פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים הי!בזמן האחרון הייתה לי בעיה כל פעם שהייתי מעמיס על המחשב\משחק במשחק תלת-מימדי\ מפעיל את המחשב להרבה זמן, היה מופיע Blue screen of death.קישור ל- Thread הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165420.0בכל מקרה היום פרמטתי ועדיין הבעיה נמשכת עם המסכים הכחולים.אז זה כמעט בטוח שיש איזה רכיב פגום אצלי השאלה היא מה, כי אני לא יכול לשלוח את כל המחשב לחיפה.איך אני מתקין את Mem-test על דיסק? ניסיתי לצרוב את זה על דיסק כ- Boot Disk ב- Nero אבל זה לא עבד, אם תוכלו להסביר לי איך לצרוב את זה זה יהיה מצוין (אין לי Floppy ולא Linux).ועוד משהו, הנה MiniDump מהיום אולי פה הוא יגיד מה הבעיה (אני לא יודע לפתוח אותם ולקורא אותם)אהה ודבר אחרון - כשאני מנסה להיכנס להרדיסק השני שלי (160 GB Sata) יש לי את השגיאה הנ"ל - תודה![attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים מחבר עדיין יש לי שם דברים חשובים אז אני לא אפרמט.אני חושב שאני אשתמש ב- Repair Tool של Windows בשביל זה, או איזה chkdsk פשוט.בכל מקרה אני עדיין זקוק לפתרונות בקשר לבעיה הקודמת...אולי משהו מכם יוכל להגיד לי מה אומר ה- Minidump.אני חושד בהרדיסק של D מכיוון שקודם לכן הרצתי משחקים ממנו.עידכון: לא הצלחתי להפעיל את ההרדיסק הזה, גם אי אפשר להריץ עליו chkdsk, אני אנסה אולי עם partition magic l לעשות משהו...ואני עדיין אודה מאוד למי שיוכל לתרגם לי את ה- MiniDumpתודה!
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים יש לך שגיאת חומרה במחשב.bug check 0x0000009cMACHINE_CHECK_EXCEPTION processor detected an unrecoverable hardware error and reported it to Windows XP הגורם ? מעבד, זכרון, לוח אם, ספק כח, כרטיסים - מה לא בעצם ?אם יהיה לי מה להוסיף אני אחזור אליך.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים אם יש מסכים כחולים זה בדרך כלל המזיכרונותאם אתה נימצא באיזה שהוא אובר קלוק תבטל אותו.לפי מה שאתה אומר המחשב מתחמם יותר מידי וכתוצאה מכך יש מסכים כחוליםאז תנסה לקרר אותו יותר, תריץ תוכנות למאמץ ותסתכל בטמפ של המעבד, לוח, כ.מסך
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר כבר הסתדרתי, תודה! הצלחתי לחלץ את הקבצים החשובים אם איזו תוכנה שנועדה לכך ופירמטתי את כל הדברים האחרים שנשארו. חוץ מזה התקנתי Windows על Hard Disk אחר ועכשיו ממנו אני עובד, עד עכשיו לא היה לי מסך כחול אחד... כנראה שה- Boot Sector של ההרדיסק הקודם נדפק... לא נורא אז לא נעשה ממנו Boot וגם כדאי שאני אקנה אלפסק כי ככל הנראה הבעיה נגרמה מקצרים בחשמל של הבית (ההורים שלי כל הזמן הפעילו קומקום דפוק). תודה על העזרה!
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים שמחאל פסק זה דבר חשוב מאוד אני גם למדתי לקח מהדוד, קומקום , מזגןתבדוק עם ליאור איזה אתה צריך הוא פטיש בזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.