עבור לתוכן

טיימר לדוד חשמלי

Featured Replies

פורסם

אטמור אוכל חשמל כמו המים שיוצאים ממנו .

ואם כבר אתה קונה אל תקנה את הפשוט של ה-240 שקל, תקנה אחד יותר יקר של יותר מ-5000w.

פורסם

מה שהוא רוצה זה מצב sleep שיפעיל את הדוד לשעה, נניח, מרגע הלחיצה, ואז יכבה אותו לבד.

בשביל מה הוא צריך שזה יכבה אוטומטית?

כשהוא יוצא מהמקלחת שיכבה בעצמו.

פורסם

ואם הוא ממהר, שכח, והדוד נשאר דולק עד הערב? לא נעים בכלל.

פורסם

יש לי אחד שניתן לחבן אותו לשעות וזמנים של 15 מינימום ועד 24 שעות בקפיצות של 15 דקות

ויש לו אפשרות של דולק כבוי וטיימר

כמו שTopGun תיאר

פורסם
  • מחבר

אני אסביר את עצמי שוב.

טיימר חשמלי זה טיימר שכולל בתוכו שעון חשמלי המקבל חשמל ממתח הרשת. אתה מכוון את השעה שלו ע"י סיבוב של טבעת, והוא זז לבד כמו שעון מחוגים בערך. לטיימר כזה יש זיזים שכל זיז מייצג רבע שעה. אתה מזיז את הזיזים בהתאם לשעה בה אתה רוצה שהדוד יפעל. כאשר השעון של הטיימר מגיע לשעה בה קיים זיז מורד, הוא מפעיל את הדוד, וכאשר הוא מגיע לשעה בה קיים זיז מורם, אז הוא מכבה את הדוד. לכל טיימר כזה יש שלושה מצבים: מצב Auto בו המפסק פועל לפי מצב הזיזים, מצב On בו המפסק פועל באופן קבוע בלי קשר לזיזים, ומצב Off בו המפסק כבוי בלי קשר לזיזים.

טיימר מכאני זה טיימר שכולל חוגה (כמו בטוסטר-אובן) שניתן לסובב לפי הזמן בו אתה רוצה שהדוד יפעל (מקסימום שעתיים). אפשר לסובב את החוגה לרבע שעה, חצי שעה, ארבעים דקות, שעה, עד שעתיים. הדוד מתחיל לפעול ברגע שאתה מסובב את החוגה, ונכבה כאשר החוגה מגיעה לאפס (נשמע קליק). בכל טיימר כזה יש אפשרות להזיז את החוגה שמאלה קצת אחרי האפס, ובמצב כזה הדוד פועל באופן קבוע עד שאתה מחזיר את החוגה לאפס.

שני הטיימרים האלה מגיעים בשתי צורות. קטן (ריבוע) שכולל רק את הטיימר, וגדול (מלבן) שכולל את הטיימר בחלק העליון ומפסק או נורת ביקורת בחלק התחתון.

אני רוצה טיימר גדול (מלבן) שכולל גם טיימר חשמלי וגם טיימר מכאני. אני רוצה טיימר חשמלי שאני אוכל לכוון אותו שיפעיל את הדוד בכל יום בין 6:00 ל-7:00, כך שכאשר אני אתעורר ב-7:00 יהיו לי מים חמים למקלחת. בנוסף לכך, אני רוצה שיהיה גם טיימר מכאני שאני אוכל לסובב בערב שעה לפני שאני הולך להתקלח (בשעה לא קבועה) שיפעיל את הדוד למשך שעה ויכבה אותו באופן אוטומאטי אחרי שעה, לצורך חיסכון בחשמל. אני רוצה שהוא יפעל בדיוק שעה אחת, ושלא יקרה מצב שאני שוכח לכבות את הדוד. מה שאני רוצה זה ששני הטיימרים יהיו במכשיר אחד פשוט להתקנה.

לגבי אטמור, מדובר בדבר שאני שוקל, ופתחתי לזה ת'רד נפרד. הבעיה העיקרית עם האטמור היא שהבנתי שיש צורך בלוח חשמל עם 20 אמפר (במקום 16 אמפר), ואני לא ממש רוצה שמישהו יתעסק בלוח חשמל שלי (גם אם זה חשמלאי מוסמך). אני רוצה פתרון זול (מבחינת התקנה ומבחינת צריכת חשמל) ופשוט להתקנה והסרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים