עבור לתוכן

אטמור

Featured Replies

פורסם

טראומה חיבים לישפוך אתה לא חושב?

אני כבר חשבתי שהוא נכנס לאחותו באמצע המקלחת :lol:

חחחח :xyxthumbs:
  • תגובות 79
  • צפיות 29.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

הייתי היום בחנות וביררתי מחיר של אטמור + התקנה. הציעו לי אטמור של 5KW ב-300 ש"ח והתקנה בכ-150 ש"ח (פקק של 24A של Siemens ב-25 ש"ח). אמרו לי שהם יכולים גם להשיג אטמור של 3.5KW במחיר יותר נמוך ושאין ביניהם ממש הבדל בביצועים. אני עכשיו קצת מהסס כי אמרו לי בחנות שלחץ המים באטמור נמוך מהלחץ מים הרגיל. אמרתי שבגלל זה אני מעדיף את ה-5KW שאמור לחמם את המים מהר יותר גם בזרם חזק. מה שאמרו לי זה שהזרם ב-5KW סביר, אבל לא ממש חזק (אני רוצה זרם חזק כמו הראש מקלחת של פילים שקרמר קנה בסיינפלד. סתם, לא בדיוק, אבל חזק).

דבר נוסף, אמרו לי בחנות שיש להם גם מאיץ לדוד חשמל שיכול לחמם דוד בנפח של 150 ליטר במשך 15 דקות בלבד, כך שיהיו מים ממש חמים למקלחת של 15-20 דקות. הם רוצים על המאיץ 450 ש"ח פלוס התקנה. האינסטלטור שהתקין בדוד שלי "מאיץ" של שעה לקח מבעלת הבית 500 ש"ח, ואמר שלא קיים מאיץ יותר מהיר, למרות שהתווכחתי איתו.

להתקין מאיץ חדש לא נראה לי כ"כ כדאי, ואטמור אני מהסס לקנות בגלל עוצמת הזרם מים שלו. מה אתם אומרים?

פורסם

שמע, צריך לראות בנצ'ים ומספרים... ככה זה לא עובד... תבקש את החלקים להשוואה, ותראה מה סוחב יותר טוב. שמעתי שעוד מאט יוצא aquamark חדש...

אני לא זוכר שהייה הבדל בלחץ מים עם האטמור או בלעדייו... בכול מקרה, זה לא אמור להיות הבדל משמעותי... מקסימום, תתפשר ( :smile1:)

פורסם

יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

עוצמת המים לא תרד משמעותית!!!!

אם יש לך לחץ מים חזק, למה שהלחץ ירד?

תחשוב בהיגיון...אם הלחץ מים הוא גבוה בברז, והאטמור "מאט" את לחץ המים...משהו חייב להתפוצץ נכון?...

או הצינור, או האטמור...

האטמור לא מאט את לחץ המים!!!!!!!!!!!!!!!!

שווה להתקין את האטמור...ובקשר לזה שאמרו לך שאמטמור עם 3.5 KW כמעט ולא שונה בביצועים של 5...

אז סתם זיינו לך את השכל!!!

יש לי במטבח אטמור של 3.5 ובאמבטיה של 5 ויש הבדלים משמעותיים בחום המים!

אוטו 1600 סמ"ק אותו הדבר כמו 2400 ?

ביום שישי שטפתי כלים והיו מים פושרים והאטמור עמד של MAX!

הלכתי לבדוק אם גם באמבטיה אותו הדבר...אבל שם המים היו בהרבה יותר חמים!!!

אהה כן...האטמור באמבטיה עמד על MEDIUM ...

פורסם

תחשוב בהיגיון...אם הלחץ מים הוא גבוה בברז, והאטמור "מאט" את לחץ המים...משהו חייב להתפוצץ נכון?...

:screwy:

פורסם

:s07:

שמע, קח צינור, תעביר בו מים זורמים, ותדרך עליו עם הרגל באמצע...מה יקרה?

פורסם
  • מחבר

כמה זמן אתה מתכוון להישאר בדירה הזאת ?

עד סוף השנה. אבל, אני מניח שאני אוכל לפרק את האטמור. עם זאת, יכול להיות שבדירה הבאה אני לא אצטרך אותו.

שמעתי שעוד מאט יוצא aquamark חדש...

מה?! :s05:

מקסימום, תתפשר ( :smile1:)

אני רוצה לרתוח! :P

עוצמת המים לא תרד משמעותית!!!!

אם יש לך לחץ מים חזק, למה שהלחץ ירד?

לפי מה שאמרתם, אם הלחץ מים גבוה, אז הם לא מספיקים להתחמם, ולכן האטמור מספק לחץ מים יותר נמוך כדי שהוא יספיק לחמם את המים. ההנחה שלי היא שאטמור של 5KW מספיק חזק כדי לחמם את המים גם בלחץ גבוה, אבל אולי אני טועה וזה לא קשור.

שום דבר לא יתפוצץ. נניח ויש לך צינור של צול שנותן לחץ מים גבוה. אתה יכול להתקין ראש מקלחת עם חורים קטנים שנותן לך זרם חלש יחסית, או ראש מקלחת עם חורים גדולים שנותן לך זרם חזק.

לא ראית את הפרק בסיינפלד עם הראש מקלחת? :nixweiss:

פורסם

אני לא צופה בסיינפליד...

ובקשר לחימום...

אני אבדוק בשבילך אם חימום המים שווה בעוצמה חלשה וחזקה

פורסם
  • מחבר

^^^

תודה!

פורסם

שמע, קח צינור, תעביר בו מים זורמים, ותדרך עליו עם הרגל באמצע...מה יקרה?

הרגל שלך תתפוצץ :lol:

פורסם

מה?! :s05:

אני רוצה לרתוח! :P

זה הייה אמור להיות עוד מעט... אקווה מרק זה באנצ' לכרטיס מסך... לא משנה...

לגבי הרותח, אם רותח אז לחץ קצת יותר נמוך... זה הפשרה.

וזה לא שהמים לא מספיקים להתחמם, הם מתחממים קצת פחות...

פורסם
  • מחבר

תהיו רציניים, בבקשה. אני באמת מתלבט, ואני לא רוצה להתפשר על מים ממש חמים (אבל, ממש חמים) ועל זרם מים חזק.

פורסם

שמע, אני מאמין שה5KW יחמם את המים טוב, וההבדל בלחץ לא יהייה גדול במיוחד... שום דבר לא מושלם. אתה רוצה מים חמים מהר, אז זה צריך לבוא על חשבון משהו... או שתבדוק את העניין של חימום הגז, מה שברטון הציע... אולי שם אין את הירידה בלחץ...

פורסם
  • מחבר

IG, התשובה שלך נשמעת לי קצת מתפשרת. אתה אומר שזה מחמם טוב ושאין הבדל גדול בלחץ מים, כך שאפשר להבין שזה מחמם טוב אבל לא מצויין ויש ירידה מסויימת בלחץ מים. למה שום דבר לא מושלם? אני אוהב דברים מושלמים. עם זאת, פתגם סיני עתיק אומר שדבר מושלם הוא דבר שמכיל פגם אחד.

לגבי החימום גז, זה הדבר הראשון שבדקתי, ומסתבר שזה לא אפשרי. בחברת הגז אמרו לי שהם מתקינים את זה רק בבתים שיש להם בלוני גז גדולים, ולי יש בלוני גז קטנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים