

דרך צלחה .

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה זה ד.צ ?

דואר צבאי

פורסם

בסיסים צבאיים זה דבר מסווג.

(סיווג שמור לפחות, למיטב ידיעתי).

לפני עשרים שנה היו יכולים להכניס אותך לכלא על דבר כזה.

אם רצית לומר למישהו באיזה בסיס אתה משרת, היית אומר את כתובת הד.צ שלך.

שטויות במיץ עגבניות. אפשר למצוא באינטרנט שמות ומיקומים של כל בסיס בארץ....

פורסם

זה OK

פורסם

אפשר למצוא באינטרנט שמות ומיקומים של כל בסיס בארץ....

אולי, אבל כאן אתם מפרסמים זיהוי של חיילים המשרתים בבסיס (במקרה זה אתם) וזו כבר עבירה על החוק הצבאי.

בכל מקרה לידיעתכם - החוק הצבאי אוסר עליכם לרשום כל פרט על שירותכם הצבאי (וזה כולל גם באיזה בסיס אתם משרתים), כל עוד אתם בשירות פעיל. במקרה ואתם אכן מעוניינים לספר פרט מידע כזה או אחר אתם מחוייבים לעשות זאת בתיאום עם דובר צה"ל. (וזה מדוע ולמה במקורות יותר רשמיים מידע כזה מצויין - כי הוא נעשה בתיאום עם דובר צה"ל)

ובכל מקרה לא הייתי ממליץ לכם לקשקש באופן חופשי על גבי האינטרנט גם על נושאים פעוטים שכאלו, פשוט מכיוון שמי שמדבר על נושאים כאלו במוקדם או במאוחר ידבר גם על נושאים מסווגים יותר , בין אם כפליטת פה , או סתם טיפשות.

פורסם

אולי, אבל כאן אתם מפרסמים זיהוי של חיילים המשרתים בבסיס (במקרה זה אתם) וזו כבר עבירה על החוק הצבאי.

בכל מקרה לידיעתכם - החוק הצבאי אוסר עליכם לרשום כל פרט על שירותכם הצבאי (וזה כולל גם באיזה בסיס אתם משרתים), כל עוד אתם בשירות פעיל. במקרה ואתם אכן מעוניינים לספר פרט מידע כזה או אחר אתם מחוייבים לעשות זאת בתיאום עם דובר צה"ל. (וזה מדוע למה במקורות יותר רשמיים מידע כזה מצויין - כי הוא נעשה בתיאום עם דובר צה"ל)

ובכל מקרה לא הייתי ממליץ לכם לקשקש באופן חופשי על גבי האינטרנט גם על נושאים פעוטים שכאלו, פשוט מכיוון שמי שמדבר על נושאים כאלו במוקדם או במאוחר ידבר גם על נושאים מסווגים יותר , בין אם כפליטת פה , או סתם טיפשות.

צודק ב-100% :xyxthumbs:

פורסם

חברה לא צריך להיסחף...

אנחנו לא וענונוים...אף אחד פה לא יגלה סודות אטום או משהו..(חח לא שיש פה הרבה שיודעים משהו)..

הבחור רצה כולה לשאול איפה כול אחד משרת זהו..

זה לא התרד הראשון ולא האחרון שיפתח בנושא..

מאיפה התרד הזה התחיל..(איפה משרתים אנשים).. ולאן הוא הגיע...(חוק צבאי..וכו)..

אף אחד פה לא רמטכ"ל או משהו...

אז או ש"תיזרמו" עם התרד או שפשוט אל תגיבו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים